White Systems

whitesystems.eu

White Systems Reviews

Excellent rating
4.9
57 reviews Verified
White Systems
%title%

%offer%

Reviews ( 57 ) 4.9

Norbert N
Norbert N
2024.04.07
Nie polecam tej firmy!!!!! Rok temu poprosiłem o wycenę i do tej pory nie dostałem żadnego cennika teraz skontaktowałem się jeszcze raz już ponad tydzień i też nie dostałem żadnej odpowiedzi Pan był oglądał i powiedział że wyślę wieczorem tylko nie powiedział którego wieczora którego roku . Robi wrażenie miłego i profesjonalnego ale do profesjonalizmu daleko brak i słowności
Advertisement
Halina Wisowska
Halina Wisowska
2022.08.05
Sprzęt bardzo wysokiej jakości, działa bez zarzutu. Montaż oraz doradztwo bez żadnych zastrzeżeń. Właściciel firmy White Systems Pan Daniel to osoba wysoce kompetentna w swoim fachu. Można liczyć na pełne wsparcie techniczne. Jestem bardzo zadowoloną użytkowniczką pięciu kamer. Polecam , bardzo profesjonalna i miła obsługa.
Ewelina Półtorak
Ewelina Półtorak
2022.04.17
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Bardzo rzetelna firma. Urządzenia świetnej jakości. Jestem bardzo zadowolona z pracy Panów, jak i z działania monitoringu i oświetlenia. Zamierzam zlecać firmie kolejne prace. Naprawdę polecam.
Mariusz Szmalec
Mariusz Szmalec
2022.02.19
Positive
Quality
Reply from White Systems 2022.02.12
Witam Panie Mariuszu. Nie był Pan nigdy naszym klientem więc skąd ta ocena?
Jarosław Siepytowski
Jarosław Siepytowski
2021.11.28
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Jestem bardzo zadowolony z usług firmy w pełni profesjonalne podejście do zagadnień , montaż monitoringu w domu jednorodzinnym. Polecam śmiało !!! Dziękuję Panie Danielu Jarosław P.
Advertisement
Michał Burski
Michał Burski
2021.11.12
Fachowiec pierwsze klasy - szybki, bezproblemowy, i profesjonalny montaż systemu domofonowego. Serdecznie polecam!
Mark Janinson
Mark Janinson
2021.04.30
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Pełen profesjonalizm w doradztwie i wykonawstwie, rzetelność, solidność, konkurencyjność cenowa, to z pewnością cechy usług oferowanych przez Firmę White System. Jestem bardzo zadowolony z wykonawstwa i bardzo polecam !!!!!
Pat Weg (Weglo)
Pat Weg (Weglo)
2021.03.27
Positive
Professionalism
Kamil Podolecki
Kamil Podolecki
2021.03.02
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Advertisement
Sylwek Dudek
Sylwek Dudek
2021.02.04
Firma godna polecenia.
Małgorzata Kawalec
Małgorzata Kawalec
2021.01.25
Positive
Professionalism
Quality
Polecam, fachowe doradztwo oraz szybki profesjonalny montaż.
Szymon Pietruszka
Szymon Pietruszka
2021.01.13
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Firma godna polecenia. Montaż kamer przebiegł szybko i bezproblemowo. Dobry kontakt,doradztwo, terminowość , jakość materiałów , oraz organizacja pracy to najważniejsze cechy tej firmy, które w mojej ocenie czynią ją bezkonkurencyjną. Polecam i na pewno jeszcze skorzystam z usług White Systems
Damian Jędrzejewski
Damian Jędrzejewski
2021.01.12
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Szczerze mogą powiedzieć najlepsza firma jaka mogłem znaleźć jeżeli chodzi o monitoring obiektu z czystym sumieniem mogę polecić każdemu montaż i profesjonalne wykonanie na 6 z plusem
Advertisement
Paweł Walenczewski
Paweł Walenczewski
2020.12.20
Positive
Professionalism
Daję testową piątkę :)
Karol
Karol
2020.09.09
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Mariusz Pal
Mariusz Pal
2020.09.08
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Super firma
Piotr Kopera
Piotr Kopera
2020.08.17
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Polecam wykonawcę. Profesjonalne podejście do wykonywanych prac. Co najważniejsze indywidualne do klienta - dobór sprzętu pod wymagania inwestora. Wysoka jakość oferowanego sprzętu przy atrakcyjnych cenach.
Advertisement
Małgorzata Szymczak
Małgorzata Szymczak
2020.08.15
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Polecam w 100 %. Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Zakładany monitoring dobrej jakości, cena przystępna.
A A
A A
2020.08.13
Positive
Professionalism
Andrzej Trzciński
Andrzej Trzciński
2020.08.12
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Usługa obejmowała montaż domofonu oraz zamka elektrycznego w furtce wejściowej. Zamek otwierany jest z domu zdalnie. Wstępnie została przedstawiona do akceptacji oferta na piśmie, z wymienieniem mających być zainstalowanych urządzeń. Oferta obejmowała ceny aparatury i wartość robocizny. Po zaakceptowaniu oferty ustalono termin wykonania usługi. Usługę wykonano terminowo. Prace prowadzone były profesjonalnie z dużą dbałością o detale i estetykę. Po zakończeniu robót miejsce pracy zostało uporządkowane.