Restaurant_Review-g190483-d20897613-Reviews-Westside-Tonsberg_Tonsberg_Municipality_Vestfold_Eastern Reviews

Excellent rating
4.5
81 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (81)
KAP
KAP
2022.08.10
Verified
Anbefales En hyggelig opplevelse med gode anbefalninger. God service, meget god mat og godt drikke. Kommer absolutt tilbake.
Advertisement
Marius M
Marius M
2022.08.07
Verified
TippToppTommelOpp Veldig godt inntrykk fra vi kom med veldig imøtekommende vert. Fint interiør og god størrelse på menyen med ikke for stive priser.Bra størrelse på porsjonene og god kvalitet på maten. Alt er rett og slett tipp topp 👍
Janne N
Janne N
2022.08.07
Verified
Supre priser, atmosfære og service Veldig trivelig plass. Anbefales å teste. Både gode priser og topp service, samt koselige og lune lokaler.
Mathias B
Mathias B
2022.07.29
Verified
Koselig plass, kjempe god burger! Fint lokale, snill betjening, bra mat! Jeg forstår ikke hvorfor det er så få folk her!Fortjener å komme fram litt :)
Richard M
Richard M
2022.07.18
Verified
God og spennende mat. Trivelig plass God mat, veldig trivelige omgivelser og spennende interiør. Imøtekommende og blid betjening selv om vi hadde behov for litt tilpasning av meny pga allergi. Kommer gjerne tilbake.
Advertisement
Torstein G
Torstein G
2022.07.16
Verified
Overraskende bra Glemt og bortgjømt men hvorfor er det ikke flere som spiser her ? Enormt utvalg drikke. God mat og superhyggelig betjening. Vi kommer igjen
Nigar G
Nigar G
2022.07.10
Verified
Romantic dinner We highly recommend West side restaurant for dinner and cozy atmosphere. We have been surprised by a kind girl who works there, she brought a hot stone where you supposed to grill your entrecôte by yourself. We liked both food and service.
Kjetil DK
Kjetil DK
2022.07.01
Verified
Nydelig mat og hyggelig betjening! Fantastisk mat og utrolig hyggelig betjening. Bestilte Steak On Stone og vegetar hamburger. Veldig behagelig å tilberede kjøttet selv. Anbefales!!!
kjetilk801
kjetilk801
2022.06.19
Verified
Meget hyggelig betjening, ok mat Meget hyggelig betjening, ok mat!Hadde forventet bedre mat og mengde. Var lite saus og lite kjøtt. De burde hatt mulighet til å bestemme mengde. Savnet også okse indrefilet, scampi og diverse. Alt i alt ok men litt skuffet da vi hadde hørte forventninger.
Advertisement
Thomas K
Thomas K
2022.06.12
Verified
Middag og drikke Hoved måltidet var vel ikke så spennende. Bestilte skinkestek. Maten var god. Men blir litt for enkelt. Var ikke mye annet spennende på menyen heller. Bestilte Buffalo Wings. Tror det var samme som jeg kjøper på Rema1000. Så kjempeskuff. Fruen var fornøyd med Pizza. Satt der gjennom hele måltidet uten at noen kom å spurte om vi ville ha drikke eller nor annet. Var ikke halvfullt, så kan ikke skylde på travel kveld.
Marit H
Marit H
2022.05.28
Verified
Nydelig mat Nydelig hjort, var her 2 ganger på samme helg.Bra service og koselig atmosfære. Kommer definitivt tilbake.
Icess1070
Icess1070
2022.05.25
Verified
Hyggelig sted for en uformell prat og billig og god mat Hyggelig sted, med sjarm og hyggelige ansatte. Stedet for deg som ønsker en litt uformell kveld, kanskje i sofaen med et glass vin, eller å spise et bedre måltid med venner og familie. Fotball kvelder også.
Mie B
Mie B
2022.05.19
Verified
Middag Koselige lokaler, god service, veldig hyggelig personell og god mat. Kan trygt anbefales! Fin pris også
Advertisement
Piraja2014
Piraja2014
2022.05.12
Verified
God, hjemmelaget mat Veldig hyggelig personale med god service. Maten smakte godt, men poteter og grønnsaker var litt overkokt og lite spennende. Vi håper kjøkkenet bytter ut ferdigskrelte poteter og grønnsaker fra boks fremover!
Espen P
Espen P
2022.05.11
Verified
Can be highly recommended Highly recommend this place. The food is good and the pizza is especially delicious. They serve traditional Norwegian food, as well as international dishes.The price level is absolutely acceptable and the service is impeccable. Kan virkelig anbefale dette stedet. Maten er god, pizzaen noe av det beste vi har smakt her i byen.Prisnivået er absolutt akseptabelt og servicen er upåklagelig.
Lars Jørgen
Lars Jørgen
2022.05.08
Verified
God mat og hyggelig vertskap. God mat og hyggelig vertskap. Det er alt som skal til. Her fikk vi det. Hyggelig erfaringsutveksling om steak on stone attpå. Litt småskummelt med saltet på steinen som popper litt rundt. Sett heller frem litt grovt salt. Vi kommer tilbake.
John Ivar A
John Ivar A
2022.05.07
Verified
Cosy place with style. Great place to go for great food 🥰 The Staff is soo friendly and take good care of you ❤️ Some fridays it is music 😍MoJoOnTheRoadOfLife
Advertisement
DeBasson
DeBasson
2022.04.23
Verified
Bra atmosfære og god service. Kaffe pause, middag, lunsj osv.👍Bra alt sammen.👍Kommer hit ofte. 👍Fotball står på til hver tid (live) 👍
Voffen67
Voffen67
2022.04.15
Verified
Kul matopplevelse i hyggelige lokaler! Hyggelige servitører og kjempegod mat. En veldig fin matopplevelse i et trivelig og kult innredet lokale.Anbefales!!
Matogvin AS
Matogvin AS
2022.04.12
Verified
Nordmenn altså. Happy hour restaurant Kjøttet var mørt, men resten av måltidet var helt katastrofe! fikk vibber av dårlig taverna på granca. Vinen måtte vi skjenke selv fra den ble åpnet( de hadde også glemt at vi bestilte det og måtte til slutt minne om bestillingen) og vinen var ikke god. Sausen var ikke hjemmelaget. Vi fikk klissvåt isbergsalat som tilbehør uten noen form vinaigrette. Konseptet med å steke kjøttet på sten fungerer heller ikke så godt, da det ikke blir ordentlig stekeskorpe, men forferdelig mye os i lokalet og ufresh lukt. Hadde forhåpninger om en romantisk date, men med lyden fra nattklubb i høyttalerene ble det med drømmen.