Wellness - מרכז בריאות להתחדשות, ניקוי רעלים וחיזוק מערכת החיסון Reviews

Wellness - מרכז בריאות להתחדשות, ניקוי רעלים וחיזוק מערכת החיסון Reviews

4.6

Excellent - based on 46 reviews

wellnessclinic.co.il
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (46)
אליהו אלבז
אליהו אלבז
2023-10-06
Advertisement
שיר סויסה
שיר סויסה
2023-10-05
מומלץ מאוד , היה מושלםתחושה של הקלה!
Sarit Horowitz
Sarit Horowitz
2023-10-03
טיפול מצוין ורציני. הכל מאוד מקצועי ואדיב. ד"ר מיכאלי הוא רופא מדהים.
קריסטין זורנו
קריסטין זורנו
2023-09-29
shahar meterani
shahar meterani
2023-09-29
מקום מדהים, שירות מצוין אנשים מדהימים
Advertisement
מירי כהן
מירי כהן
2023-09-27
יחס אדיב מאוד ומקצועיות עם המון המון ידע
אלה בניטה
אלה בניטה
2023-09-26
אני חולת פיברומילגיה. קיבלתי עירוי של ויטמינים ומאז אני אדם חדש. מתפקדת בבית ובחוץ כמו כל האנשים הבריאים.
Richardson Family Account
Richardson Family Account
2023-09-22
I came for a colonic and I stayed all day. I have yet to receive the level of care and knowledge in one place (if not ever in the world) than that of the team of professionals offer here. I was diagnosed with life long chronic stomach issues; but no one has properly diagnosed me my entire adult life. The suffering is over! The master healer Neil Saker is the most intuitive of healers I have encountered. Just go. Just do everything they say. You can’t afford not to do what the entire team of professionals have to teach and treat. I can’t wait to keep going back throughout this trip and G”w all future trips! The search for wellness is over. I am found! I am healing from within! Just believe that I believe and trust them!
אדוה וקנין
אדוה וקנין
2023-09-18
שלמות של מקום, המטפלת דינה עדינה, מסבירה את כל הטיפול , מסבירה על התזונה במהלך הטיפול ומערכת העיכול ממליצה בחום!
Advertisement
Maya Cohen Elias
Maya Cohen Elias
2023-09-18
גילה מאלפת, השקיעה בי מאוד ונתנה הרגשה מאוד נוחה
רונית לירן-שקד, עו״ד
רונית לירן-שקד, עו״ד
2023-09-18
מקצועיות ושירותיות - ציון 10. ממליצה בחום למי ששוקל לנקות את הגוף.
אורטל מיכאלוב
אורטל מיכאלוב
2023-09-18
מקום מושלם שמחה שהתחלתי טיפולים אצלם מרגישה אדם חדש
mika shooker
mika shooker
2023-09-15
החוויה שלי באמת שיש הרגשה של בית נוחות . כיף לבוא לטיפולים פה ולהיות מטופלת במקום הזה . מקבלים אותך ביחס חם ואוהב.
Advertisement
Cherie Lev Ari
Cherie Lev Ari
2023-09-14
המרכז האהוב עלי לחידוש הגוף וניקוי רעלים הצילו אותי מהתקיעות והנפילות הבטנית שסבלתי ממנה במשך שנים והיום אני מגיעה באופן קבוע לתחזוקה וגם לעירוי ויטמינים בספיגה של 100% שמעניק לי גם חיזוק למערכת החיסון וגם לניקוי רעלים ואנטי אייג’ינג לעור פשוט ממליצה שינה לי את כל החיים
Hilit Hochman
Hilit Hochman
2023-09-14
מחדש את הגוף ומזרים אנרגיה. שירות נפלא ומקצועי. מומלץ בחום
Eden Zered
Eden Zered
2023-09-14
חוויה מדהימה, המקום נקי, מסודר, מאיר פנים. כבר מספר פעמים שהגעתי לסקיני ראפ, ועוד מספר טיפולים משלימים, השירות מצויין! נחמה תמיד עוזרת ומייעצת. והמטפלת עם השיער האדמוני שירותית מאוד, חייכנית נעימה ואדיבה. שמחה שזכיתי להכיר את המקום. הטיפולים לגמרי עובדים וגם השימוש במוצרים עצמם (משתמשת כבר במשך שנה בכלורופיל, קלנזר והפרוביוטיקה).
Reply from Wellness - מרכז בריאות להתחדשות, ניקוי רעלים וחיזוק מערכת החיסון 2023-09-14
היי עדן, תודה רבה! שמחים שהטיפולים והמוצרים עוזרים לך כמו לעוד אלפי לקוחות לנהל אורח חיים בריא ושמח יותר. מודים לך מקרב לב כל צוות וולנס :)
Michal Hadas-Katz
Michal Hadas-Katz
2023-09-13
ממליצה בחום, שרות נעיםועם כל הלב
Reply from Wellness - מרכז בריאות להתחדשות, ניקוי רעלים וחיזוק מערכת החיסון 2023-09-14
היי מיכל, תודה רבה על המילים החמות :)
Advertisement
ניבין אבו חלווה
ניבין אבו חלווה
2023-09-13
מקום מדהים צוות מקסים וטיפול מעולה
Reply from Wellness - מרכז בריאות להתחדשות, ניקוי רעלים וחיזוק מערכת החיסון 2023-09-14
היי ניבין, תודה רבה על ההמלצה :) תמיד שמחים לעזור לנהל אורח חיים בריא וטוב יותר
שיר אהרון
שיר אהרון
2023-09-13
מקום מדהים, גילה המטפלת המקסימה הסבירה לי על כל התהליך וטיפלה בי בצורה מדהימה בכללי מדובר במרכז בריאות טבעית בעל מגוון רחב של טיפולים מומלצים 😀
מוריה סבג
מוריה סבג
2023-09-13
הייתי כאן בטיפול לניקוי רעלים וההרגשה מדהימה הקלילות הרגיעות בבטן פשוט אין מילים הצוות המעולה והיחס היה חם ונעים ממליצה בחום פשוט תגיעו !!