WebMar - Webdesign & marketing Reviews

WebMar - Webdesign & marketing Reviews

5.0

Excellent - based on 19 reviews

webmar.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (19)
Wine & Outdoor Solutions
Wine & Outdoor Solutions
2024-01-24
Website laten bouwen door Webmar met een advertentieopzet in Google Ads. Fijn contact gehad en een hele mooie website + advertentieopzet aan over gehouden. Nu nog regelmatig contact over het onderhouden van de advertenties. Ze werken en reageren snel. Erg tevreden en zou het ook zeker aanraden om met deze mannen samen te werken.
Advertisement
Boekhandel Prins
Boekhandel Prins
2023-09-08
Goed en deskundig geholpen! Ze luisteren goed naar je wensen en weten deze dan om te zetten naar een mooie website!
chris Kamphuis
chris Kamphuis
2023-09-06
Ik ben ontzettend tevreden over de Webmar! Ze hebben een geweldige website voor ons bedrijf gecreëerd die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk. De communicatie gedurende het hele proces was uitstekend, en ze hebben echt geluisterd naar onze wensen en ideeën.
Wouter
Wouter
2023-08-24
Goed geholpen bij aanpak en verfijning van de website. Fijne communicatie en snel schakelen met Steyn en Lars.
Joos Perrier
Joos Perrier
2023-04-22
Webmar heeft onze site een prachtige update gegeven! Ze zijn creatief, denken goed mee en komen hun afspraken na.
Advertisement
Lansink fietsen
Lansink fietsen
2023-04-17
goed geholpen door twee enthousiaste jongens, die hun vak goed verstaan. wij zijn super blij met resultaat.
Henri Vruwink
Henri Vruwink
2023-04-05
Vakbekwame jongens die weten wat ze doen. Prettig in de communicatie en ze doen wat ze beloven. Zij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Top insteek.
Rico Nijhoff
Rico Nijhoff
2023-02-16
Erg blij met de fijne samenwerking en het eindresultaat! Goed advies en een soepele communicatie. Ik beveel WebMar bij iedereen aan!
Benno de Graaf
Benno de Graaf
2023-01-03
Fijn mogen samenwerken met Webmar volgens afspraak. Ze informeren over de stand van zaken en communiceren tijdig en juist. Webmar luistert/begrijpt wat ik wil uitdragen, en vertaalt dat verbazingwekkend goed!
Advertisement
Ellen Brinkerink
Ellen Brinkerink
2022-09-16
We zijn ontzettend blij met WebMar en de website die ze voor Design Studio Oost hebben gemaakt. Onze huisstijl hebben ze goed begrepen en aangevuld met verassende en creatieve ideeën. Ze zijn snel en flexibel en geen vraag is te veel voor ze.
Tom Schreurs
Tom Schreurs
2022-09-16
Erg fijne samenwerking met WebMar voor het rebranden van Brookline.nl. Duidelijk, eerlijk en goed advies waarbij echt werk uit handen wordt genomen en boven verwachting wordt geleverd.
Bistro de Loep
Bistro de Loep
2022-02-16
Webmar heeft voor ons de complete huisstijl mogen ontwikkelen en daarnaast is er een website gerealiseerd. Het laagdrempelig communiceren met Lars en Steyn hebben wij als heel prettig ervaren. Er is goed geluisterd naar onze wensen en ideeën waardoor er een fantastisch eindresultaat gerealiseerd is. Wij bevelen Webmar daarom ook zeker bij andere bedrijven aan. Ga zo door mannen!
Chiel ter Haar
Chiel ter Haar
2022-02-11
Voor de start van mijn nieuwe bedrijf ben ik in een vroeg stadium uitgekomen bij WebMar. Ze kenmerken zich door korte lijnen, altijd bereid een stap extra te zetten en goede bereikbaarheid. Tot slot: Ook het eindresultaat mag er zijn!! Dik tevreden!
Advertisement
Jacqueline van Vreden
Jacqueline van Vreden
2021-12-16
Al tijdens het eerste contact viel op hoe klantgericht en geïnteresseerd Webmar is. Ze verdiepten zich echt in mijn wensen en hebben deze vertaald naar een prachtige website, waar ik heel blij mee ben. De communicatie verloopt heel prettig, ze reageren meteen en helpen mij met alle vragen. Ik beveel Webmar van harte aan.
Spat Meubelmakerij
Spat Meubelmakerij
2021-12-06
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Aardige, jonge, enthousiaste ondernemers die ook nog eens ter zake kundig zijn! Ze hebben mij in een korte tijd, op een prettige manier, heel goed geholpen. Ben dan ook zeer tevreden over het eindresulaat. Ook voor de marketing via social media een zeer geschikte partij.
Egbert Leeftink
Egbert Leeftink
2021-05-10
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Een fijne samenwerking die geresulteerd heeft in een mooi eindresultaat! Webmar is een jong en dynamisch bedrijf met kennis van zaken, een echte aanrader!
daphne W
daphne W
2021-01-06
Positive
Quality
WebMar heeft onze nieuwe website vormgegeven. Prettig in de samenwerking, snelle communicatie en een heel mooi eindresultaat!
Advertisement
Agnes Mensink
Agnes Mensink
2020-11-02
Positive
Professionalism
Quality
We hebben Lars en Steyn leren kennen als zeer betrokken, professioneel en klantgericht. Prettig om mee samen te werken. Zeker de moeite waard om met hen in zee te gaan om uiteindelijk een prachtig eindresultaat te krijgen.
Minke Sieverink
Minke Sieverink
2020-10-26
Positive
Professionalism
Quality
Een super mooie website voor de salon laten ontwerpen bij webmar. Ze luisteren goed naar je wensen en werken het dan uit. Tijdens het hele proces nauw betrokken en steeds op de hoogte gehouden van de voortgang. Ook altijd erg snelle reacties, en als er iets aangepast moet worden werd dit vrijwel direct geregelt! Vriendelijk en willen je met alles helpen! Kortom een top service, die ik iedereen kan aanraden!