Webjas Recensies

Webjas Recensies

5.0

Uitstekend - gebaseerd op 7 beoordelingen

webjas.nl
is geverifieerd door Trustindex

Wij garanderen dat alle beoordelingen 100% echt zijn.
Wat is Trustindex?
%title%

%offer%

Recensies (7)
Henk de Vries
Henk de Vries
2023-12-05
Jasper werkt nu ongeveer 2 maanden aan een aantal websites van ons. Zeer prettig om mee samen te werken. Pakt flink door en behaalt uitstekende resultaten.
Antwoord van Webjas 2023-12-23
Dankjewel Henk! Zowel voor de review als de prettige samenwerking.
Jorrit Baerends
Jorrit Baerends
2023-11-28
Jasper is een hele fijne vent om mee samen te werken. Hij komt zijn afspraken na en levert goede kwaliteit af. Absolute aanrader om mee samen te werken!
Antwoord van Webjas 2023-11-28
Thanks Jorrit, en geheel wederzijds!
Bonkey
Bonkey
2023-11-17
Even onze webshop onderhanden gehad voor analytics enz. We scoren nu alweer een stuk hoger en het kan alleen maar beter worden.
King Ink
King Ink
2023-11-01
Als je een website nodig hebt of iemand zoekt die hem voor je beheerd, dan is Jasper degene die je moet hebben! Met zijn aanstekelijke enthousiasme en parate kennis over alles wat je nodig hebt in de digitale wereld van het internet, helpt hij je precies aan datgene wat je nodig hebt. Ik ben dan ook super tevreden met Jasper zijn werk en hij maakt altijd snel tijd voor me, wanneer ik iets veranderd wil hebben, of iets nieuws nodig heb. Aanrader!
Printer ABC
Printer ABC
2023-10-31
Fijn met Jasper samengewerkt!
Back 2 Balanz
Back 2 Balanz
2023-10-24
Jasper (mijn vriend) doet al mijn webzaken en zorgt dat het er altijd tiptop verzorgd uitziet. Hij heeft ook mijn website gemaakt en zorgt dat mijn agenda altijd goed vol is :-)
Thom Stam
Thom Stam
2023-10-18
Doortastende kerel, niet bang om zijn waarneming te delen en maakt ook nog eens strakke websites.
Antwoord van Webjas 2023-10-18
Dank voor je mooie review Thom! Blij om met jou samen te mogen werken.