Waxy Carwash Uppsala

waxy.se

Waxy Carwash Uppsala Reviews

Good rating
4.2
797 reviews Verified
Waxy Carwash Uppsala
%title%

%offer%

Reviews ( 797 ) 4.2

Patrik Johansson
Patrik Johansson
2024.05.24
Helt guld! Jättebra och trevlig personal och alltid hjälpsamma och kunniga!!
Reply from Waxy Carwash Uppsala 2023.08.28
Tack för fin recension!
Advertisement
Christina Fahlman
Christina Fahlman
2024.05.11
Abhishek H N
Abhishek H N
2024.05.01
Hampus Jerresand
Hampus Jerresand
2024.04.20
Reply from Waxy Carwash Uppsala 2024.04.20
Tack för din recension ✨
Bosse Hagberg
Bosse Hagberg
2024.04.17
Advertisement
Jörgen Gehrke
Jörgen Gehrke
2024.03.23
Kanon
Reply from Waxy Carwash Uppsala 2024.03.23
Tack för din recension Jörgen 🙏🏻
Greger Boström
Greger Boström
2024.02.06
Reply from Waxy Carwash Uppsala 2024.02.06
Tack för din recension Greger! ✨
Pierre Engstrom
Pierre Engstrom
2024.01.15
Snabbt och rent!
Reply from Waxy Carwash Uppsala 2024.01.15
Tack för din recension Pierre! 🤩✨
Henrik Ekström
Henrik Ekström
2023.12.08
Reply from Waxy Carwash Uppsala 2022.10.17
Henrik! Vi har öppnat igen, hoppas du har vägarna förbi. Tvätta för 8 gånger i månaden för endast 99 kr i månaden! Läs mer på https://glimra.se/biltvatt-uppsala/
Advertisement
Peter Tegelberg
Peter Tegelberg
2023.10.24
Positive
Professionalism
Quality
Value
Under 2023 har Waxy blivit Glimra. Nu tvättas bilen automatiskt när man sitter i den, som på andra biltvättar. Priset är också högre än tidigare på Waxy. Som på övriga tvättar. Dock blev bilen ren och fin när jag provade den i juni 2023. Så som automatisk biltvätt får den fem stjärnor. - - - - - - Tidigare... Waxy Carwash är ett verkligt tillskott bland Uppsalas biltvättar. Jag har tvättat både vår bil och vår dotters. Bilen är ren när den kommer ut från tvätten! Och det är enkelt! Du går in och bokar din tvätt, ställer bilen i kön, Waxys personal tar över och tvättar bilen, dels manuellt och dels genom att köra den genom ett antal effektiva tvättstationer. Under tiden tar du en kaffe eller kopplar av. Det mest slående är att det är smidigt och att bilen verkligen blir ren. Även till grundpriset 99:-, som är ett fynd! Rekommenderas varmt!
Reply from Waxy Carwash Uppsala 2023.10.25
Stort tack för din recension Peter! Skulle starkt vilja rekommendera dig till att fråga personalen om vårt tvättabonnemang - Då har du alltid en ren bil. Välkommen in!
Gunilla Lundén
Gunilla Lundén
2023.10.22
Reply from Waxy Carwash Uppsala 2023.10.22
Tack för din recension ✨
Linda Persson
Linda Persson
2023.10.21
Bilen blev inte ren på baksidan och de repade bilen. De gick igenom processen och ansåg att deras tvätt inte hade orsakat skadorna. Jag vet dock att de inte fanns där sedan tidigare men då vi inte hade tagit bilder innan vi åkte in i tvätten har vi inte tillräckliga bevis på att det kom från tvätten och de lämnade ingen ersättning för att åtgärda reporna. Tips: om ni ändå använder tvätten fota alla delar av bilen innan ni kör in!
Reply from Waxy Carwash Uppsala 2023.10.21
Hej Linda, Det är väldigt tråkigt att du väljer att skriva ett sådant omdöme. Hela tvättprocessen dokumenterats och ni har även fått en tydlig rapport på att de uppvisade skadorna ej kommer från tvätten. Vi har även erbjudit oss att gå igenom hela tvättprocessen med er på plats för att påvisa att skadorna som ni refererar till ej kommer från vår biltvätt. Som du även har kännedom kring dokumenterar vi hela tvättprocessen med största noggrannhet och har givit er en tydlig rapport. Med vänlig hälsning, Teamet på Glimra
Fredrik Nilsson
Fredrik Nilsson
2023.09.30
Best car wash in Uppsala!
Reply from Waxy Carwash Uppsala 2023.09.30
Tack Fredrik för din recension! ✨
Advertisement
Riham Afara
Riham Afara
2023.09.10
Reply from Waxy Carwash Uppsala 2023.09.10
Tack för recensionen! ✨
JAMEEL jameel
JAMEEL jameel
2023.08.28
Bra ställe att göra rent bil och ganska trevlig person som heter Tuva
Reply from Waxy Carwash Uppsala 2023.08.28
Tack!!
Luca Albinati
Luca Albinati
2023.07.11
Reply from Waxy Carwash Uppsala 2023.07.11
Tack för din recension! ☺️
Ferkó Matolcsi
Ferkó Matolcsi
2023.07.04
Snabbt enkelt & bra!
Reply from Waxy Carwash Uppsala 2023.07.11
Hej Ferkó! Tack så mycket för din recension, visst är det smidigt 🤩
Advertisement
Arda Gürler
Arda Gürler
2023.07.03
2023-07-03, 5 stjärnor: Jag har nu varit kund hos Glimra i lite mer än ett halvår. Utöver den exeptionella service jag fått vill jag sammanfatta de största fördelarna jag upplevt senaste 7 månaderna och sannolikt ett 30-tal tvättar. 1. Tiden jag sparar. Det jag uppskattar minst en bensinmack har Glimra löst briljant - det finns ingen kö. Ska jag nyansera det så visst har det varit kanske 2 gånger på 7 månaders tid det varit mer än 3 bilar framför mig. Men dessa käkas upp av tvättgatan på några minuter innan det är min tur. Ofta passar jag på när jag: * Helghandlar, svänger förbi, ingen kö, bilen är ren på 7 min. * Kör av E4:an från Stockholm, svänger förbi, ingen kö, bilen är ren på 7 min * Kört landsväg och har fronten full av insekt & natur, svänger förbi, ingen kö, bilen är ren på 7 min. Jag kan inte bara skönmåla och det enda som Glimra inte kan mäta sig med är bensinmacken som har biltvätten öppen dygnet runt. Jag tvättar inte längre nattetid och därför är det inget som påverkar mitt betyg. 2. Ren bil, hela tiden. Det finns garanterat människor som kan beskriva tekniken bakom om hur Glimras val av metod och medel tvättar bilen renare. Jag konstaterar att bilen upplevs renare och lacken har otrolig avrinning. Jag har inte gjort en studie på om det är för att jag tvättar oftare. Men tänk att köa 30 minuter vid ett tvättillfälle eller tvätta 7 minuter vid 4 tillfällen utan kö när jag ändå passerar... och då har jag 2 minuter tillgodo per månad + renare bil + bättre andrahandsvärde + roligare att köra ren bil. 3. Typ stammis! En annan sak som jag gillar med Glimra är att regskylten har igenkänning med kamera. Grindarna öppnas och jag är välkommen att rulla upp på bandet. Premium känsla 🙂 Priset jag betalar per månad är mindre än den dyraste tvätten på en bensinmack och då får jag bättre tvättresultat samt 8 tvättar i månaden. Jag har inte behövt tvätta så ofta och tror jag kan ha fått till 6 eller 7 tvättar en riktigt smutsig vintermånad. Jag är helt såld och kan varmt rekommendera Glimra! 🚀 2022-12-09, 4 stjärnor: Jag hade fel. Låt mig förklara. I söndags när jag tvättade min bil hos Glimra tyckte jag mig se repor på en 2 månader nylackad motorhuv. En timme efter att min recension publicerades blev jag kontaktad av Glimras försäljningschef, på en söndag. Han hade sett min recension och var angelägen om att få se bilen och de repor som jag bedömde ha kommit från tvättanläggningen. Daniel gav ett professionellt intryck där inställningen kort och gott var en öppenhet till att verksamhet och maskiner kan fela. Samt att han var mån om att se hur skadorna såg ut och var fullt beredd på att rätta till det. Idag träffades vi personligen och han visade hur tvättanläggningen fungerar. Vi inspekterade lacken efter en tvätt och mina mikrorepor skiljer sig från borstriktningen som finns på tvättgatan. Nåväl, jag inser mitt misstag och min egen hemmablindhet. Trots det uppvisade Daniel ett fint värdskap, agerade professionellt och tog synpunkterna på fullt allvar. Vanlig smuts från gator fixar tvättgatan. Däremot går asfaltsprickar som sätter sig i lacken inte bort. Där behövs petroleumbaserade avfettningsmedel vilket anläggningen inte klarar av. Rekommendationen är att varva tre tvättar med en handtvätt. För att sätta andras förväntningar kommer en vintersmutsig bil kommer aldrig kunna bli 100% ren. Men för de pengarna och tiden det tar har jag ändrat min uppfattning och säger att det är värt pengarna. Ifall du undrar varför det inte blir rent runt registreringsskyltarna så är det av säkerhetsskäl. Lösa registreringsskylthållare riskerar att slitas loss och därför är tvättborstarna kalibrerade att sluta rotera precis innan. En annan positiv upptäckt jag gjorde i veckan var att min bil stack ut på parkeringsplatsen när jag inte behövde skrapa fönsterrutorna i -10 grader. Tack Glimra och ett personligt tack Daniel för ett professionellt och respektfullt bemötande. Du är ett föredöme. 2022-12-04, 1 stjärna: Oavsett pris på månadsabonnemang är finrepor i lacken svindyrt. Bedöm själv om du tycker det är värt det.
Reply from Waxy Carwash Uppsala 2023.06.19
Hej! Tack så mycket för din komplettering och recension! :)
Hedvig Bolmgren
Hedvig Bolmgren
2023.06.16
Smidigt, effektivt, mycket kort väntetid.
Reply from Waxy Carwash Uppsala 2023.06.19
Tack så mycket för din recension! Vad roligt! :)
Kristina Fransson
Kristina Fransson
2023.06.16
Reply from Waxy Carwash Uppsala 2023.06.19
Hej Kristina! Tack för din recension!