Wappmedia Webbyrå Reviews

Wappmedia Webbyrå Reviews

5.0

Excellent - based on 15 reviews

wappmedia.se
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (15)
Helena Björk
Helena Björk
2022-09-23
Mycket bra och smidigt samarbete med Wapp! Kan verkligen rekommenderas!
Advertisement
Hans Tapper
Hans Tapper
2021-05-25
Christine Svensson
Christine Svensson
2021-02-23
Positive
Responsiveness
Med en "Allt går att lösa!"-inställning känns Wappmedia inte bara professionellt och tryggt att samarbeta med, utan de uppfyller också just precis det. Vi är en mycket nöjd och återkommande kund.
Dennis Oscarsson Krook
Dennis Oscarsson Krook
2021-02-02
recommends
Wapp Media med Stefan Eklund i spetsen är extremt lösningsfokuserade och hanterar varje utmaning och fråga snabbt utan krusiduller och invecklat IT-nördspråk. Väldigt uppskattat! Proffesionellt bemötande med fötterna på jorden! Tack för att ni finns!
Dennis Oscarsson Krook
Dennis Oscarsson Krook
2021-02-02
Positive
Professionalism
Responsiveness
Wapp Media med Stefan Eklund i spetsen är extremt lösningsfokuserade och hanterar varje utmaning och fråga snabbt utan krusiduller och invecklat IT-nördspråk. Väldigt uppskattat! Proffesionellt bemötande med fötterna på jorden! Tack för att ni finns!
Advertisement
Jonas Bendroth
Jonas Bendroth
2021-01-15
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Jag är jättenöjd med Stefan. Vi har fått hjälp med att bygga upp SPROUTLY.SE. 5 stjärnor!
Tobbe Hansson
Tobbe Hansson
2021-01-14
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Mycket bra service och support. Bra på hemsidor m.m. till rimliga priser
Ingela Dahlgren
Ingela Dahlgren
2021-01-14
Jag får alltid ett vänligt och professionellt bemötande och lättbegripliga svar på mina frågor från Stefan på Wapp Media. Jag är mycket nöjd med vårt samarbete!
Kenneth Hagman
Kenneth Hagman
2021-01-13
recommends
Professionella tillmötesgående och mycket kompetenta.
Advertisement
Jessica Grundström Ahldin
Jessica Grundström Ahldin
2021-01-13
recommends
Mycket nöjd med den hjälp vi fått då vi behövde göra om vår hemsida. Stefan är snabb, proffsig och återkopplar alltid. Rekommenderar honom varmt!
Jessica Grundström Ahldin
Jessica Grundström Ahldin
2021-01-13
Positive
Professionalism
Quality
Value
Mycket nöjd med den hjälp vi fått av Stefan då vi gjorde om vår hemsida. Rekommenderar honom varmt!
Karin Jansson
Karin Jansson
2021-01-13
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Wappmedia har gjort ett riktigt bra jobb för vår föreningen - Tekniska föreningen i Hälsingborg. Jag kan också tillägga att de loggorna för Solsnäckan AB och Karins Goa Händer (vitt skilda verksamheter) blev riktigt snygga och användbara. Jag är så nöjd. Karin Andersson ägare av Solsnäckan AB och Karins Goa Händer.
Familjen Zomson
Familjen Zomson
2021-01-13
Vi har jobbat med Wappmedia i flera år och har nu en webbsida och två webbutiker igång som de byggt. Är meganöjda både med samarbetet och resultatet.
Advertisement
Olle Marköö
Olle Marköö
2021-01-13
recommends
Enkelt, tryggt, kostnadseffektivt, snyggt - bra helt enkelt!
Olle Marköö
Olle Marköö
2021-01-13
Positive
Professionalism
Enkelt, tryggt, kostnadseffektivt, snyggt - bra helt enkelt!