WallDream.com.pl

WallDream.com.pl Opinie

Opinie Doskonały
4.9
16 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (16)
Anita Molong
Anita Molong
2023.11.15
Polecam serdecznie. Zamówienie spełniło moje oczekiwania. Tapeta piękna.
Reklama
Piotr Zabolicki
Piotr Zabolicki
2023.11.12
Mariola Bedanerk
Mariola Bedanerk
2023.11.06
Justyna Zarzycka
Justyna Zarzycka
2023.10.28
Ola Szalej
Ola Szalej
2023.10.10
Reklama
Joanna Joanna
Joanna Joanna
2023.10.01
Tapeta Airon jest niesamowita. Pięknie się prezentuje - mam akurat w łazience. Sam materiał jest świetny- piękna głębia koloru. Tworzy w łazience niepowtarzalny klimat. Trochę się obawiałam, jak to będzie wyglądać, ale jest piękna. Kontakt ze sklepem oceniam bardzo wysoko - fachowa porada, dostępność nawet po godzinach pracy, niezmierna uprzejmość.
Odpowiedz z WallDream.com.pl 2023.10.02
Dziękujemy za opinie. Cieszymy się, że tapeta spełniła wszelkie oczekiwania. Zapraszamy ponownie :)
Emil Sar
Emil Sar
2023.09.13
Czwórka dlatego, ponieważ towar został dostarczony w wielu paczkach, przez kilku kurierów, zwyczajnie szkoda środowiska. Poza tym towar, obsługa i czas realizacji na na bardzo dobrym poziomie.
Odpowiedz z WallDream.com.pl 2023.09.13
Dziękujemy za wystawienie opinii. Klej, żywicę i tapety wysyłamy osobnymi paczkami ze względu bezpieczeństwa. W razie uszkodzenia opakowania kleju bądź żywicy podczas transportu tapeta jest w pełni bezpieczna i nie ulegnie zniszczeniu.
Ewa Weber
Ewa Weber
2023.09.09
Profesjonalna, szybka obsługa i realizacja. Polecam
Odpowiedz z WallDream.com.pl 2023.09.13
Dziekujemy za opinie i zapraszamy ponownie :)
Martyna Kurzep
Martyna Kurzep
2023.06.05
Reklama
Enertronix Spzoo
Enertronix Spzoo
2023.04.26
POLECAM !
Kasia Dd
Kasia Dd
2023.04.25
Najpiękniejsza tapeta jaka widziałam-Wonderwall Calipso😍obsługa też na najwyższym poziomie🙂
Odpowiedz z WallDream.com.pl 2023.09.13
Bardzo się cieszymy, że tapeta spełniła wszystkie oczekiwania. Zapraszamy ponownie :)
Antoni Gańko
Antoni Gańko
2023.03.21
Jeszcze tapeta czeka na montaż ale sam kontakt ze sprzedawcą i realizacja zamówienia przebiegła bardzo pomyślnie . Polecam
Marcin Zeller
Marcin Zeller
2023.03.19
Reklama
Jestem zadowolony. To już mój drugi zakup. Za każdym razem ten sam, pełen profesjonalizm
Szybka i profesjonalna obsługa Tapeta wygląda zjawiskowo po przyklejeniu. Produkt naprawdę jest bardzo wysokiej jakości i warty swojej ceny !
To moje kolejne udane zakupy:) Polecam.