Waal Webdesign

Waal Webdesign Reviews

Excellent rating
5.0
5 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (5)
Thijs van kuijk
Thijs van kuijk
2023.10.19
Zeer tevreden over advies en deskundigheid, nieuwe website was snel geregeld en voldoet aan onze wensen.
Reply from Waal Webdesign 2023.10.21
Blij om te horen dat jullie tevreden zijn met onze service! Bedankt voor jullie positieve feedback!
Advertisement
Nimit B.V.
Nimit B.V.
2023.01.21
Wij Nimit waren opzoek naar een logo voor ons bedrijf. Nick luisterde en ging aan de slag, al snel had hij onze ideeën op papier en zo was ons logo geboren. Nicks werkwijzen is fijn en daarom hebben wij alles bij hem ondergebracht waardoor wij geen omkijken meer hebben naar de website, willen we iets veranderd hebben word dat snel aangepast. Bedankt Nick👍🏻
petra Daniels
petra Daniels
2023.01.04
Wij Peter en Petra zijn supper tevreden over Waal Webdesign. Wij zijn een B&BREAKFAST( Potterie de champignon ) Nick Huisman is ons aanbevolen voor onze website te bouwen .tot op de dag van vandaag hebben wij daar geen spijt van de website is naar onze tevredenheid een dikke 10 daarvoor. Bedankt Nick Huisman.
Reply from Waal Webdesign 2023.01.04
Hoi Petra, Hartelijk dank voor de mooie woorden! Heel veel succes met jullie mooie B&B, maar dat komt vast helemaal in orde 👍🏻
Ivo Thijssen
Ivo Thijssen
2022.12.23
Ik heb het contact, de werkwijze en kwaliteit van werk van Waal Webdesign als zeer prettig ervaren. Ze denken echt met je mee en geven een passend advies wat het beste past bij jouw doelstellingen. Maken hun beloftes waar en zijn betrouwbaar en dat vind ik fijn. Een fijne partner om mee samen te werken.
Reply from Waal Webdesign 2023.01.04
Dat is fijn om te horen Ivo. Bedankt voor de prettige samenwerking!
B&B Potterie De Champignon
B&B Potterie De Champignon
2022.11.24
recommends
Wij Petra en Peter Daniels zijn super tevreden over Waal Webdesign. Wij kwamen er achter dat een website bouwen niet zo eenvoudig was. Gelukkig kwam Nick Huisman op ons pad Hij heeft een volledig paket geleverd van website, visitekaartje, belettering op auto en een QR code om mee aan de slag te gaan. Hij gaf ons het gevoel net zo betrokken te zijn bij onze B&B als wij zelf zijn. Hij heeft voor ons een mooie overzichtelijke warm uitstralende website gemaakt. Waar wij ons goed in kunnen vinden. De website straalt gastvrijheid uit zo als wij zelf zijn en dat gasten graag terug willen komen Daar is Nick ruimschoots in geslaagd. nogmaals bedankt daarvoor Nick een tevreden klant!!! Petra en Peter Daniels
Advertisement