M&J Apartment

w4p.waw.pl

M&J Apartment Reviews

Good rating
4.3
357 reviews Verified
M&J Apartment
%title%

%offer%

Reviews ( 357 ) 4.3

Katarzyna
Katarzyna
2024.03.05
10 Verified
Super lokalizacja
Advertisement
Ireneusz
Ireneusz
2024.03.04
10 Verified
Exceptional
Dagmara
Dagmara
2024.03.04
8.0 Verified
Very Good
Piotr
Piotr
2024.02.29
10 Verified
Exceptional
Katarzyna
Katarzyna
2024.02.27
10 Verified
Bardzo udany pobyt ☺Lokalizacja-blisko do głównych atrakcji Gdańska ☹Brak
Advertisement
Wiśniewska
Wiśniewska
2024.02.25
10 Verified
Exceptional
Marharyta
Marharyta
2024.02.20
7.0 Verified
Good
Nataliia_serhiy
Nataliia_serhiy
2024.02.19
10 Verified
Exceptional
Sabina
Sabina
2024.02.19
9.0 Verified
Wonderful
Advertisement
Lukas
Lukas
2024.02.16
8.0 Verified
☺Standard obiektów, wielkość apartamentu, wyposażenie. ☹Problem z kontaktem z obsługą. Nie wystarczająca kontrola stanu technicznego obiektów.
Vitali
Vitali
2024.02.15
10 Verified
Exceptional
Janczewska
Janczewska
2024.02.14
8.0 Verified
☺Bardzo dobra lokalizacja, blisko centrum. Pokój czyściutki i ładnie urządzony oraz dobrze wyposażony. Obsługa miła, szybko odpowiadająca na pytania i pomocna.
Justyna
Justyna
2024.02.10
8.0 Verified
Bez efektu wow ☺Lokalizacja, wyposażenie apartamentu, czystość, klucze do apartamentu w sejfiku na drzwiach bez konieczności odbioru w biurze apartamentu ☹Kontakt z obsługą, nie odbierają i nie odpisują na wiadomości, chcialam przedluzyc pobyt o 1 dzien ale bez odzewu, w dniu przyjazdu otrzymalam telefon o zmianie apartamentu był większy o 1 pokoj ale nie miało to dla mnie żadnego znaczenia bo i tak byliśmy w dwójkę, wiadomość z dokladna lokalizacja dopiero 2 godziny przed i nieprecyzyjna, małe okno w salonie przez co było ciemno nawet w ciągu dnia, brak rolet w oknach, jedynie zasłony, nie przeszkadza to wieczorem ale rano gdy chcesz mieć światło dzienne wszystko widać tym bardziej że okna wychodziły wprost na boczne okna sąsiadów
Advertisement
Marta
Marta
2024.02.09
10 Verified
Polecamy, czysto, pachnąco, świetna lokalizacja oraz super kontakt z gospodarzem
Janusz
Janusz
2024.02.09
8.0 Verified
Very Good
Agnieszka
Agnieszka
2024.02.08
8.0 Verified
☺Lokalizacja super, blisko Starówki ale spokojnie. ☹Tragiczny kontakt z wynajmującym. Odpowiedź na maila otrzymałam po 2tyg. Z kilkadziesiąt razy próbowałam się dodzwonić, bezskutecznie. Prośba o wystawienie faktury pozostała bez odpowiedzi.
Anetta
Anetta
2024.02.08
9.0 Verified
Wonderful
Advertisement
Linas
Linas
2024.02.06
9.0 Verified
Wonderful
Krzysztof
Krzysztof
2024.02.05
9.0 Verified
Wonderful
Aleksandra
Aleksandra
2024.02.05
5.0 Verified
Mogłoby być lepiej. ☺dobra lokalizacja ☹Z okapu w salonie strasznie śmierdzialo, trzeba było go włączać, by wywiał smród, bo okna były bez klamek, więc nie dało się ich otworzyć. Spod prysznica leciała woda, a łazienka była tak mała, że wyższa osoba chyba by musiała siadać na toalecie skrzyżnie, by się zmieścić.