VR The Max

vr.themax.world

VR The Max التقييمات

تصنيف ممتاز
4.8
203 من المراجعات تم التحقق
VR The Max
%title%

%offer%

التقييمات ( 203 ) 4.8

Keano Poelmans
Keano Poelmans
2024.05.25
Goede service en uitleg, al 2 keer geweest. Echt een top ervaring!!!
Rob Junior Praets
Rob Junior Praets
2024.05.17
Top VR Veel verschillende spellen Heel leuk. Niet te kort maar ook niet te lang. Zeker een aanrader
p lowette
p lowette
2024.05.11
Vandaag 2de keer bij VR max in Heusden geweest. Net zoals bij ons eerste bezoek een maand geleden meer dan een 45 min moeten wachten eer het spel gestart kon worden, slechts 1 medewerker voor meerdere spelboxen waardoor hij tijdens het opstarten ons meerdere keren gewoon 10 min liet wachter zonder uitleg. Na een half uur viel het spel uit, na 10 min wachten de medewerker moeten gaan roepen, weer 10 min wachten voor hij het spel weer kan opstarten en plots was het dan gedaan met nog 38 min van de 50 te spelen… In totaal meer dan 2 uren bezig voor een spel van 50 minuten met veel te veel onderbrekingen en pauzes wat het spelplezier helemaal weg neemt. Na 2 uur met de helm op beginnen de meesten hoofdpijn te krijgen. Bij de vraag of het altijd zo verloopt kregen we de identieke reactie als bij ons eerste bezoek: normaal gebeurt het zo niet, dit is de eerste keer dat het bij mij gebeurt, het is een slechte dag vandaag!! Ik denk dat dit excuus aan alle medewerkers aangeleerd wordt om ontevreden klanten te sussen. Een 3de bezoek zit er niet meer in, super jammer want het zou zoveel leuker kunnen zijn met de juiste service die je voor dat geld per spel mag verwachten.
Elisa Ceyssens
Elisa Ceyssens
2024.05.09
Steven Smeers
Steven Smeers
2024.05.05
Voor ons de eerste ervaring met een vr escape room. De ontvangst was zeer vriendelijk, maar er mocht net wat meer uitleg gegeven worden over het spel zelf. Hierdoor verloren we in het begin een 5tal minuten. Maar door een defect aan 1 vr bril in het midden van het spel verloren we nog eens 10 minuten... kan gebeuren natuurlijk, maar dan verwacht je toch dat je extra tijd krijgt in de escape room ? Niet dus....
aytaç naldemir
aytaç naldemir
2024.04.27
VR is zeker een aanrader. Het pand heeft een grote parking en er zijn veel spelletjes bij de VR, zowel korte als langere games. Ook kan je poolen, darten,...
René Groenen
René Groenen
2024.04.25
Hele leuke tijdsbesteding. Zowel het shooter- als het escape room spel zijn aanraders. Vriendelijk personeel en goede service.
Hilde Theunissen
Hilde Theunissen
2024.04.23
Tamer Kaynarca
Tamer Kaynarca
2024.04.19
Het was heel leuk en er was veel games.
sabrina vandevenne
sabrina vandevenne
2024.04.18
Het was een heel leuk onthaal. Ze waren duidelijk met hun uitleg. We hebben Z1 gedaan maar komen zeker terug voor Z2 en Z3 . We hebben er van genoten
Wannes
Wannes
2024.04.08
Phyllis De Raedt
Phyllis De Raedt
2024.03.23
Super fijne tijd gehad! Super vriendelijke medewerkers en leuk spel. Wij deden de jungle quest, heel leuk spel!
Matthias van de Riet
Matthias van de Riet
2024.03.23
Bedankt voor de fijne ervaring. We hebben met zijn allen genoten. Super service en begeleiding 👌🏻👌🏻👌🏻. Het is zeker een aanrader. Voor herhaling vatbaar. Wij waren met alleen volwassenen maar ik kom zeker eens terug met de kinderen. Mvg Kim
Daphne Verhoeven
Daphne Verhoeven
2024.03.21
Dit was s u p e r! Eigenlijk waren wij te laat met reserveren, maar we mochten toch nog komen. Geweldig service! Uitleg kon ook in het Engels gegeven worden. Wij hebben Chernobyl gespeeld: leuk spel! Erna mochten wij ook nog het zombie shooten testen (gratis). Ook een aanrader! Aan deze prachtige ervaring hebben wij ook nog een blijvende herinnering overgehouden in de vorm van foto´s en filmpjes die van ons zijn gemaakt en meteen met ons zijn gedeeld. Kortom: Top!
Véronique Willems
Véronique Willems
2024.03.10
Wij hebben Jungle Quest gespeeld. De kinderen (11, 11 en 10) vonden het zeer leuk. Duidelijke uitleg gekregen. Voor herhaling vatbaar.
Jutte Valkeneers
Jutte Valkeneers
2024.03.06
Top eerste ervaring! Personeel is duidelijk over de uitleg en behulpzaam! Foto’s en videos achteraf zijn een leuke extra! Wij komen zeker terug🙈
ggunthorr
ggunthorr
2024.03.03
Awesome first experience with VR, explanations where clear despite multi lingual family, we played the 'jungle quest' and 'Alice in wonderland', both Co op games for the family... Highly recommend...
الرد من VR The Max 2024.03.04
Hi Gunthor Thank you for your positive feedback! We're thrilled to hear that you had an awesome first experience with VR, and we're glad our explanations were clear even for a multilingual family. It's fantastic that you enjoyed playing "Jungle Quest" and "Alice in Wonderland" together as cooperative games. We highly appreciate your recommendation and look forward to welcoming you back for more adventures! Kind regards VR The Max
Bart Meermans
Bart Meermans
2024.02.18
Vriendelijk onthaal door de medewerkers, duidelijke uitleg over het spelgebeuren. Wji hebben ons zeer goed geamuseerd met het VR spel Chernobyl. Ook onze dochter van 12 kon vlot meedoen. Toffe familie team-building
الرد من VR The Max 2024.02.19
Dag Bart Hartelijk dank voor je positieve review. Klinkt inderdaad als een geslaagde familie team-building ervaring! We kijken er alvast naar uit jullie opnieuw te verwelkomen in onze VR-speelhal voor nog meer virtual reality plezier. Met vriendelijke groeten VR The Max
Patrick Sicora
Patrick Sicora
2024.02.17
Super leuk zowel met de families als verjaardagsfeestje
الرد من VR The Max 2024.02.19
Dag Patrick Hartelijk dank voor je positieve review. We hopen je snel weer te kunnen verwelkomen voor nog meer virtual reality plezier. Met vriendelijke groeten VR The Max
Wesley Florin
Wesley Florin
2024.02.16
Heel leuke ervaring met het gezin, voor jong en oud.
الرد من VR The Max 2024.02.19
Dag Wesley Hartelijk dank voor je positieve review. Heel fijn om te horen dat je samen met je gezin hebt kunnen genieten van virtual reality plezier bij VR The Max. We hopen jullie snel weer te verwelkomen in onze speelhal. Met vriendelijke groeten