VR-GRAF - zdjęcia z drona i strony www, fotoobsługa nieruchomości

VR-GRAF - zdjęcia z drona i strony www, fotoobsługa nieruchomości Opinie

Opinie Doskonały
5.0
11 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (11)
Just Her
Just Her
2024.03.27
Pełny profesjonalizm oraz duże doświadczenie sprawiło że współpraca przy tworzeniu strony www przegląda szybko i bardzo jestem zadowolona z efektów pracy tego Pana
Odpowiedz z VR-GRAF - zdjęcia z drona i strony www, fotoobsługa nieruchomości 2024.03.27
bardzo mi miło, dziękuję :)
Reklama
Natalia Golonka
Natalia Golonka
2024.01.24
Pan Witold z pełnym zaangażowaniem i profesjonalizmem zajął się moim zleceniem. Mimo dość nietypowego zadania jakie miał do wykonania poradził sobie bezbłędnie. Z uśmiechem i pozytywnym nastawieniem odpowiadał na każde moje pytania i wątpliwości. Doradzał konkretne rozwiązania tłumacząc długofalowe konsekwencje co pozwoliło podjąć mi odpowiednia i korzystna decyzję dotyczącą strony internetowej. Kontakt z Panem bardzo dobry. Sprawa załatwiona w 100%. Polecam serdecznie.
Odpowiedz z VR-GRAF - zdjęcia z drona i strony www, fotoobsługa nieruchomości 2024.01.24
dziękuję za piękną opinię :)
Jolanta Batkowska
Jolanta Batkowska
2023.09.23
Firma profesjonalna,zlecenie wykonane w expresowym tempie pomimo,że zostałam uprzedzona o dłuższym czasie realizacji.Serdecznie polecam!
Odpowiedz z VR-GRAF - zdjęcia z drona i strony www, fotoobsługa nieruchomości 2023.10.12
Dziękujemy za zaufanie i współpracę
Larysa Bajman
Larysa Bajman
2023.09.20
Strona zrobiona porządnie i w rozsądnej cenie. Wszystkie moje uwagi zostały z pełnym profesjonalizmem wdrożone w projekt. Polecam
Anna Nowak
Anna Nowak
2023.09.19
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Profesjonalne podejście do klienta, ekspresowa obsługa oraz jakość na najwyższym poziomie. Firma godna polecenia.!
Reklama
Marek Dubiel
Marek Dubiel
2023.09.19
Firma godna polecenia, zamówienie zrealizowane przed czasem i w dobrej cenie
Odpowiedz z VR-GRAF - zdjęcia z drona i strony www, fotoobsługa nieruchomości 2023.10.12
Cieszymy się, że udało nam się spełnić oczekiwania
Jerzy
Jerzy
2023.09.14
Strona wykonana starannie w rozsądnej cenie. Serdecznie polecam
Mateusz Żywiec
Mateusz Żywiec
2023.09.11
Szybka realizacja zgodna z zamówieniem. Pełen profesjonalizm wykonawcy zlecenia pozwala mi z czystym sumieniem polecać dalej. Leci ode mnie zasłużone 5 gwiazdek
Dark Orbit
Dark Orbit
2023.09.11
Realizacja zlecenia na najwyższym poziomie. Polecam !
Odpowiedz z VR-GRAF - zdjęcia z drona i strony www, fotoobsługa nieruchomości 2023.10.12
Dziękuję
Reklama
QBA
QBA
2023.08.02
Pełen profesjonalizm, szybka i fachowa obsługa, firma godna polecenia, usługi na najwyższym poziomie, polecam
Agnieszka Marek
Agnieszka Marek
2023.07.15
poleca
Bardzo dobry kontakt, rzetelność, dobra znajomość branży, uczciwość, a przede wszystkim…. Cierpliwość. Gorąco polecam.
Odpowiedz z VR-GRAF - zdjęcia z drona i strony www, fotoobsługa nieruchomości 2023.07.15
Dziękuję za zaufanie :)