voet- & huidstudio PUUR

voet- & huidstudio PUUR Reviews

Excellent rating
4.9
50 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (50)
Marloes de Vries
Marloes de Vries
2023.09.30
Heel fijne uitgebreide pedicurebehandeling gevolgd door zorgvuldig aangebrachte gellak die er superstrak op zit. Aanrader!
Advertisement
Harry van der Poel
Harry van der Poel
2023.09.29
Mijn vrouw is bij Alexandra en ik was op zoek naar een pedicure en vernam dat Patrick bezig was voor pedicure. Ben een paar keer mee geweest voor model en heb daar goede ervaringen van over gehouden. Patrick is zorgvuldig bezig en verzorgd de voeten nauwkeurig en geeft advies waar dat nodig is. Ben altijd weer zeer tevrede als ik bij hem geweest ben en mijn voeten weer ontdaan zijn van het vele eelt en mijn drukpunten weer pijnloos zijn van de dikke plakken en likdoorns. Ik ben ook blij dat ik heb mogen bijdrage aan zijn cursus. Echt een aanrader!!
rabia coban
rabia coban
2023.09.24
Marina Marco
Marina Marco
2023.06.24
Een heerlijke ontspannende behandeling weer gehad. Dankzij de kracht behandeling is mijn huid enorm opgeknapt! Ook het wenkbrauwserum werkt ontzettend goed. Mijn wenkbrauwen zijn sterker er voller👌🏻 Heel blij met alles💕 Alweer zin in de volgende keer!😊
Saskia Vries
Saskia Vries
2023.06.23
Vandaag weer heerlijk naar Alexandra. Voor het eerst een bindweefselmassage. Ik kijk er naar uit. Al een paar keer diverse behandelingen gehad. Altijd geweldig. Deze kundige maar vooral lieve vrouw stelt je op je gemak, is niet opdringerig. Kijk er iedere keer weer naar uit. 5 sterren voor deze kanjer
Advertisement
Elly
Elly
2023.05.24
Voor het eerst geweest. Alexandra is vriendelijk en zij behandelt met vakkennis en ervaring. Dat was gelijk te merken. Normaal is mijn huid behoorlijk geïrriteerd na een behandeling. Bij haar geen enkele last. En ze werkt met natuurlijke producten.
Jeannet Van Gurp
Jeannet Van Gurp
2023.05.20
Wat een geweldige pedicure is Patrick. Hij is heel goed in zijn werk , neemt alle tijd voor je . En ik ben van de pijn verlost. Kom er zeker terug. Ga zo door met je bedrijf.
Atie Bresijn
Atie Bresijn
2023.05.03
Altijd weer een verwenmoment voor jezelf door de deskundige behandeling van Alexandra! Goed advies over de mooie producten van Maria Ackerberg.
Ingrid Boschman
Ingrid Boschman
2023.03.31
Heerlijke producten en behandelingen. Aanrader!
Advertisement
Sophie Tekelenburg
Sophie Tekelenburg
2023.03.31
Voor het eerst naar een pedicure geweest, en het was een hele fijne ervaring! Patrick is betrokken en heeft ervoor gezorgd dat ik van mijn vervelende klachten af ben.
Willie Veldhoen
Willie Veldhoen
2023.03.29
Ik ben al een tijdje klant bij voet en huidstudio PUUR. Elke keer is er een hartelijke ontvangst. De producten die gebruikt worden zijn heerlijk voor de huid. Zeker een aanrader om naar toe te gaan.
Y Wageneire
Y Wageneire
2023.03.28
Ik kwam bij Alexandra terecht daar ik op zoek was naar goede bindweefselmassage voor het gelaat. Een goede keuze zo bleek achteraf  😀 Na een proefsessie zag ik meteen dat er een verschil zichtbaar was. Alexandra behandelde eerst de ene helft van het gelaat en reikte me de spiegel aan om te laten zien wat zo'n massage voor je huid doet. Mijn huid zag er voller uit en een beetje rood dit teweeggebracht door de doorbloeding die op gang was gekomen. Het verschil met de andere helft van mijn gelaat was enorm goed zichtbaar. Na deze proefbehandeling heb ik een kuurtje geboekt en zie dat het goed is voor mijn huid welke een mooie glow heeft en er fris uitziet. Net zoals bij andere huidverbeterende behandelingen geldt, des te vaker je komt, des te beter het resultaat is. Wel, ik kom zeker terug want ik zie wat zo'n massage doet en in de professionele handen van Alexandra, een jonge hartelijk vrouw die weet waar ze mee bezig is, voel je je direct thuis.
Wouter Tak
Wouter Tak
2023.03.28
Hier nu al een paar keer geweest en super goed geholpen. Zeer vakkundig en zorgzaam Word er gewerkt. Heel vriendelijk en sociaal. Ik ben zeer tevreden.
Advertisement
Monique Koomans
Monique Koomans
2023.03.17
Wat een heerlijke salon! Alexandra en Patrick zijn beide schatten van mensen, en zo vriendelijk. Je voelt je meteen thuis, en krijgt alle aandacht. Ze werken met natuurlijke materialen, heel fijn. Mijn kalknagels zijn aan het uitgroeien, en ook aan mijn likdoorns en eelt wordt gewerkt. Ik kom steeds weer met hele zachte voeten thuis. Het is echt steeds weer een verwen-moment voor jezelf.
Jolanda Verleysen
Jolanda Verleysen
2023.03.06
Weer helemaal gereset na de “Jong” behandeling door Alexandra. Heerlijke behandeling, massages én producten. Ik kan er weer even tegen!
Mariejose Keetlaer
Mariejose Keetlaer
2023.03.02
Alexandra is professioneel en betrokken. Ben zeer tevreden over de behandelingen die zij geeft. Een aanrader
Deborah Tori
Deborah Tori
2023.03.01
Pedicure gedaan. Hij is wel vriendelijk, maar helaas is het niet goed gegaan. Doordat hij mijn nagel te dun heeft gevijld ben ik nu door hem doorverwezen naar een medisch pedicure. Kost dus ook dubbel geld (ook al was het gereduceerd tarief 25 euro) terwijl ik daarvoor geen pijn had aan mijn nagel en nu naar een medische pedicure moet gaan. Op hun site staat wel dat hij in opleiding is maar wel kennis genoeg heeft om klanten te kunnen helpen. Wel is het fijn dat er meegedacht wordt naar een passende oplossing.
Reply from voet- & huidstudio PUUR 2023.03.01
Dankuwel voor uw feedback. Wij streven naar 100% tevreden klanten en vinden het zeer jammer dat u iets niet goed ervaren heeft. Ondanks het feit dat Patrick nog bezig is met zijn pedicure-studie (en u ook daarom een gereduceerd tarief betaalt) is het natuurlijk niet de bedoeling dat u na de behandeling last heeft. Wij nodigen u dan ook van harte uit om samen te kijken naar een goede oplossing.
Advertisement
Belinda Berghuis
Belinda Berghuis
2023.02.28
Ik ben ongeveer een jaar geleden bij Alexandra gekomen. De voornaamste reden was dat ze producten van Maria Akerberg en Botanical Beauty gebruikte. Maar wat ik ben ik blij met haar. Alexandra is heel sociaal en super aardig. Ze heeft veel humor en kan goed luisteren. Daarnaast heeft ze echt verstand van haar producten, de huid van haar klanten en de behandelingen en doet dit zeer zorgvuldig. De praktijk ziet er heel verzorgd en gezellig uit. Een hele fijne praktijk die ik iedereen zou willen aanraden.
Kristy Coppens
Kristy Coppens
2023.02.24
Al een tijd kom ik bij Alexandra voor een gezichtsbehandeling. Ik ben altijd super tevreden. Ze neemt ruim de tijd voor je en stemt haar producten en advies goed af op je huid type. Ik kan haar zeker bij iedereen aanraden!
Anita Bontjer
Anita Bontjer
2023.02.19
Het was een heerlijk ontspannen behandeling.