Vodoinstalater Osijek Reviews

Vodoinstalater Osijek Reviews

4.4

Good - based on 69 reviews

vodoinstalaterosijek.hr
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (69)
Barbara
2024-02-07
Užas. Dan ranije sve lijepo dogovoreno da će doći ujutro, slijedeći dan ne trzaju na pozive. Zove me povratno tek u pola 12. Na moj odgovor da ne želim da uopće dođe ako se ne mogu držati dogovora, javljaju povratno da su imali druge prioritete. Kažem sve pet ali mogli ste javiti ranije. I da napomenem nit isprike nit ičeg. Odgovornost nula ko kuća,a kultura u debelom minusu.
Tomislav Horvat
Tomislav Horvat
2023-12-21
Još jedan od onih kojima nije problem prihvatiti posao i ne pojaviti se kada su rekli da će doći niti se ikada više javiti na telefon. Vrlo neprofesionalno i sramotno.
Reply from Vodoinstalater Osijek 2024-01-06
Pozdrav Tomislave, majstor vas je pokušao dobiti telefonski. Nadamo se da ste se u međuvremenu uspjeli dogovoriti i da je kvar otklonjen. Hvala vam na recenziji, prihvaćamo jednako pohvale i kritike, te nam je važno uvijek unapređivati naše usluge. :)
Klaudija Ćurković
Klaudija Ćurković
2023-05-31
Velike pohvale majstoru Damiru. Ovako brzu realizaciju od poziva do rješenja problema još nisam doživjela u Osijeku. Veliko hvala!
Reply from Vodoinstalater Osijek 2023-05-31
Pozdrav, hvala vam na recenziji i komplimentu na majstora.
K. S.
K. S.
2023-04-24
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Zelite li da vam majstor odradi posao ''kao da radi sebi'', slobodno pozovite majstora Damira! Vrhunski majstor, komunikativan, usluzan, dolazi u dogovoreno vrijeme, strucan, pedantan, savjetodavan. Ocjena 5+!
Reply from Vodoinstalater Osijek 2023-04-24
Pozdrav, hvala vam puno na komentaru i recenziji. Drago nam je što ste zadovoljni uslugom Vodoinstalatera.
Tomislav Lovrić (Tomo)
Tomislav Lovrić (Tomo)
2023-02-22
Positive
Professionalism
Punctuality
Profesionalno i stručno odrađena zamjena plinskog bojlera električnim
Reply from Vodoinstalater Osijek 2023-02-23
Pozdrav, drago nam je što ste zadovoljni i hvala vam na recenziji.
Ada Orlić
Ada Orlić
2023-01-13
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Moje tople preporuke za gospodina Damira...,brz,susretljiv,sve je brzo dogovoreno putem telefona i sve odrađeno profesionalno. Ljerka
Reply from Vodoinstalater Osijek 2023-02-05
Pozdrav, hvala vam na ostavljenoj recenziji! :)
Ivana Saric
Ivana Saric
2022-11-25
Prezadovoljna sam uslugom vodoinstalatera Damira, koji je zamjenu bojlera odradio vrlo brzo i profesionalno . Sve je bilo po dogovoru i na vrijeme odrađeno. Svi koji imaju problema sa vodovodnim instalacijama , preporučam da se obrate Vodoinstalateru Osijek! Veliko hvala!
Reply from Vodoinstalater Osijek 2022-12-15
Pozdrav, hvala vam na recenziji!
Karlo Koloda
Karlo Koloda
2022-09-27
odlični vodoinstalateri
Reply from Vodoinstalater Osijek 2022-09-27
Pozdrav Karlo, drago nam je što ste zadovoljni našom uslugom. Stojimo vam na raspolaganju. Vaš Vodoinstalater Osijek.
sonjaosijek
sonjaosijek
2022-09-27
Pouzdan majstor, dolaze na vrijeme
Reply from Vodoinstalater Osijek 2022-09-22
Pozdrav Sonja, drago nam je što ste zadovoljni našom uslugom. Stojimo vam i dalje na raspolaganju. Lp - Vodoinstalater Osijek
Maja Klajić
Maja Klajić
2022-09-23
Critical
Professionalism
Punctuality
Responsiveness
Reply from Vodoinstalater Osijek 2020-12-09
Pozdrav Majo, hvala na recenziji! Lp Vaš Vodoinstalater
Tena Grabić
Tena Grabić
2022-09-21
Reply from Vodoinstalater Osijek 2022-09-22
Pozdrav Teno, hvala vam na recenziji! Vaš Vodoinstalater :)
denis biondic
denis biondic
2022-06-17
Reply from Vodoinstalater Osijek 2022-06-20
Pozdrav, hvala vam na recenziji! Lp - Vodoinstalater Osijek
Vesna Ljubičić
Vesna Ljubičić
2022-04-16
Svakako preporučujem, gdin Damir je učinio čudo pred Uskrs u kupaoni. Rekla bih da sam našla s njim "rješenje" za sve izazove u stanu.
Reply from Vodoinstalater Osijek 2022-04-18
Pozdrav Vesna, hvala vam na iskrenom komentaru i recenziji. Drago nam je što ste zadovoljni vodoinstalaterskom uslugom i našim majstorom. Lp - Vaš Vodoinstalater Osijek
Zoran Stojšić
Zoran Stojšić
2022-04-02
Majstori su super brzo intervenirali i popravili kvar, svaka čast majstoru Damiru😊
Reply from Vodoinstalater Osijek 2022-04-02
Pozdrav, hvala vam :)
Gala obrt za uređivanje i čuvanje pasa
Gala obrt za uređivanje i čuvanje pasa
2022-03-06
Positive
Punctuality
Responsiveness
Reply from Vodoinstalater Osijek 2022-04-02
Pozdrav, hvala vam na recenziji! Vaš Vodoinstalater
Karlo Kokanovic
Karlo Kokanovic
2022-02-08
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Sve pohvale za majstora Damira! Isti dan rješen problem po povoljnoj cijeni. Preporučujem njihove usluge svima.
Reply from Vodoinstalater Osijek 2022-02-08
Hvala vam na preporuci i recenziji :)
Dubravka Nikolic
Dubravka Nikolic
2022-02-03
Positive
Responsiveness
Kad ste u nevolji, jako je dobro znati kome se obratiti. Vodokotlić je zatajio. Kad samo pomislim koliko ću čekati majstora. Te doći će danas pa sutra pa malo sutra... Zahvaljujem gospodinu Damiru iz Vodoinstalatera na susretljivosti i uslužnosti. Svaka čast!
Reply from Vodoinstalater Osijek 2022-02-03
Hvala na izuzetno lijepom komentaru i recenziji. Jako nam je drago što ste zadovoljni uslugom vodoinstalatera. :)
Ilmi Mitrović
Ilmi Mitrović
2022-01-29
recommends
Brza i kvalitetna usluga. Preporuka!
Ivana Marić
Ivana Marić
2022-01-21
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Gospodin Damir je odlično odradio svoj posao, ljubazan i susretljiv.
Reply from Vodoinstalater Osijek 2022-01-21
Pozdrav, hvala vam na recenziji. Drago nam je da ste zadovoljni uslugom :)
Ivana Smolić
Ivana Smolić
2022-01-17
not recommends
Ako si želite uštediti živaca i vremena, ni ne zovite navedeni broj. Pozz