VN-Engineering

VN-Engineering Reviews

Excellent rating
5.0
25 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (25)
Karst Langedijk
Karst Langedijk
2024.03.13
Wij hebben onze bestaande zonnepaneleninstallatie uit laten breiden door VN-Engineering. Ten opzichte van andere leveranciers heeft Pier van VN-engineering een heel eerlijk advies gegeven. Waar vind je tegenwoordig zo’n eerlijk bedrijf? De uitbreiding sluit naadloos aan op de oude zonnepaneleninstallatie. De mannen van VN Engineering werken zorgvuldig, het zijn vakmannen en de communicatie is ook nog eens goed! #zeertevredenklant
Advertisement
M L
M L
2024.02.27
Pier heeft samen met zijn team goed meegedacht in een oplossing voor de installatie- en aanpassing van de warmtepomp. Reageert vlot, denkt in mogelijkheden en heeft uitstekend werk geleverd. Complimenten!
jantien tijsma
jantien tijsma
2023.12.21
Ik zag er wat tegenop: van koken op gas naar koken op inductie. Gedoe. Ik kreeg een heldere uitleg van Niels over wat er moest gebeuren. En werd snel ingepland. Bij het plaatsen: buitengewoon heldere communicatie, vakkundig en adequaat. Gewoon top mensen en een topbedrijf. En koken op inductie is prettig!
Renate
Renate
2023.12.20
Super snel en vakkundig! Alles erg netjes afgewerkt. Heel tevreden.
Wijbe vd meent
Wijbe vd meent
2023.12.19
Zeer goede ervaringen! Ze zijn betrouwbaar en kunt op ze rekenen wanneer er spoed is. Leveren goed werk!
Advertisement
Gerrie Nijhof
Gerrie Nijhof
2023.11.08
Snelle plaatsing en correcte afwerking in een ontspannen sfeer, en een keurige prijs
Amarantha Jozefzoon
Amarantha Jozefzoon
2023.11.07
Zeer te vreden over de service van dit bedrijf. Ik werd goed en zeer vriendelijk geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden. Ze hebben mijn oude meterkast vervangen en de vloerverwarming geïnstalleerd. Hele goede prijs kwaliteit verhouding! Voor de aanschaf van een warmtepomp kom ik zeker bij jullie terug. Bedankt heren!
Yannick Jozefzoon
Yannick Jozefzoon
2023.11.06
Zeer prettige ervaring. Heldere communicatie,denken met de klant mee en komen afspraken na. Zeker een aanrader
C/G Grippeling
C/G Grippeling
2023.10.13
Duidelijke offerte, goed en persoonlijk advies, meedenkend, oplossingsgericht, kundig en vriendelijke mannen. Zomaar een greep van de kwaliteiten van dit bedrijf. Manier van communiceren was en is prettig.
Advertisement
sijia zhao
sijia zhao
2023.10.12
VN-Engineering heeft een zeer veel vakmanschap in huis. Super snelle levering. vriendelijke team. ik kan hun aan iedereen aanraden.
Mark Moesker
Mark Moesker
2023.10.05
Na enig zoeken naar een installateur voor zonnepanelen die voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding de panelen kon installeren was ik uitgekomen bij VN-engineering. Dit bleek een heel goede keus qua afspraken, omgang en communicatie tijdens de werkzaamheden en uiteraard niet in de laatste plaats de installatie zelf.!
Marnix Mulder
Marnix Mulder
2023.10.04
De mannen van VN-engineering hebben mijn zonnepanelen met uiterste precisie en vakwerk geïnstalleerd. Daarnaast hebben ze ook andere duurzaamheidsgerelateerde werkzaamheden voor mij uitgevoerd, zoals het plaatsen van HR+ glas en het installeren van een inductiekookplaat met de benodigde aansluitingen. Ook hier leverden ze hoogwaardig vakmanschap. Ik ben zeer tevreden over VN-engineering en zou hun diensten van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbaar vakmanschap op het gebied van duurzaamheid en zonne-energie. Mijn ervaring met hun diensten was buitengewoon positief.
Wim Loos
Wim Loos
2023.10.01
Correct afspraken na gekomen betrouwbaar en vriendelijk.
Advertisement
Jake Prins
Jake Prins
2023.08.02
Snelle levering, vriendelijk team, flexibel en open voor suggesties of aanpassingen, goed werk geleverd voor een goede prijs. Zeker een aanrader!
jacolien7
jacolien7
2023.07.24
Huis voorzien van 26 zonnepanelen. Zeer vakkundig en mooi geplaatst. VN-engineering is goed bereikbaar en de mannen denken met je mee wat ik als erg prettig heb ervaren. Bovendien hebben ze een eerlijke prijs. Ik ga ze zeker weer vragen voor de warmtepomp installatie in de toekomst.
Harry Kok
Harry Kok
2023.07.19
Wij zijn snel geholpen met de zonnepanelen. Goed advies gekregen en vakkundig werk geleverd. De mannen waren erg vriendelijk en secuur bezig met hun werk. Alles ook weer netjes opgeruimd!!
renger parker
renger parker
2023.07.04
Goede voorbereiding, goede adviezen, heldere communicatie, installatie snel en correct, flexibel en zeer goede prijs kwaliteit verhouding! Dik tevreden!
Advertisement
Gert Veentjer
Gert Veentjer
2023.07.03
Top service en vakkundig. Wij zijn er heel blij van geworden!
Ina Veldhuis
Ina Veldhuis
2023.07.02
Correct uitgevoerd, prettige omgang. Kabels worden netjes weggewerkt. Het is een topbedrijf. Je komt niet voor verrassingen te staan , wordt altijd met je overlegd hoe het anders kan.
Raymond Van Bennekom
Raymond Van Bennekom
2023.06.11
VN-Engineering is jong enthousiast bedrijf met leuke medewerkers en kennis van zaken. Ze hebben bij ons 14 zonnepanelen gelegd met een zwaardere omvormer voor de toekomst. De mannen hebben bij ons zeer net werk geleverd en wij zijn dan ook dik tevreden. Zeker een aanrader.