Vloerenpark

Vloerenpark Reviews

Excellent rating
4.9
139 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (139)
Azi Azad
Azi Azad
2024.04.03
Ik heb onlangs PVC parket gekocht bij Vloerenpark en ik ben ontzettend tevreden met de service die ik heb ontvangen. Het personeel was uiterst vriendelijk en gaf me goed advies bij het maken van mijn keuze. Hoewel het niet hun verantwoordelijkheid was om de bestelling naar de derde verdieping te brengen, hebben ze dit toch voor mij gedaan, wat ik enorm waardeerde. Ze hebben zelfs een professionele vloerlegger aanbevolen die uitstekend werk heeft geleverd en zeer nauwkeurig te werk ging. Na de klus had ik nog wat plinten over en mocht ik deze zonder problemen teruggeven. Kortom, ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en de service van Vloerenpark en zou hen zeker aanbevelen aan anderen.
Reply from Vloerenpark 2024.04.06
Beste Azi, bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling.
Advertisement
Tom Tertoog
Tom Tertoog
2024.04.02
Mooie parket gekocht voor een zéér mooie prijs! Geen opdringerige verkoop maar eerlijk advies... Van het bezoek in de winkel tot aan de levering niets dan lof over Vloerenpark Wilrijk!
Reply from Vloerenpark 2024.04.06
Beste Tom, bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling.
Nina Calic
Nina Calic
2024.03.28
Eergisteren onze vloeren gaan bestellen bij Vloerenpark op aanraden van neef die de winkel kende. Superfijne service, heel vriendelijke en bekwame verkoper die ons een duidelijke uitleg kon verschaffen! De winkel zelf was ook heel netjes en mooi ingedeeld. Onze bestelling ging geleverd worden tussen 14u en 16u en dit was ook effectief het geval. Fijne ervaring gehad bij Vloerenpark! Zeker aan te raden!
Reply from Vloerenpark 2024.03.29
Beste Nina, bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling.
sara sara
sara sara
2024.03.18
De mooiste pvc visgraat vloer gekocht bij Vloerenpark. Super goede service en vriendelijke mensen!
Reply from Vloerenpark 2024.03.29
Beste Sara, bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling.
Mgcxeoussa A
Mgcxeoussa A
2024.03.13
Goeie kwaliteit
Reply from Vloerenpark 2024.03.16
Beste, bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling.
Advertisement
Géraldine Godts
Géraldine Godts
2024.03.08
Aanrader voor kwaliteitsvolle en betaalbare parket! Zeer behulpzaam en supervriendelijk personeel in de winkel. Plaatsing gebeurde professioneel en correct: de kleine schoonheidsfoutjes die nadien opgemerkt werden, werden snel en vakkundig gecorrigeerd. Heel tevreden van het resultaat!
Reply from Vloerenpark 2024.03.16
Beste Géraldine, bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling.
patrick de rijck
patrick de rijck
2024.02.28
Goede uitleg en service. Top
Reply from Vloerenpark 2024.02.29
Beste Patrick, bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling.
Samet BÖLÜKBASI
Samet BÖLÜKBASI
2024.02.23
Supervriendelijk en behulpzaam. Snelle levering en correcte prijzen. Pvc vloer van topkwaliteit
Reply from Vloerenpark 2024.02.24
Beste Samet, bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling.
Harsh Mistry
Harsh Mistry
2024.02.18
Very good price and good service.
Reply from Vloerenpark 2024.02.21
Beste Harsh, bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling.
Advertisement
Edith Limburg
Edith Limburg
2024.02.16
We hebben gisteren een zeer prettige ervaring gehad met de heer Poyraz. Hij heeft ons heel goed advies gegeven, zeer bekwaam, professionele uitleg en bijzonder vriendelijk.
Reply from Vloerenpark 2024.02.16
Beste Edith, bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling.
Katya Van Havere
Katya Van Havere
2024.02.11
Super vriendelijke en fijne bediening, heel goed geholpen geweest in de winkel. Snelle levering. Zeker een aanrader als je een betaalbare lamitaat vloer zoekt! Echt top service!
Reply from Vloerenpark 2024.02.14
Beste Katya, bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling.
Griet De Becker
Griet De Becker
2024.01.27
Supervriendelijk, heel behulpzaam en ongelooflijk veel keuze aan mooie vloeren.
Reply from Vloerenpark 2024.01.27
Beste Griet, bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling.
Dorien Gillis
Dorien Gillis
2024.01.14
Super vriendelijke verkopers en scherpe prijzen! Wij komen terug!
Reply from Vloerenpark 2024.01.20
Beste Dorien, bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling.
Advertisement
nick clabots
nick clabots
2024.01.13
Top service ,zeer vriendelijk en behulpzaam .top kwaliteit
Reply from Vloerenpark 2024.01.14
Beste Nick, bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling.
a a
a a
2024.01.05
2 jaar terug laminaat vloer gekocht bij Vloerenpark, topkwaliteit gewoon voor een superprijs! Service, klantvriendelijkheid en vakkennis, alles is uitstekend vanaf je er binnen loopt tot je er weer buiten gaat. Vandaag weer terug naar de zaak geweest in de hoop dezelfde vloer nog te vinden. Wederom vriendelijk onthaald en fantastisch verder geholpen, nog altijd heel blij met onze keuze destijds, dankjewel!
Reply from Vloerenpark 2024.01.12
Beste Aa, bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling.
Aurelie Mestdach
Aurelie Mestdach
2024.01.04
Uitstekend geholpen in de winkel en daarna een topservice bij de levering! Als je een goede en betaalbare laminaat zoekt, allen daar heen!!! Veel keuze en geen push gedrag bij de verkopers.
Reply from Vloerenpark 2024.01.05
Beste Aurelie, bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling.
Hasna Bensliman
Hasna Bensliman
2023.12.31
Super fijne ervaring; prachtig meerlagig parket aangekocht aan een fijne prijs en bediening met een lach! Vloerenpark stelt zeker niet teleur en staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid! Bedankt!
Reply from Vloerenpark 2023.12.31
Beste Hasna, bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling.
Advertisement
Seats and Beds Woonwinkel
Seats and Beds Woonwinkel
2023.12.29
Prachtig vloer, praachtig afwerking. Een leuke team van verkoper, transporteur tot monteur
Reply from Vloerenpark 2023.12.31
Beste, bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling.
Mimoun Sahli
Mimoun Sahli
2023.12.29
Beste ervaring met Vloerenpark! Zeer zeer content. 100% aanrader
Reply from Vloerenpark 2023.12.31
Beste Mimoun, bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling.
Naoual Bouzaidi
Naoual Bouzaidi
2023.12.21
We zijn super blij met onze aankoop bij deze winkel heel goede kwaliteit Voor goedeprijs vriendelijke persoon 💯 Bedankt
Reply from Vloerenpark 2023.12.29
Beste Naoual, bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling.