Vloeren Paradijs

Vloeren Paradijs Reviews

Excellent rating
4.9
37 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (37)
Robert
Netherlands | 2023.07.29
Super blij met onze nieuwe vloer Vandaag is bij ons een visgraat pvc vloer gelegd door het vloeren paradijs. Een aanrader super vriendelijke vloerenleggers Korosh en zijn collega. Werkte netjes verstand van zaken. Volgende week de trap en wij zij weer klaar voor komende jaren.
Advertisement
Top kwaliteit en zeer betrouwbaar
Aymiraa
Aymiraa
2022.09.14
Heel klantvriendelijk en professioneel, materialen zijn zeker van kwaliteit. Ze hebben het met de leveren ook versneld. Alles is gewoon soepel gegaan en ik zou het ook aanraden.
Cem Burkan
Cem Burkan
2022.08.24
Proffesionele team. Uitstekende service. Heel mijn huis visgraat pvc gelegd. Eindresultaat is super goed. Zeker een aanrader. Communicatie verloopt van begin tot eind heel duidelijk.
Stella van der Struif
Stella van der Struif
2022.08.10
Twee weken geleden onze nieuwe vloer laten leggen. In de showroom al goed geholpen. De mannen die de vloer kwamen leggen (een eeneiige tweeling 😁), waren heel deskundig en ontzettend vriendelijk en beleefd. Wij zijn erg blij met onze mooi gelegde vloer. Dank jullie wel! Vier sterren ipv vijf omdat we de communicatie niet altijd heel duidelijk vonden, maar verder een prima bedrijf!!
Advertisement
Gamze Ozsoy
Gamze Ozsoy
2022.07.28
Vriendelijk en fantastisch geholpen vanaf het eerste moment dat we binnen waren. Deskundig advies gekregen over de soorten laminaat en er werd ook meegedacht welke kleur het beste in ons interieur zou passen. Ruime assortiment. Vloeren laten leggen door ze, vakkundig personeel alles is netjes afgewerkt en netjes opgeruimd. Top service!
no name
no name
2022.07.27
Afspraken nagekomen en goede kwaliteit! Top service!
Erwin Scholten
Erwin Scholten
2022.06.11
Mooie pvc vloer en trap bij Vloeren Paradijs aangeschaft en aan laten leggen. Helemaal top!
Rui Lino
Rui Lino
2022.06.08
I bought my laminate in and got it installed by Vloeren Paradijs and I'm very happy with the final result. Good quality material and the installers did a great job. They are very experienced, hard workers, fast (2 house floors done in one day), and pay a great attention to the final details. Strongly recommend.
Advertisement
Nesih Demirocak
Nesih Demirocak
2022.06.04
Mooie visgraat pvc vloer gezet op 3 woonlagen eindresultaat prachtig vakkundig geholpen in de showroom zeker een aanrader
Ozan Ates
Ozan Ates
2022.05.31
Heren met vakkundige kennis, mijn woning is volledig voorzien met pvc-visgraat door deze toppers. Prijs/kwaliteitverhouding dik in orde !
wesley van dijk
wesley van dijk
2022.05.27
Ömer Faruk Kadakal
Ömer Faruk Kadakal
2022.05.10
Hele fijne ervaring gehad met dit bedrijf. Een aanrader. Langs meerdere bedrijven geweest in onze zoektocht naar pvc (begane grond) en laminaat (midden- en bovenverdieping). Vloeren Paradijs heeft ons goed geholpen en had ook het beste aanbod; én voor de pvc én voor het laminaat. Ze denken goed met je mee, geven goed advies, medewerkers die de vloerbedekking kwamen leggen, waren aardige en vakbekwame mensen. Van begin (bezoek aan de winkel) tot eind (afronding vloeren en plinten) tijdens het gehele traject fijne ervaring gehad met deze mensen! Top. Welverdiende 5 sterren.
Advertisement
Harry Maste
Harry Maste
2022.05.04
Een goed bedrijf, goed advies, prettige mensen ,vakkundig gelegd en een goede service. We zijn heel blij met onze nieuwe PVC-vloer.
Chris van der Spek
Chris van der Spek
2022.04.10
Prachtige PVC vloer in visgraat gelegd door Vloeren Paradijs. Super blij met het resultaat. Complimenten voor de mensen van Vloeren Paradijs die de vloer zo vakkundig hebben gelegd. Aanrader!
Candan
Candan
2022.04.03
Als je een nieuwe vloer nodig hebt zou ik je adviseren om langs de vloeren paradijs te gaan. Ze zijn heel erg vriendelijk, behulpzaam en vakkundig. Ik ben zelf heel erg tevreden met mijn nieuwe vloer!
Frank Van der Pluijm
Frank Van der Pluijm
2022.02.15
ik zeg gelijk doen! als je nieuwe vloer zoekt. zijn snel /goed / vakkundig / zeer vriendelijk. ga zo door mannen.
Advertisement
Ugur Cicek
Ugur Cicek
2022.02.05
Super vriendelijk. Advies op maat gekregen. Alle afspraken nagekomen. Prijs en kwaliteitverhouding is top. Ik adviseer iedereen om bij vloeren paradijs je vloer te kopen. Top mensen!
Hassan Amhayi
Hassan Amhayi
2022.01.15
Vloeren Paradijs Delft Prachtig resultaat!!! Wij zijn zeer goed en vriendelijk geholpen. In het hele proces was er goede communicatie en zijn alle afspraken nagekomen. Geen vraag of moeite was teveel in de aanloop naar het daadwerkelijk leggen van de vloer. De vloeren en het trappenhuis zijn gelegd door een zeer goed team van professionals. E.e.a. heeft geresulteerd in een prachtig resultaat waar wij zeer blij mee zijn. De eigenaar en zijn medewerkers zijn vakkundig, klantgericht, vriendelijk beleeft, telefonisch bereikbaar ook buiten kantoor tijden, professioneel en zeer netjes. Resultaat mag er zijn, een top vloer van zeer goede kwaliteit voor redelijke prijs.
Joey van Dam
Joey van Dam
2021.12.28
Via mijn buurman terecht gekomen bij deze prachtige mensen. Ze hebben me goed geholpen om de juiste keuze te maken en het laminaat lag er al heel gauw. Klantvriendelijk en professioneel! Zeker een aanrader.