V Leasing Reviews

V Leasing Reviews

5.0

Excellent - based on 58 reviews

vleasing.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (58)
Arleta W.
2023-11-07
Pani Karolina Stąpińska wszystko załatwia "od ręki", sprawnie i profesjonalnie. Polecam!
Advertisement
Rafał Mikołajczyk
Rafał Mikołajczyk
2022-08-03
Pan Damian Caban szybko i sprawnie załatwił dwa moje leasingi. Kontrachenci od których kupowałem auta również wyrażali sie w samych superlatywach o Panu Damianie. Z czystym sumieniem polecam i na pewno będę korzystał.
Marek B
Marek B
2022-08-03
Współpraca przebiegła pomyślnie i sprawnie . Pan Radosław odpowiedział na wszystkie nurtujące nas pytania. Polecam firmę V Leasing na 100%👍
Grzegorz Janiczak
Grzegorz Janiczak
2022-07-27
Bardzo profesjonalnie. Szybko ale dokładnie, rzeczowo ale sympatycznie. Pan Damian zawsze był dostępny kiedy mieliśmy pytania. Cierpliwy. Znalazł dla nas pojazd i wszystkiego dopilnował. Polecam firmę oraz Pana Damiana!
Natalia Siekierska
Natalia Siekierska
2022-07-26
Bardzo profesjonalnie i miłe podejście do klienta. Bezproblemowe załatwienie wszelkich niezbędnych formalności. Serdecznie polecam.
Advertisement
Beata Jeziorska
Beata Jeziorska
2022-05-27
Robert Malczewski
Robert Malczewski
2022-03-03
Polecam, atrakcyjne oferty, bardzo miła obsługa. Zwłaszcza Pani Karolina, super kontakt, bez żadnych problemów serdecznie polecam.
ASIA M.
ASIA M.
2022-02-24
Polecam, atrakcyjne oferty, bardzo miła obsługa. Zwłaszcza Pani Karolina, super kontakt, bez żadnych problemów 😊 serdecznie polecam 🤗
Włodek Kw
Włodek Kw
2022-02-24
V Leasing znajduje się w mojej gminie i chętnie korzystam z usług tej agencji. Pracują tam sympatyczni i profesjonalni ludzie. Polecają zawsze najlepszą firmę ubezpieczeniową. Służą wsparciem i pomocą w każdej sytuacji. Ubezpieczyłem dom zgodnie z sugestią agencji w Allianz i okazał się to strzał w dziesiątkę. Dostałem też dużą pomoc przy kupnie samochodu i mogłem go kupić o 20 tys. zł taniej. Sam nie znalazłbym lepszej oferty. Mogę zatem z czystym sumieniem polecić agencję V Leasing.
Advertisement
Joanna Pęgier-Kisiel
Joanna Pęgier-Kisiel
2022-02-24
Polecam bardzo współpracę, fantastyczna obsługa, polecam kontakt z Panią Karoliną. Fachowo, profesjonalnie i z bardzo dobra ofertą
Mateusz Bialowąs
Mateusz Bialowąs
2022-02-24
Polecam współpracę z Panią Karoliną to profesjonalistka w swoim fachu. Miła i sympatyczna atmosfera, bardzo dobre ceny.
Patryk Michalak
Patryk Michalak
2022-02-24
Pod względem ubezpieczeń nie ma dla mnie lepszej firmy niż VLeasing. Polecam!
Leszek Redak
Leszek Redak
2022-02-21
Firma na wysokim poziomie Najwyższe standardy obsługi ubezpieczeń, oraz leasingu. Firma godna polecenia Bardzo miła obsługa Polecam gorąco
Advertisement
Mateusz Ziulczyk
Mateusz Ziulczyk
2022-02-07
Polecam Profesjonalna obsługa 👌
Sdfafsd Sfsdafd
Sdfafsd Sfsdafd
2022-01-21
Swietna robota, goraco polecam. Zawsze znajda najtansza i najlepsza oferte. Polecam Pania Karoline.
Krzysztof Wiwatowski
Krzysztof Wiwatowski
2022-01-21
Jestem klientem korzystam z ubezpieczenia komunikacyjnego jestem mega zadowolony. Pani Karolina miła i pomocna osoba polecam.
Dominik Kogut
Dominik Kogut
2022-01-14
Advertisement
Kasjusz Życiński
Kasjusz Życiński
2022-01-12
Z obsługi jestem zadowolony😊 pozdrowienia dla Pani Karoliny 😊🔥
Krystian Łosik
Krystian Łosik
2021-12-30
Polecam serdecznie panią Karolinę, super robota w zakresie ubezpieczeń, wszystko szybko i bezproblemowo
Daniel Jesionek
Daniel Jesionek
2021-11-17
Jesteśmy klientami tej firmy od około 2 lat korzystamy z Ubezpieczeń Komunikacyjnych i innych, obsługa na najwyższym poziomie kontakt z panią Karoliną rewelacyjny bardzo miła osoba wysoki poziom doświadczenia jak najbardziej Polecamy zaczęcie współpracy z tą firma JG Parking Modlin