VIVATORRE | Artystyczna Fotografia Ślubna Reviews

VIVATORRE | Artystyczna Fotografia Ślubna Reviews

5.0

Excellent - based on 10 reviews

vivatorre.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (10)
Sonia Kaczmarczyk
Sonia Kaczmarczyk
2021-05-23
Dziękujemy bardzo Kubie za piękną i naturalną sesję. Dostaliśmy masę zdjęć, które były profesjonalnie opracowane, do tego wszystko poszło bardzo szybko. Sama sesja to prawdziwa przyjemność, czuliśmy się komfortowo i na luzie :) Polecamy :)
Advertisement
Magda Kamińska
Magda Kamińska
2021-04-24
Profesjonalne podejście, miła atmosfera na sesji i świetny kontakt od zapytania ofertowego aż po dostarczenie zdjęć i albumu. Zdjęcia są piękne i bardzo naturalne. Polecam
Adam Frydel
Adam Frydel
2021-02-14
Zawsze kiedy oglądamy zdjęcia z naszego ślubu, wesela oraz sesji ślubnej mamy wrażenie, że przenosimy się w czasie... Ta magiczna podróż będzie dla nas na wyciągnięcie ręki do końca naszych dni dzięki mistrzowskiej pracy jaką wykonał Kuba. Dziękujemy serdecznie! Gorąco polecamy :) Tylko VIVATORRE ❤️
Katarzyna Pustelnik
Katarzyna Pustelnik
2021-01-31
Aleksandra Lorek
Aleksandra Lorek
2020-12-16
Advertisement
Katarzyna Sochiera
Katarzyna Sochiera
2019-09-28
Kuba wykonał dla nas sesję ślubną z plenerem i jesteśmy po prostu zachwyceni! Zdjęcia są cudowne, bardzo pomysłowe i mają przepiękne kolory. Poza tym, cała współpraca przebiegała bardzo dobrze. Nie czuliśmy się skrępowani obecnością fotografa podczas uroczystości, a mój mąż, który zwykle nie lubi być fotografowany, bardzo mile wspomina naszą sesję :) Jesteśmy bardzo bardzo zadowoleni i dlatego wszystkim możemy serdecznie polecić Kubę! :)
3ART MOMENTS
3ART MOMENTS
2019-08-03
Dorota Świerczek
Dorota Świerczek
2018-05-23
We are very happy that we choosed this photographer for our wedding because all photos are amazing and wonderfull. We can feel the passion of this photographer on these photos! We recommend this photographer! :)
Zofia Górecka
Zofia Górecka
2018-04-12
Szukaliśmy fotografa o unikalnym stylu. Kiedy trafiliśmy na stronę Vivatorre, poczuliśmy, że to jest to. Zdecydowaliśmy, że Jakub będzie fotografem na naszym ślubie. Zdjęcia przerosły nasze oczekiwania. Cudownie oddają atmosferę tamtego dnia i są po prostu piękne. Jeszcze raz dziękujemy za niepowtarzalną pamiątkę.
Advertisement
Piotr Jabłoński
Piotr Jabłoński
2018-04-05
Piękne zdjęcia, dziękujemy!