Vito MC Tours Reviews

Vito MC Tours Reviews

5.0

Excellent - based on 7 reviews

vitomctours.dk
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (7)
Lars Asmussen
Lars Asmussen
2023-06-18
recommends
Har lige været på rundtur i Sydnorge med VITO Kanontur, hvor Heini gjorde alt for at alle deltagere fik det optimale ud af turen. Der blev taget hensyn til alle på turen, der også var godt tilrettelagt. Jeg vil klart anbefale VITO 👍
Per Fuglsang
Per Fuglsang
2023-05-11
recommends
Tak for en fantastisk tur Heini og Karina, vi var med på tur 5 dage i Malaga og kørte ca. 1000 km. rundt på en flot HD. Selv om vi var lidt rustne efter 8 år uden MC. Så lod i jer ikke mærke med det. Kæmpe service og forplejning fra morgen til aften. Vi var helt trygge i jeres selskab. Med kammeratlig hilsen Mona Bækdal Fuglsang og Per Fuglsang
Peter Bjerregaard
2023-05-10
Velfortjent ser godt Dejlligt at du/I endeligt har fået hjemmesiden op at køre, det skal da fejres til Sidst I august når vi tager til Norge på en fuld booking, så husk at tage nogen gode flasker med,vi kan fejre med 😂
Lene Nielsen
2023-05-10
En fantastisk ferie med 5 dage på MC Alt klappede 👍🏼 Super spændende ture med flotte udsigter, mange sving og små hyggelige bjerglandsbyer. Krydret med historiske input - fx. Drypstenshullerne og Gibraltar … Forplejning og hyggeligt samvær var i top 👍🏼 De allerbedste anbefalinger til Heini Er helt klar til en ny tur med VITO MC Tours 🤩
Lene Nielsen
Lene Nielsen
2023-05-10
recommends
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ En fantastisk ferie med 5 dage på MC i marts 2023 Alt klappede 👍🏼 Super spændende ture med flotte udsigter, mange sving og små hyggelige bjerglandsbyer. Krydret med historiske input - fx. Drypstenshullerne og Gibraltar … Forplejning og hyggeligt samvær var i top 👍🏼 De allerbedste anbefalinger til Heini Er helt klar til en ny tur med VITO MC Tours 🤩
Henrik Hansen
Henrik Hansen
2023-02-12
recommends
Tak til Heini og Karina for jeres super dejlige måde at være på og gode service. Jeg fik en "VIP" tur i oktober, da jeg var på ferie i Malaga og ville køre lidt rundt på MC. Jeg ringe til Heini som tilbød at køre 3 dage sammen med mig selvom han ikke havde nogle planlagte turer på det tidspunkt :-) Ikke sidste gang jeg skal afsted med dem ;-)
Mai Arazm Ankerstjerne
Mai Arazm Ankerstjerne
2022-10-29
recommends
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi har haft den bedste ferie man kan ønske sig. Flotte ture med både historie og spektakulære udsigter. Der blev kørt på alt fra snoede bjergveje til motorvej. Jeg har lært rigtig meget og fået tips og tricks til bedre kørsel. Der har været tid til hyggeligt samvær og forplejningen har været i top! Det er bestemt ikke sidste gang jeg skal ud og rejse m Vito MC Tours Jeg giver Heini og Karina de allerbedste anbefalinger til alle der har lyst til at se Europa fra MC