villakonwalia.pl

villakonwalia.pl Reviews

Excellent rating
4.7
130 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (184)
Agnieszka
Agnieszka
2023.08.18
10 Verified
Exceptional
Advertisement
Klaudia
Klaudia
2023.08.18
10 Verified
Exceptional
Chudyk
Chudyk
2023.08.17
10 Verified
Exceptional
Nika Domi
Nika Domi
2023.08.09
Reply from villakonwalia.pl 2023.08.09
Dziękujemy. Villa Konwalia
Patrycja
Patrycja
2023.08.07
8.0 Verified
☺Zamówiłam pobyt dla rodziców. Spędzili tam prawie dwa tygodnie, a codziennie opowiadali w superlatywach o pobycie tam. Czysto, schludnie, nowocześnie. Wszędzie blisko. Zadowoleni z całokształtu - zwłaszcza z własnej łazienki, Kuchnia ogólnodostępna, ale wszystko było na miejscu, schludnie, pilnowana czystość - także to był również duży plus. A w gorsze dni, mogli sobie w spokoju poleżeć i pooglądać telewizję, czy spędzić czas na ogrodzie, który spełniał wszelkie udogodnienia (miejsce na grilla, dla dzieci, poleżeć na leżaku i poczytać). Wczasy uważają za BARDZO UDANE I NA PEWNO POLECĄ OBIEKT ZNAJOMYM I SAMI Z PRZYJEMNOŚCIĄ JESZCZE TAM WRÓCĄ! :) ☹Brak negatywnych komentarzy od strony rodziców.
Advertisement
Marcin Skorupa
Marcin Skorupa
2023.08.03
POLECAMY !!! Byliśmy w Villi Konwalia pierwszy raz i już na 100 % wiemy że nasze kolejne wypady nad morze będą spędzane właśnie tam . Bardzo miły , uśmiechniety i uczynny właściciel . Extra wyposażone zaplecze tzn ; plac dla dzieci , boisko , miejsce na grila . Villa położona w cichym zakątku Grzybowa a mimo to wszystko na wyciągnięcie ręki ( sklepy czy dobre knajpy ) . Do plaży spokojnym spacerkiem niecałe 10 minut Pozdrowienia dla Gospodarzy.....Agnieszka i Marcin z Rudy Śl.
Hanna
Hanna
2023.07.28
10 Verified
Exceptional
Krzysztof
Krzysztof
2023.07.18
Przemiły gospodarz,wuper cicha okolica i mega fajny płać zabaw dla dzieci! Polecam
Reply from villakonwalia.pl 2023.07.18
Dziękujemy za opinie i pozdrawiamy. Villa Konwalia
Rybacki
Rybacki
2023.07.18
9.0 Verified
Super Haus Zentrale Lage aber ruhig ☺Ruhige Lage trotzdem zentral Preis Leistung stimmt vollkommen Sehr nette Eigentümer Eigentümer waren für jede Frage offen und hilfsbereit Gerne wieder ☹Leider nur ein Mini Kühlschrank Keine bzw nur eine sehr Schwache Klima (hatten das 55m2 Studio)
Advertisement
Paweł
Paweł
2023.07.17
9.0 Verified
Polecam szczególnie rodzinom z młodszymi dziećmi. ☺Miejsce szczególnie polecam dla rodzin z dziećmi, dużo trawy do gier i zabaw, duży i ciekawy plac zabaw.. W oddaleniu od głównej ulicy i zatłoczonych części miejscowości ale jednocześnie wystarczająco blisko żeby na piechotę iść na plażę. Blisko restauracja z dobrymi obiadami typu domowego. Możliwość wypożyczenia rowerów ☹Zawsze można coś znaleźć, tylko po co skoro ewentualne braki w żaden sposób nie psują pozytywnego wrażenia całości.
Daniel
Daniel
2023.07.17
7.0 Verified
Good
Krzysztof
Krzysztof
2023.07.17
10 Verified
☺Pobyt bez śniadania. ☹Brak zastrzeżeń.😁👌
Paulina
Paulina
2023.07.16
8.0 Verified
Very Good
Advertisement
Niechwiadowicz
Niechwiadowicz
2023.07.16
10 Verified
Z pobytu jestem zadowolony. ☺Apartamenty położone w spokojnej okolicy na nowym osiedlu domków. Dojście do plaży w miarę krótkie. Dużo zieleni.
Monika
Monika
2023.07.16
9.0 Verified
☺Bardzo czysto, schludnie. Łatwość odbioru i zwrotu kluczy do pokoju poprzez skrzynkę. Cichy, spokojny teren wokół willi, miejsca parkingowe w cenie. ☹Bardzo mały balkon, niewygodny materac
Patrycja
Patrycja
2023.06.20
10 Verified
☺Serdecznie polecam. Pokój bardzo ładny, utrzymany porządek. Bardzo mili właściciele, którzy w serdeczny sposób nas przywitali, służący pomocą. Lokalizacja na duży plus. Cisza, spokój. Na pewno wrócimy.
Tetiana
Tetiana
2023.06.15
9.0 Verified
bardzo miły właściciel, obsługa na super poziomie! Wygodne łóżko, ręczniki, wielki płac zabaw. Polecam!
Advertisement
Paulina Kaźmierczak
Paulina Kaźmierczak
2023.06.13
Przyjemne miejsce na wypoczynek. Dobry standard. Przede wszystkim czysto, a to dla mnie najważniejszy aspekt. Miło urządzone. Parking dostępny, ogólnodostępna kuchnia, plac zabaw z atrakcjami dla dzieci, leżaki na podwórku. Sympatyczny właściciel jak i miejsce. Polecam!
Reply from villakonwalia.pl 2023.06.14
Dziękujemy za opinie i pozdrawiamy.
Paulina
Paulina
2023.06.12
9.0 Verified
Wonderful
Magdalena Łopato-Dubniewska
Magdalena Łopato-Dubniewska
2023.06.11
Miejsce idealne dla rodzin z dziećmi. Duży, bezpieczny plac zabaw. Pokoje przestronne, czyste i zadbane. Bardzo przyjazny i bezproblemowy właściciel. Polecamy Villę Konwalię i uprzejmie dziękujemy za miły pobyt oraz możliwość zrobienia grilla dla większej grupki osób.
Reply from villakonwalia.pl 2023.06.11
Dziękujemy za miłą opinię, pozdrawiamy i życzymy wszystkiego dobrego.