Villa Kibel Apartments

Villa Kibel Apartments Reviews

Excellent rating
4.7
196 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (196)
Mark
Mark
2024.03.03
8.0 Verified
Very Good ☺ Alon, the host is very responsive and helpful. The place is clean and quiet.
Advertisement
Raphael
Raphael
2024.02.19
10 Verified
Great apartment, great host, great experience! ☺ Alon is a super-host who enjoys what he does and always with a smile! The apartment was clean, stocked with the basics you’d expect, and boasts a cozy little garden with a view to the beautiful sea and mountains. You won’t regret your stay here. I know I hope to return there soon!
Helen
Helen
2024.01.24
10 Verified
Exceptional ☺ It was great. Everything was working perfectly
Zachi
Zachi
2024.01.14
9.0 Verified
Wonderful
Mira
Mira
2023.11.09
10 Verified
שווה את התמורה ☺חדר מרווח ,מרפסת וחצר לקפה של בוקר אפשרות לעשות מנגל בחצר ,מקום שקט
Advertisement
Nataliya
Nataliya
2023.10.10
10 Verified
Exceptional
Setteboun
Setteboun
2023.10.06
9.0 Verified
☺Le centre, très agréable et la plage supere
Dmitrii
Dmitrii
2023.10.01
7.0 Verified
Good
Veronika
Veronika
2023.10.01
10 Verified
☺Хозяин супер любезный, не первый раз останавливаемся здесь, просто не всегда бывают места в этих апартах. ☹Нет такого
Advertisement
Sirkka
Sirkka
2023.09.24
9.0 Verified
Schönes Appartment mit sehr nettem Gastgeber ☺Schönes appartment mit allem was man braucht. Wir wurden sehr nett und herzlich empfangen und haben Tipps für Restaurants und die Umgebung bekommen. Der Gastgeber hat uns sogar Schnorchelmasken ausgeliehen :-) Lage ist gut. Preis-Leistung Top. Würden jederzeit wieder kommen. ☹Nichts
Ofer
Ofer
2023.09.23
10 Verified
Exceptional
Tatiana
Tatiana
2023.09.22
10 Verified
Rewelacja! ☺Rewelacja, polecamy z całego serca! Mieszkanie jest spore i komfortowe. Osobna sypialnia, bardzo duża łazienka (po tygodniu noclegów z mikroskopijnymi prysznicami, było to dla nas wybawienie, zwłaszcza dla mojego męża o 186 cm wzrostu:D). Dwie klimatyzacje, jedna w salonie, druga w sypialni, działające bez zarzutu. Ręczniki, lodówka, wygodne łóżko, telewizor, darmowy parking na ulicy, płynne WiFi. Czyściutko, wszystko wysprzątane. Pan Kibel jest przemiły, chętnie poszlibyśmy z nim na piwo :D Byliśmy w Ejlacie niestety dosyć krótko, dał nam mnóstwo wskazówek dotyczących najciekawszych miejsc, fajnych knajp, i generalnie tego co warto zobaczyć w tak krótkim czasie. Właściciel jest bardzo responsywny i przesympatyczny. Nie było problemu absolutnie z niczym. Okolica jest cicha, spokojna i bezpieczna. ☹Byliśmy za krótko! Naprawdę szkoda, że nie mogliśmy zostać nieco dłużej. :) Mała uwaga - mieszkanie znajduje się trochę daleko od plaży - około 20 minut na piechotę, ale idzie się z górki, więc wychodzi szybciej. Gorzej z powrotem:) My byliśmy na plaży tylko raz, wiedzieliśmy też o tej odległości wcześniej i nie był to dla nas problem - ale jeśli ktoś nie lubi dużo chodzić, to musi się zastanowić. Oczywiście można podjechać też autem.
Natalia
Natalia
2023.09.22
10 Verified
☺Очень позитивный хозяин, недалеко кафе с недорогим меню, которое и подсказал хозяин, уютный дворик с видом на море и горы Иордании. В доме есть все необходимое. Тихо, уютно. С удовольствием приедем снова!
Advertisement
Anonymous
Anonymous
2023.09.22
10 Verified
Exceptional
אלכס
אלכס
2023.09.18
10 Verified
Exceptional
Claudia
Claudia
2023.09.16
10 Verified
Ferienwohnung mit Blick auf das Rote Meer ☺Es liegt etwas auf einer Anhöhe. Es gibt einen kleinen Platz zum draußen Sitzen, von wo man eine tolle Aussicht auf das Meer hat.. Der Eigentümer Alon war sehr freundlich und offen für Gespräche. Er empfahl uns ein Fischrestaurant (Fish Market), wo es den besten Fisch gab und sehr aufmerksame Bedienung. Ansonsten ist noch die große und schöne Dusche zu erwähnen. ☹Uns hat alles gut gefallen.
Irina
Irina
2023.09.10
10 Verified
☺Лучшее место,в котором мы были в Эйлате! Очень чисто,идеальная тишина,которой можно наслаждаться,есть дворик со столом и стульями,где утром можно выпить чашечку кофе и посмотреть на рассвет.. В квартире есть все необходимое,кухня,плита,посуда,на улице мангал . Очень милый хозяин, спрашивал,что нам не хватает,но нам хватало все. Спасибо! ☹Нет такого
Advertisement
Inga
Inga
2023.09.08
10 Verified
Exceptional
Sofiya
Sofiya
2023.08.23
9.0 Verified
☺בעל הבית פגש אותנו, היה מאוד נחמד, המליץ על בתי קפה , חופים. הכול היה פשוט ונוח, באזור שקט, אזור מגורים של מקומיים. נעים לחזור אחרי עייפות מהים לדירה כזאת.
Xiaohong
Xiaohong
2023.08.21
10 Verified
卫生干净,设备齐全,特别是厨房帮助我们解决了吃的问题。老板也非常好!性价比高