Lilla Dalbo "Adults only", Ulvön Höga Kusten

Lilla Dalbo "Adults only", Ulvön Höga Kusten Reviews

Excellent rating
5.0
8 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (8)
Malin Bergström
Malin Bergström
2023.10.15
Detta är Ulvöns i särklass allra bästa och mest exklusiva boende - med marginal något helt utöver det vanliga! Hela bostaden är smakfullt och lyxigt inredd, allt är uttänkt in i minsta detalj. Och alltigenom rent och fräscht! Alla rum är fantastiskt fina och att somna och vakna i det stora sovrummet med magnifik utsikt över havet - det kan inte bli bättre! Som ett vykort! Vi lagade vår frukost i det fullt utrustade köket och avnjöt den sedan på den bedårande uteplatsen. Både lunch och middag intogs på Ulvöns bästa och mysigaste restaurang, Bistro Ruben, som ligger ett stenkast därifrån. En ren njutning, både till mat och dryck! Den sena kvällen avslutades med en härlig bastu och korvgrillning. Kan inte annat än varmt rekommendera detta!
Advertisement
Bengt Westrin
Bengt Westrin
2023.09.24
Very friendly and generous hospitality, with that "little extra" and we really felt that the host wanted us to have a great stay. Sea view and sauna, and forest behind over which a sea eagle flied.
Patricia Heredia
Patricia Heredia
2023.09.17
Ett boende utöver det vanliga. Smakfullt och praktiskt inrett, så man saknar inget och vill inte heller åka hem. Värden Christian var mycket välkomnande och tillmötesgående. Vi kommer gärna tillbaka och rekommenderar varmt ett besök hit!
Ingela Bergman
Ingela Bergman
2023.07.09
Har haft några fantastiska dagar på Ulvön på Villa Dalbo som har med perfekt läge mitt i byn och är ett riktigt smultronställe. Rent och fräscht och smakfullt renoverat med genomtänkta lösningar! Här finns allt man behöver och dessutom Bistro Ruben, öns bästa och mysigaste restaurang! Ska ni till Ulvön så boka detta! Vi kommer garanterat åter.
Monica
Monica
2023.07.01
10 Verified
Två härliga mysiga dagar med vandringar, god mat och suveränt boende. ☺ Frukost ingick inte men lätt att fixa med närhet till mataffär och bra bageri. Mycket välutrustad smakfullt inredd stuga. Trevligt att bo mitt i den lilla byn. Mysiga Bistro Ruben med mycket god mat hörde till vårt boende. Toppen få låna deras brygga precis nedanför. Fina lätta vandringar i spännande natur på Ulvön.
Advertisement
Kristina Ruthström
Kristina Ruthström
2023.05.20
Säger bara, ska ni till Ulvön så är det här man ska bo! Så mysigt ställe, rent och fräscht. Alla detaljer är genomtänkta och man känner sig väldigt välkommen. Synd bara att vi var här så tidigt på säsongen så Bistron var inte öppen. Men med köket som finns i stugan är det ändå inget problem 😃 Hit kommer vi gärna tillbaka! Kristina Larsson Pääjärvi
Olav
Olav
2022.08.07
10 Verified
☺Meget flott og nydelig renovert hus med god beliggenhet. Kort vei til alt, spesielt til utleiers fantastiske restaurant. Vi anbefaler både overnatting og restaurantbesøk👍
Peter Vegh
Peter Vegh
2022.07.16
Underbart! Rent & snyggt där nutid samsas med dåtid. Som hemma fast bättre. När man vaknar öppnar sig havet utanför fönstret och när man kliver ut är det som en semester på bild. Ulvön är magi och här bor man som i en dröm.