Vi-Li Panzió Reviews

Vi-Li Panzió Reviews

5.0

Excellent - based on 192 reviews

vilipanzio.hu
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (192)
Anett
Anett
2024-02-20
10 Verified
Rendkívüli ☺ Nagyon jól éreztük magunkat az itt töltött 3 napban. A szobák tágasak, igényesen berendezettek, mindenhol tisztaság, az ágyak kényelmesek. A reggeli is nagyon finom volt bőséges választékkal. A tulajdonosok nagyon kedvesek, figyelmesek, maximálisan elégedettek voltunk. A gyerekeknek is kedveskedtek egy kis ajándékkal. A legjobb szállás, ahol megszálltunk az elmúlt években, szívből ajánlom mindenkinek. Köszönjük szépen.
Szymon Sawicki
Szymon Sawicki
2024-02-19
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Andrzej
Andrzej
2024-02-19
10 Verified
Great place to stay, close proximity to various thermal spa’s and other places. Owner very helpful and friendly :)
Bajzát Péter
Bajzát Péter
2024-02-16
Trip type
Business
Location
Rooms
Service
Erkut ÇİRMENLER
Erkut ÇİRMENLER
2024-01-24
Very homeowner and family the friendly good was trip and rest place I definitely recommend.
Trip type
Business
Friends
Location
Rooms
Service
Zsanett
Zsanett
2024-01-01
10 Verified
A Vi-Li Panzióban eltöltött három napunk fantasztikus volt. Csaba és kedves felesége rendkívüli lelkülettel működtetik a ☺ A Vi-Li Panzióban eltöltött három napunk fantasztikus volt. Csaba és kedves felesége rendkívüli lelkülettel működtetik a családias, tiszta szobákkal, kényelmes ággyal, bőséges reggelivel, kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas szálláshelyet, amely 15 perces távolságra van a környék legjobb termál fürdőitől, legjobb éttermeitől és Eger városától. A zárt parkolóval rendelkező panzió szépen berendezett, teljesen felújított szobáival, jól működő internettel, kültéri medencéjével minden évszakban tökéletes lakhelyet biztosít családok és párok számára egyaránt. Maklár frekventált részén helyezkedik el, a tiszta és rendezett településről pedig számtalan kikapcsolódási lehetőség érhető el pár perc alatt. Ott tartózkodásunk végére úgy éreztük mintha rég nem látott barátainkat látogattuk volna meg, így biztosan visszatérünk még! :)
Attila
Attila
2023-12-30
9.0 Verified
Nagyszerű
Spencer Bramwell
Spencer Bramwell
2023-12-15
I had the pleasure of staying here recently for 3 nights when visiting Maklar. The guest house is only 10 minutes walk from the station so no need for a taxi. Csaba and his wife Andrea were perfect hosts making me feel very welcome and at home on my first visit to both Hungary and Maklar. The room was perfect, everything is new and of a very nice finish with all the facilities you need. Breakfast and evening meals were all local dishes and lovely in presentation and flavour. On the first night I was welcomed with both wine and Palinka with my meal. I wouldn't hesitate to stay here again. A very big thank you to both Csaba and Andrea for welcoming me.
Trip type
Vacation
Friends
Location
Rooms
Service
David
David
2023-11-22
10 Verified
Super Pension, wir kommen wieder! ☺Die Unterkunft war sehr schön, sauber und gepflegt. Unser Auto konnten wir verschlossen und videoüberwacht auf dem Grundstück abstellen. Die Familie ist rundum freundlich und steckt sehr viel Liebe und Aufmerksamkeit in die Pension. Hier wird sehr auf Sauberkeit und vor allem auch auf zufriedene Gäste geachtet. Das Frühstück war absolut perfekt. Im Zimmer hat man Klimaanlage, Heizung und viel Platz. Der Pool war sogar im November super gepflegt. Wir haben nichts auszusetzen! Wenn etwas fehlt oder nicht stimmt, spricht man es an und es wird sich darum gekümmert. Wir kommen wieder.
Tünde Dobos
Tünde Dobos
2023-11-17
Gyönyörű és tiszta szobák, szuper kedves tulajok, akik mindent megtesznek a vendégek kényelme érdekében. A reggeli fantasztikusan finom és bőséges a választék. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, akár családdal, akár egy romantikus hétvége céljából.
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Dóra
Dóra
2023-10-23
10 Verified
Rendkívüli
Jeannette
Jeannette
2023-10-10
10 Verified
Super toll! Wir kommen gerne wieder ! ☺Die Zimmer waren super sauber und toll eingerichtet. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder. Der Besitzer super nett und hilfsbereit. Das Essen war abwechslungsreich und super lecker!!! Alles war von der Unterkunft gut zu erreichen. Vielen Lieben Dank von Betty & Ewa ☹Es gab NICHTS zu bemängeln!
Simon Schmitz
Simon Schmitz
2023-10-05
Christina W.
Christina W.
2023-09-25
Gyönyörű szobák, fantasztikus személyzet, a tulaj eszméletlen kedves . Ide megéri elmenni és eltölteni pár napot.
Location
Rooms
Service
Katalin Kozma
Katalin Kozma
2023-09-24
Zsolt Németh
Zsolt Németh
2023-09-24
Barátságos személyzet, Tiszta szobák !
Trip type
Business
Friends
Location
Rooms
Service
Tünde
Tünde
2023-09-24
Zsófia Welchner
Zsófia Welchner
2023-09-24
Location
Rooms
Service
Tímea Vértesi
Tímea Vértesi
2023-09-24
Location
Rooms
Service
Evelin Simonics
Evelin Simonics
2023-09-24
Location
Rooms
Service