Max Ketema Auto's

Max Ketema Auto's Reviews

Excellent rating
5.0
18 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (18)
Nady NA
Nady NA
2021.07.28
recommends
Wat een toppers!! Ik kwam bij Max met mijn fiat 500 na wat problemen.. beetje angstig dat ik was voor wat het zou kunnen zijn heeft Max mij SUPER goed geholpen en gerustgesteld! ? Dit was mijn eerste ervaring bij Max en ik zal hier zeker blijven terug komen voor verder onderhoud!!??
Advertisement
Michael Venum
Michael Venum
2021.06.21
recommends
Vriendelijke service en Max heeft verstand van zaken... erg blij met de service me Audi A8 is weer perfect ?
Martin
Martin
2021.03.03
recommends
Anderhalf jaar geleden toevallig beland bij Max via een gratis apk bonnetje, vervolgens blijven plakken en ik hoop nog for many years to come ? Max hanteert nette prijzen, denkt mee in oplossingen en stopt pas als het 110% goed en gelukt is. Al met verschillende auto's langsweest inmiddels en elke keer een positieve ervaring. Max & Nigel, jullie zijn toppertjes! ?
Frank Leurs
Frank Leurs
2021.01.29
recommends
Aardige jongens.. vaklui.. gezellig.. klant? Ik?... voel me meer een vriend die op de koffie komt.. ik blijf!!!
Janine Joseline
Janine Joseline
2020.12.25
recommends
Wat een topservice!! Pure passie en hart voor de zaak. Ik heb mijn garage voor de rest van mijn leven gevonden... Al verhuis ik naar de andere kant van het land. Onwijs bedankt max
Advertisement
Luca Guarnieri
Luca Guarnieri
2020.09.18
recommends
Snelle en top service, klant gericht, klantvriendelijk, zeker aan te raden ?
Bob Tjaden
Bob Tjaden
2020.09.01
recommends
een no-nonsense garage met verstand van zaken! -snelle service -bijzonder goed bereikbaar -goedkoop -goeie communicatie -veel kennis in huis -vervangen alleen onderdelen na overleg -levert je auto altijd weer schoon af persoonlijk zou ik Max Ketema Auto's zeker aanbevelen voor alles omtrent uw auto!
Reinier Zwolsman
Reinier Zwolsman
2020.08.24
recommends
Voor een super nette auto onderhoud en reparatie het adres.
Jan Brakenhoff
Jan Brakenhoff
2020.04.26
recommends
allround garage goede service klant gericht van alle markten thuis. kortom een aan rader.
Advertisement
Jesper Konings
Jesper Konings
2020.04.25
recommends
Goede service, erg klantvriendelijk en een goed verzorgde garage!
Margret Welp
Margret Welp
2020.04.25
recommends
Super goed bedrijf en ze geven top service ?? Bedrijf is overgenomen door een leuke jongen met verstand van auto,s ?Zeker aan te raden !!
Diana Looze
Diana Looze
2020.04.25
recommends
Fijne en kundige mensen, goede service!
Ayrton Aprilia
Ayrton Aprilia
2020.04.25
recommends
Aardige mensen, prima kwaliteit en service. Perfect!
Advertisement
Bas Klitsie
Bas Klitsie
2020.03.17
recommends
Vriendelijk personeel, goede service en vooral snel.
Erik Post
Erik Post
2018.11.21
recommends
Ik kom hier altijd met plezier! De service is uitstekend en het team is heel vriendelijk.
Frans Gemser
Frans Gemser
2016.08.03
recommends
Een aanraden om je auto te laten opknappen. Ben zeer tevreden met de service ..
Kelly de Vos
Kelly de Vos
2015.06.27
recommends
Super aardige mensen, goede service! Net mijn 206'je opgehaald :)
Advertisement
Fatima Soares
Fatima Soares
2015.03.01
recommends