Verhuisdozen.store Reviews

Verhuisdozen.store Reviews

4.7

Excellent - based on 103 reviews

verhuisdozen.store
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (103)
Mi Cha
Mi Cha
2023-08-31
De verhuisdozen zijn van goede kwaliteit. Helaas werken ze samen met dpd, waardoor ze nooit worden bezorgd. We hebben ze zelf van het depot moeten ophalen - om op tijd te kunnen verhuizen. Mijn advies zou zijn om met een andere bezorgservice samen te werken.
Carol Desmet
Carol Desmet
2023-07-13
Ik kocht verhuisdozen na het lezen van de talloze positieve reviews. En... inderdaad het zijn zéér stevige dozen te gebruiken zonder tape. Om te proberen kocht ik één pakket van 10 dozen. Daar ze stevig en mooi ogend zijn, heb ik er nog bijbesteld! Ik sta versteld hoeveel er in één doos past! Zou dit nooit gedacht hebben vóór de aankoop!
Katia De Lamper
Katia De Lamper
2023-07-08
Piet Roggeveen
Piet Roggeveen
2023-07-07
Een ramp! De bestelling gedaan voor verhuizing binnen onze basisschool op dinsdag 27 juni, op donderdag 29 juli betaald. Op vrijdag 7 juli nog geen dozen binnen. Telefonisch contact mislukt. Driemaal een mail ( noodkreet) verstuurd. Geen reactie! Uiteindelijk vanwege de tijdsdruk maar bij de GAMMA verhuisdozen gehaald. Op 7 juli ineens telefonisch contact. De zending was nog niet verzonden. Geld teruggeëist en dit is toegezegd. Beoordeling : nog geen kwart ster.
Tim Van Laere
Tim Van Laere
2023-06-14
The "next day delivery" is not respected. 2 of 3 parcels arrived, ordered tuesday 19h - received friday. The 3rd part of the delivery has no status, 8 days after order. They are not replying to emails nor the contact form. Part of choosing their product was the "next day delivery". So it's really bad. I'll have to move and buy the same boxes elsewhere while I do some moondance to hope the boxes spontaneously will emerge ? Unacceptable. The 2 parcels I have received are what you'd expect, it came slightly damanged because of very limited packing (cellophane that didn't cover the entire package) but it came in acceptable condition.
Jet van Vrede
Jet van Vrede
2022-01-26
Deze webwinkel is aan mijn verhuizer gekoppeld. Het assortiment is uitgebreid. Ze hebben bv goede, stevige boekendozen die ook nog eens makkelijk uitklappen. Geen gepuzzel! Het formaat van de boekendozen is prima: als je de boeken er losjes inlegt en de grepen vrij laat is de doos nog te tillen. Ik heb er 10 extra van besteld, omdat ik in mijn nieuwbouwwoning een half jaar moet wachten met boekenkasten tegen de muren zetten. Ook erg handig is een hoes om de bank te beschermen. Zodat je aangekomen in je nieuwe huis weer gewoon op een schone en droge bak kunt ploffen. Toen het bezorgen van mijn bestelling leek te stagneren hebben ze me goed geholpen en ook toen ik de bankhoes miste. Die bleek in een van de boekendozen te zitten en kwam op een gegeven moment vanzelf te voorschijn. Anderhalf jaar na de verhuizing kan ik nog toevoegen dat de boekendozen zo stevig zijn dat je ze na gebruik aan de volgende kunt doorgeven. Iedereen blij: met een verzameling goed stapelbare boekendozen wordt het uitdunnen en verdelen van een grote verzameling boeken een stuk makkelijker.
M Romkema
M Romkema
2021-10-31
Waardeloze service. Op donderdagavond een pallet verhuisdozen besteld waarvan vermeld werd dat deze direct leverbaar was. Op de website wordt aangaande de levertijd beloofd dat bestellingen gedaan op werkdagen voor 17.00 uur nog dezelfde dag met de bezorgdienst mee gaan en dan (uitgezonderd zondagen) de volgende dag geleverd worden. Ik verwachtte mijn bestelling dus op zaterdag en wachtte vergeefs de hele vrijdag op een verzendbevestiging. Tegen de tijd dat ik me realiseerde dat mijn bestelling niet verzonden was (track and trace berichten van dpd komen vaak pas 's avonds) was het bedrijf niet meer bereikbaar. Nu is het zondagavond en heb ik nog altijd geen verzendbericht ontvangen, dus ik ga ervan uit dat mijn bestelling ook morgen niet geleverd gaat worden. Ik had mijn verhuisdozen afgelopen zaterdag echt nodig, en ging er gezien de goede reviews vanuit dat ze ook echt geleverd zouden worden anders had ik ze wel ergens anders besteld. Mijn planning is compleet verruineerd met nog meer emigratiestress tot gevolg. Ik beveel dit bedrijf absoluut niet aan!
Reply from Verhuisdozen.store 2021-11-18
Geachte mevrouw Romkema, Wij hebben uw bestelling niet donderdagavond, maar vrijdagochtend binnengekregen. Omdat uw bestelling een palletzending betrof, werd deze helaas niet op zaterdag bezorgd, omdat dit met een andere bezorgdienst gaat. Dit hadden wij duidelijker kunnen vermelden op onze website, onze excuses hiervoor. Gelukkig is de zending maandagochtend in goede orde bij u ontvangen. Wij wensen u veel succes met uw emigratie.
Janpeter Tanghe
Janpeter Tanghe
2021-05-12
Alles kwam mooi en netjes verpakt binnen hoor via BOL DANK HIERVOOR JAN PETER TANGHE ALSEMBERG BELGIE
Sascha Carstens
Sascha Carstens
2021-05-09
Mooie sterke verhuisdozen en een zeer snelle levering. Binnen 1 dag had ik ze binnen.
Koen Gladines
Koen Gladines
2021-05-09
Ik had deze dozen in het verleden ook al eens besteld. Ik was hier zeer tevreden over. Daarom opnieuw hier besteld. Zeer snel geleverd. Top!
Boudewijn Wakker
Boudewijn Wakker
2021-03-05
Via Bol.com heb ik een grote order geplaatst bij verhuisdozen.store en kreeg bijna direct een berichtje dat vanwege de ordergrote bezorging via de normale pakketdienst dan in delen zou aankomen en wij wellicht dus veel thuis zouden moeten zijn. De volgende dag is de bestelling door verhuisdozen.store met eigen vervoer thuis gebracht en op locatie binnen gebracht. Mailcontact met Isa was super vriendelijk en correct. Verzoek om een factuur direct met de factuur als bijlage beantwoord. Gisteren weer een bestelling gedaan en ook die is vandaag alweer afgeleverd. Kwaliteit van de dozen is perfect. Een echte aanrader, misschien iets duurder dan andere maar ik weet zeker dat ik mijn spullen over een jaar onbeschadigd uit de opslag ga krijgen. Top bedrijf!
Petra Dendooven
Petra Dendooven
2021-01-24
De boekendozen zijn werkelijk zeer handige verhuisdozen. Stevig voor boeken en gemakkelijk hanteerbaar en gevuld niet te zwaar om op te heffen. Gemakkelijk om te stapelen. Er komt geen kleefband aan te pas. Een aanrader!
CINDY DB
CINDY DB
2021-01-18
Super !!!! snelle levering en topkwaliteit. merci
Calogero Palumbo
Calogero Palumbo
2021-01-18
Snelle levering e top kwaliteit !!! merci
Birgit Grijseels
Birgit Grijseels
2021-01-17
snelle levering, goed verpakt en kwalitatief goede verhuisdozen.
ellis van Immerseel
ellis van Immerseel
2021-01-12
Gebruiksvriendelijke, overzichtelijke webshop. Keurige en vlotte levering. Profesioneel en snel👍
Femke de Winter
Femke de Winter
2021-01-11
Supersnelle levering en dozen zijn top
Lydia Lippmann
Lydia Lippmann
2021-01-11
snelle levering, dozen zoals beschreven. Prima!
mariska haring
mariska haring
2021-01-09
Bestelling sneller gekomen dan ik dacht. Top . Zeker in deze corona tijd.
Milena Brezinova
Milena Brezinova
2021-01-09