Vendsyssel Isolering

veniso.dk

Vendsyssel Isolering Anmeldelser

Fremragende bedømmelse
5.0
24 anmeldelser Verificeret
Vendsyssel Isolering
%title%

%offer%

Anmeldelser ( 14 ) 5.0

Leonardo Miodrag
2024.05.03 2024.05.03 | Denmark
Varme anbefalinger herfra!
Svar fra Vendsyssel Isolering 2024.05.03
Tusind tak, Leonardo! Det glæder os, at du er tilfreds. Vi sætter stor pris på din positive feedback.
Jacob Thomsen
Jacob Thomsen
2022.04.27
anbefaler
Stor ros til de to der var på lokesvej i mandags vi fik efterisolert vors loft og virkelig effektive folk. godt arbejde👏😁
Mathias Søjborg
Mathias Søjborg
2022.04.01
anbefaler
Så har jeg fået isoleret loftet of var faktisk lidt skeptisk da prisen hos Vendsyssel var 5 - 6000 billigere bare for loftet end konkurrenterne.. Men bom der kom 2 Mega flinke fyre ud og kanon arbejde udført og på samme tid stod jeg med et problem at jeg havde en Mega tung vand beholder jeg Ikke kunne få ned selv Er reb og hjælp fra de 2 så fik vi 3 bakset den ned ud over stige og det hele 😀 Varm varm anbefaling her fra PS alt var med i prisen som de andre også havde tilbudt
Anne Lone Asmussen
Anne Lone Asmussen
2019.07.16
anbefaler
Hurtig respons efter kontakt via Facebook, er sikker på, vi bliver tilfreds med det aftalte arbejde. Mvh Asmussen Ferslev
Kirsten Holebæk
Kirsten Holebæk
2019.07.03
anbefaler
Vi havde fornøjelsen af at have vlh på besøg igår. Vores hvalpe på 8 uger tog det i stiv pote🐾🐾 Flot udført arbejde og pænt ryddet op bagefter. Om det kan ses på varmeregningen må tiden vise, men når nu det er ROCKWOOL der er i væggene kan det kun blive godt 🤗🤗
Helene Vinter Christensen
Helene Vinter Christensen
2019.01.21
anbefaler
Jeg kan varmt anbefale Vendsyssel Loft-og hulmursisolering. De gav et tilbud på 10.000 kr. Mindre end det andet tilbud jeg hentede hjem og da detes veludførte stykke arbejde var overstået, fik jeg en regning, der var 3.000 kr under den aftalte pris - fordi de havde brugt mindre materialer end først antaget. En sådan ærlighed skal man lede længe efter ved håndværkerne idag.
John Andersen
John Andersen
2018.12.22
anbefaler
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fem stjerner herfra . super godt og hurtigt arbejde . Kan kun anbefale Vendsyssel loft- og hulmursisolering 👍
Michael Øhle Skelmose
Michael Øhle Skelmose
2018.10.19
anbefaler
Det er en fornøjelse at have håndværkere der kan deres kram... Vendsyssel Loft og Hulmursisolering ApS er nærmest en personificering af de værdier jeg forbinder med Nordjysk. Her er ingen store ord, og løfter der ikke kan overholdes, men tilgengæld er jeg blevet positivt overrasket lige fra start.. - Tilbuddet kom samme dag som jeg tog kontakt - Leveringstiden var overraskende kort - Kvaliteten var i top, indblæserne var meget omhyggelige - Og prisen endte næsten 10% under tilbuddet De første ord der kommer til mig er troværdighed, og ordholdenhed... Jeg plejer at være meget kritisk, men her er min varmeste anbefaling..
Anja Dahl Skovbjerg
Anja Dahl Skovbjerg
2017.12.14
anbefaler
Kom som aftalt - flot arbejde. Et firma vi gerne vil anbefale til andre �
Karen Krogh Christensen
Karen Krogh Christensen
2017.10.23
anbefaler
To go'e mænd kom og efterisolerede vores ældre hus - loft og skunke. Det har hjulpet skønt på varmen, men også på lyd. Rummene føles nu lune med mere ro. Skønt!
Tommi Fisker
Tommi Fisker
2017.06.27
anbefaler
Hans Røntved
Hans Røntved
2017.01.02
anbefaler
Hurtigt arbejde og godt håndværk
Ronni Andersen
Ronni Andersen
2016.01.27
anbefaler
Kristian Holm Jensen
Kristian Holm Jensen
2014.06.07
anbefaler