Vendia Kaffe

vendiakaffe.dk

Vendia Kaffe Anmeldelser

Fremragende bedømmelse
4.9
66 anmeldelser Verificeret
Vendia Kaffe
%title%

%offer%

Anmeldelser ( 66 ) 4.9

Morten
2024.03.26 2024.03.26 | Denmark
Virkelig god kaffe. Mange varianter. Virkelig god kaffe. Mange varianter. Vi køber gerne igen.
Freb
2024.02.13 2024.02.13 | Denmark
God service, bønner og priser Både service, priser og kvalitet er i orden. Som kaffenørd forventer jeg dog en lysere rist end hvad jeg fik. Det fremgår så vidt jeg kan se ingen steder hvilken ristgrad kaffen har. Jeg modtog meget fin kaffe i meget mørk rist hvilket var skuffende. Havde jeg kunne se ristgraden inden jeg bestilte havde det været perfekt!
Birgitte Balle
2024.02.02 2024.02.02 | Denmark
Kaffen der er ubeskrivelig smagfuld Vi elsker Vendia Kaffen fra Thomas Abildgaard. Uanset hvilken, er det en stor smagsoplevelse. Vi nyder den til alle dagens pauser - og til årets højtider med familien og gæster. Vi har smagt forskellige gennem tiden - og bliver hver gang så glædelig overrasket.
Frank Bærentzen
2024.01.06 2024.01.06 | Denmark
Super dupet Super Trods jul, told og snestorm kom min kaffe, samt en ekstra overraskelse. Kommunikationen har været upåklagelig Kan varmt anbefales
Lotte Rosgård
2023.12.19 2023.12.19 | Denmark
Virkelig god kaffe Virkelig god kaffe til en fornuftig pris. Ekspeditionstid og forsendelse er i orden.
Thomas Glygaard
2023.12.05 2023.12.05 | Denmark
Good coffee freshly roasted Excellent coffee roasted in suitable batch sizes. This is an unique chance to try out different coffee styles in minor batches freshly roasted and sent to your door
Henrik Kraglund
2023.12.03 2023.12.03 | Denmark
Høj høj kvalitet Har handlet kaffe mange gange, og kaffen er altid af højeste kvalitet, nyresten og lækker. Super service hvis man pludselig render tør for kaffe... frisk ristet hver uge.
Lasse
2023.11.28 2023.11.28 | Denmark
Linda
2023.11.02 2023.11.02 | Denmark
Noget langsom om at registrere og sende ordren. Der gik en uge før jeg hørt noget efter jeg havde bestilt. Kaffen var dog lækker.
Mateusz Suchanek
Mateusz Suchanek
2023.10.04
Today I received a package,I bought Tanzania and it is a delicious roasted coffee. Recommend!
Winni Kilsgaard
2023.09.04 2023.09.04 | Denmark
Varm anbefaling Høj kvalitet og imponerende variation i udvalget af bønner - og samtidig til en fin pris - varm anbefaling
Mark W
Mark W
2023.08.19
Discovered this roaster during my vacation. Thomas was very nice and although he was busy roasting when I visited, he mixed me a bag of the "Super Crema" Espresso, because all coffee packages he had in stock were already sold. The Super Crema is perfectly named, producing very thick crema. Pour on bottomless porta filter shows no channeling at all and it tastes excellent. Highly recommended.
Jesper Faurholt
2023.08.15 2023.08.15 | Denmark
Super kvalitet og god smag! Næsten alle de bønner jeg har været rigtigt gode og altid helt nyristede🙂 Jeg køber alt mit kaffe hos Vendia Kaffe 👍
Svar fra Vendia Kaffe 2023.08.23
Hej Jesper, tak for din positive feedback! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores kvalitet og smag. Vi ser frem til at fortsætte med at levere god kaffe til dig.
Hirse Christensen
Hirse Christensen
2023.07.27
Michael Taub-Fisker
2023.07.27 2023.07.27 | Denmark
Høj kvalitet og nem bestilling Jeg har været meget glad for den kaffe jeg har købt hos Vendia kaffe. Kaffen er fyldig, og der er en høj grad af kvalitet og en god diversitet i smagen. Jeg kan varmt anbefale Vendia kaffe hvis man har lyst til at prøve noget nyt. Jeg køber normalt min kaffe hos mikroristerier, som tyske The Barn, Coffee Collective og Clever Coffee med flere, så jeg føler jeg har et godt sammenlignings grundlag.
Svar fra Vendia Kaffe 2023.08.23
Hej Michael, vi sætter stor pris på din feedback. Vi er glade for at du nyder vores kaffe. Tak for anbefalingen, og vi ser frem til din næste bestilling!
Kaffe risteriet Nemt at bestilt på hjemmesider vendiakaffe.dk, god beskrivelser af forskelig kaffe bonner, ristning og bryge metoder.Frisk ristede kaffe,bedste kvalitet.
Svar fra Vendia Kaffe 2023.08.23
Hej Roberto, Tak for din positive tilbagemelding. Vi er glade for, at du værdsætter vores friskristede kaffe og hjemmeside. Vi ser frem til dit næste besøg.
Peter Ladefoged
2023.06.19 2023.06.19 | Denmark
Perfect Super service og frisk ristet kaffe , kommer igen
Svar fra Vendia Kaffe 2023.08.23
Hej Peter, Tak for din positive feedback! Vi er glade for at du nød vores service og kaffe. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.
Rasmus Gudiksen
2023.05.23 2023.05.23 | Denmark
Allround god Nemt, hurtigt og nogenlunde priser.
Svar fra Vendia Kaffe 2023.08.23
Hej Rasmus, vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service. Tusind tak for din feedback!
Kenneth Korsbæk
2023.05.15 2023.05.15 | Bosnia and Herzegovina
Premium kvalitet - nyristet Jeg har handlet der par gange, og har altid været super godt tilfreds. Kaffen ristes efter bestilling og kommer derfor altid meget nyristet. Der er mange forskellige smagsvarianter i høj kvalitet og til en fornuftig pris.
Svar fra Vendia Kaffe 2023.05.16
Hej Kenneth, tak fordi du har handlet hos os og for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med kvaliteten og prisen på vores kaffe. Vi håber, at du fortsætter med at nyde vores produkter.