VeloWear

VeloWear Reviews

Excellent rating
4.9
120 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (114)
Fantastisk service og super nem afhentning Kan klart anbefales Købte skiver og dæk... Gode priser, nem afhentning. Fantastisk service og hjælp til montering.
Advertisement
Lennart Schøler Hjørnholm
Lennart Schøler Hjørnholm
2020.03.31
recommends
Har købt et sæt Hunt-hjul, skiver, dæk mv. hos VeloWear og fået en super god service!
Michael Rytter
Michael Rytter
2020.03.31
recommends
Som altid god behandling. Tak Michael 🤗 Klar til første tur 🚴‍♂️💨
Henrik Svendsen
Henrik Svendsen
2020.02.23
recommends
Fik fat i super jakke Gabba jakken. lækker let og varm. var ude i dag i blæst og regn og den holder hvad der blev lovet. Så kan varmt anbefales. og de nye dæk fra pirelli 👍👍 så alt i alt super anbefalinger.
Mikkel Tönnesen
Mikkel Tönnesen
2019.10.08
recommends
Super service hver gang, samt en hyggelig stemning i butikken.
Advertisement
Dan Dyfort Jønsson
Dan Dyfort Jønsson
2019.10.06
recommends
Super betjening, fornuftige priser og gode spændende varer👍
Carsten Limkilde Hansen
Carsten Limkilde Hansen
2019.05.15
recommends
God service og fint udvalg af tøj og cykler 😁
Thaus Leopold Jensen
Thaus Leopold Jensen
2019.04.20
recommends
Altid første klasses service. Varer til fornuftige priser.
Anders Risager
Anders Risager
2018.11.20
recommends
Michael sælger nogle fantastiske produkter... Og så er det bare dejligt at komme forbi og få sig en cykelsnak
Advertisement
Jan Christiansen
Jan Christiansen
2018.07.02
recommends
God og service�
René Jefe Vangsbo
René Jefe Vangsbo
2018.06.05
recommends
Top service, forståelse for kunden og altid gode råd👍
Fredrik Riisgaard Leicht
Fredrik Riisgaard Leicht
2018.05.25
recommends
Morten Nielsen
Morten Nielsen
2018.05.25
recommends
Bestilte varer hos VeloWear og Michael fulgte op med super god service og opfølgning. Her handler jeg gerne igen.
Advertisement
Per Terp-Sørensen
Per Terp-Sørensen
2018.04.26
recommends
utroligt lækkert tøj til Tourdesjælland, hurtig levering
Allan Bungaard
Allan Bungaard
2018.04.12
recommends
Når man kommer i -7graders frost, så er kaffen altså RIGTIG GOD! Endvidere har jeg idag modtaget en donation til hjælp til Scleroseforeningen! Tak mr. Cubbin
Johnny Kammersgaard
Johnny Kammersgaard
2018.04.04
recommends
Som altid, en super behandling og service :-)
Jesper Hansen
Jesper Hansen
2017.11.28
recommends
Super service �
Advertisement
Mads Møllegaard
Mads Møllegaard
2017.07.10
recommends
Super service, og altid klar på en god snak.. Og så er priserne også gode :)
Henning Handlos Hansen
Henning Handlos Hansen
2017.07.03
recommends
Jeg har kun positivt at sige om VeloWear. Super super god service! I en tid hvor nethandel vinder mere og mere frem, skal man yde noget ekstra for at konkurrere med netbaserede butikker. Hos VeloWear får man en personlig service som ikke er set før, og som netbutikkerne ikke kan hamle op med. Jeg kan varmt anbefale VeloWear, og kan ikke sætte en finger på noget. Tip top korrespondance og hjælpsomhed - også udenfor normal åbningstid. Desværre kan man kun give 5 stjerner ;-)
Anders Nørgaard
Anders Nørgaard
2017.06.26
recommends
Super hyggeligt sted, som bestemt kunne være et supplement til et bagerstop - og så gør det ikke noget at butikken er fyldt med super fede produkter. Michael er i øvrigt en super behagelig vært, som yder en sublim service �