Vattenbutiken

Vattenbutiken Recensioner

Bra omdöme
4.4
114 recensioner Verifierad
%title%

%offer%

Recensioner (114)
Missnöjd Har inget returstystem som fungerar. Skickat spårbar retur 110 kr som de ej hämtat ut. Otrevlig kundtjänst. Postombudet visade inte hur de skulle returnera paketet enligt vattenbutikens "tydliga "retur instruktioner.
Ann-Louise Sköldmark
Ann-Louise Sköldmark
2024.01.10
Mycket kunnig och trevlig personal Kan varmt rekommendera Vattenbutiken för små och stora projekt
Robert Pettersson Svensson
Robert Pettersson Svensson
2024.01.04
Har alltid fått bra hjälp med stort som smått. Mycket hemma vad gäller kopplingar, slangar osv vilket såklart är skönt. Även glass när min otåliga son följde med är såklart grädde på moset.
Svara från Vattenbutiken 2024.01.04
Tack Robert för ditt fina betyg. Det värmer denna bistra vinterdag...
Roland H
Roland H
2023.11.10
Super bra service
Svara från Vattenbutiken 2023.11.11
Hej Roland, tack för din recension. Vad fattas oss för att vi ska vara 5-stjärniga? Mvh Kent Adolfsson VD
John Corbishley
John Corbishley
2023.09.28
Fantastic Service. A part I bought from them was missing some pieces, and the team dismantled the shop to find the parts for my pool. Always friendly. Always helpful. Usually busy - so be patient :-)
Johan Nordström
Johan Nordström
2023.09.08
Företaget tycks helt sakna rutiner för att hantera reklamationer. Jag reklamerade en pH-sensor för sex veckor sedan och företaget har ännu inte lyckats skicka en ersättningsvara. När jag ringer dem blir jag bollad mellan olika medarbetare som inte har en aning om vad ärendet gäller så jag får börja om och beskriva ärendet varje gång. Dessutom har jag vid tre tillfällen blivit lovad att de ska ringa upp vilket inte skett. Efter sex veckor får jag en manual(!) skickad till mig som beskriver hur jag ska kalibrera sensorn, trots att det redan av min reklamation framgår att min doseringsutrustning larmar att det är fel på sensor då den kalibreras. Det enda positiva är att företagets medarbetare faktiskt är trevliga när man talar med dem
Svara från Vattenbutiken 2023.11.11
Hej Johan, jag har försökt gå igenom hela den kommunikation mellan Vattenbutiken och dig och kan bara beklaga att detta tog sådan tid. Jag ser att de olika medarbetarna jag har(totalt 14 personer) tyvärr öppnat nya mailslingor vilket vi normalt inte gör. Därmed tror jag att du hamnade mellan stolarna då ingen visste vem som hade bollen hos oss. Vi har efter sommaren skapat ny rutin för reklamationer så jag hoppas att detta inte kommer upprepas. Mvh Kent Adolfsson VD
Dayana Shalhoob
Dayana Shalhoob
2023.08.03
Jag returnerade en vara och skickade den som ett rekommenderat brev till adressen på Vattenbutiken sida, men de fick inte posten trots att jag skickade ett mail till dem och kontaktade kundtjänst.
Svara från Vattenbutiken 2023.08.04
Hej Dayana, olyckligtvis skickade du returen som ett rekommenderat brev och under semestertiden juli fanns det ingen på plats som får kvittera ut dessa REK. Men du har nu fått en returfraktsedel så att du kostnadsfritt kan returnera din vara. Tråkigt att detta hänt men vi behöver ha möjlighet att hämta ut returer oavsett vilken medarbetare som ska hantera det. Mvh Kent Adolfsson VD
Usel hantering av reklamationer Företaget tycks helt sakna rutiner för att hantera reklamationer. Jag reklamerade en pH-sensor och sex veckor senare har företaget ännu inte lyckats skicka en ersättningsvara. När jag ringer dem blir jag bollad mellan olika medarbetare som inte har en aning om vad ärendet gäller så jag får börja om och beskriva ärendet varje gång. Dessutom har jag vid tre tillfällen blivit lovad att de ska ringa upp vilket inte skett. Efter sex veckor får jag en manual(!) skickad till mig som beskriver hur jag ska kalibrera sensorn, trots att det redan av min reklamation framgår att min doseringsutrustning larmar om att det är fel på sensor då den kalibreras.
Otroligt dåligt. Handla INTE här. Otroligt dåligt. Skickar inte med alla produkter och meddelar inte heller detta utan det upptäcker man först när man packar upp paketet. När man ringer kommer man till en växel som endast kan nå säljavdelningen via mail och denna säljavdelning återkopplar inte trots flera påminnelser. Handla inte här!!! Om det vore möjligt hade jag lämnat minus stjärnor!!!
Niklas Pettersson
Niklas Pettersson
2023.06.22
Fin butik med väldigt hjälpsam personal. Hade reservdelar i lager vilket är ett stort plus!
Ingen respons Har lämnat in min robot för reparation. Flera gånger har de sagt att de skall höra av sig inom några dagar men de hör aldrig av sig, Det är väl OK om de blir försenad med reparationen, men då hör man i alla fall av sig till kunden. Oftast när man ringer kopplas man till ett callcenter som bara kan ta emot meddelanden. Hopplöst att faktiskt få tag i de som jobbar i butiken.
David Rejdemyhr
David Rejdemyhr
2023.06.19
Utebliven leverans Väntar efter 1 vecka fortfarande på artikel som stog att det skulle finnas på lager. Ingen svar från kundtjänst på över 24 h på vardag.
Ludvig Brost
Ludvig Brost
2023.06.12
Bästa Efter strul med spa bad i något år och sökt hjälp från alla möjliga håll. Beställer vi varor från detta förstag. Vid kontakt med kundservice blir vi kopplade till bästa killen. Han tar sig tid och förklarar varför det varit fel. Man kände sig hörd och nu hoppas vi på bästa spa sommar Tack vatten butiken.
Hans Jernberg
Hans Jernberg
2023.05.08
Nu åter på fem efter fin hjälp vid mitt senaste bekymmer
Svara från Vattenbutiken 2021.09.25
Hej Hans, jag har läst på i kommunikationen och du har tyvärr bollats mellan Pahlen, oss och en extern servicetekniker och under den resan har du blivit missad. Givetvis vårt fel även om det inte var en reklamation. Vi ska bättre kunna hantera dig som kund trots detta röriga år så jag förstår ditt missnöje. Kan bara hoppas att detta var en engångsföreteelse från vår sida. Mvh Kent Adolfsson VD
Martin Himmelstrand
Martin Himmelstrand
2023.03.07
Svara från Vattenbutiken 2023.03.29
Hej Martin Tack för din recension, det värmer denna kalla vår.
Jhonny Flodman
Jhonny Flodman
2022.12.03
Bra service
Daniel I
Daniel I
2022.08.04
Trevlig personal som tar sig tid. Känns genuint.
Grym service Fick fel grejor av dem men de skötte det kanon och jag hade grejorna i brevlådan dagen efter, de skrev t,o,m ett handskrivet brev och bad om ursäkt.