Vasque Dry Cleaning

Vasque Dry Cleaning Reviews

Good rating
3.9
23 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (23)
Micael Samuelson
Micael Samuelson
2024.03.13
Kanonbra
Reply from Vasque Dry Cleaning 2024.03.14
Hej Micael ! Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna en recension på Google! Vi är glada över att höra att du är nöjd med vårt arbete. Din feedback är värdefull för oss, och vi ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa tjänster. Tack igen för att du valde oss!
Advertisement
Jesper
Jesper
2024.02.22
Alltid bra resultat på Vasque!
Reply from Vasque Dry Cleaning 2024.03.09
Hej Jesper! Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna en recension på Google! Vi är glada över att höra att du är nöjd med vårt arbete. Din feedback är värdefull för oss, och vi ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa tjänster. Tack igen för att du valde oss!
Robin Svensson
Robin Svensson
2024.01.17
Bästa kemtvätten i stan, använder alltid Vasque. Noggranna, ärliga och vettiga priser +++
Reply from Vasque Dry Cleaning 2024.03.09
Hej Robin! Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna en recension på Google! Vi är glada över att höra att du är nöjd med vårt arbete. Din feedback är värdefull för oss, och vi ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa tjänster. Tack igen för att du valde oss!
Milena Cvetic
Milena Cvetic
2023.09.13
Har kemtvättat kappor och kavajer och kan inte annat säga än att jag har blivit positivt överraskad varje gång jag har hämtat mina plagg då dom ser helt nya, fräscha och fina ut. Det är dessutom ett perfekt ställe att rekommendera för alla som vill unna sig att få sina skjortor, byxor mm snyggt och fräscht behandlade. Det är ett bra sätt att spara på plaggen och känna sig extra fin:-).
Reply from Vasque Dry Cleaning 2024.03.09
Hej Milena! Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna en recension på Google! Vi är glada över att höra att du är nöjd med vårt arbete. Din feedback är värdefull för oss, och vi ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa tjänster. Tack igen för att du valde oss!
Otto Petrén
Otto Petrén
2023.08.11
Tvätten var bra men priset var helt galet. Tvättade en kostym, en skjorta, en slips och en jacka. Hade räknat med 600-800 kr eftersom det var med kort varsel. 1365 kronor gick det på. Gå någon annanstans är min rekommendation
Reply from Vasque Dry Cleaning 2024.03.09
hej Otto! Tack så mycket för din recension och för att du är nöjd med vårt arbete . Vi uppskattar din feedback. vi beklagar om priset för tilläggstjänsten (express på en dag )inte var tydligt kommunicerat . vi strävar alltid efter att förbättra vår kommunikation och se över detta för framtida förbättringar. vi värdesätter din affär och hoppas kunna ge dig en ännu bättre upplevelse i framtiden
Advertisement
Alfred Ralf Menzel
Alfred Ralf Menzel
2023.07.28
Sehr nett und zuvorkommend, ordentlich gereinigt und gefaltet obwohl nur waschen und trocknen verlangt war. Leider wahnsinnig teuer 5kg Buntwäsche für umgerechnet 70€ deshalb nur 3 Sterne. In Stockholm für die gleiche Menge 20€ bezahlt allerdings nur waschen und trocknen.
Bassem Triki
Bassem Triki
2022.07.31
Reply from Vasque Dry Cleaning 2024.03.09
Hej! Tack så mycket för din 4-stjärniga recension! Vi uppskattar din feedback. Om det finns något specifikt du tyckte var bra eller om det finns områden där vi kan förbättra oss, skulle vi verkligen uppskatta att höra mer."
Shakila Tayefeh
Shakila Tayefeh
2022.04.30
fanat1c
fanat1c
2022.01.11
Bra utförd tvätt. Fick bort fläckar på min fina kostym som jag själv försökt få bort med alla trick och metoder som finns läsa om online. Trevligt bemötande från personalen!
Advertisement
Christer Lindberg
Christer Lindberg
2021.11.20
Har erfarenhet av de flesta kemtvättarna i centrum, men ingen av dem har gjort ett lika noggrant arbete med tvätt och strykning av mina skjortor som Vasque. Lämnar in skjortor en gång i månaden. Mycket bra service och oklanderligt arbete.
Hans Sparryttare
Hans Sparryttare
2021.09.28
Elias Eliasi
Elias Eliasi
2020.11.17
Johanna Svensson
Johanna Svensson
2020.05.12
Fruktansvärt otrevlig personal! Jag skulle tvätta en matta med bland annat kaffefläckar på, resultatet var ingen skillnad från när jag lämnade in den. När jag påpekade det och ifrågasatte om de överhuvudtaget hade tvättat mattan blev personalen otroligt defensiv, skrek på mig och sa att de inte kunde garantera att saker blev rena. Men säg det från början då?!
Advertisement
Max Adolfsson
Max Adolfsson
2020.01.03
Stefan Bärnsten
Stefan Bärnsten
2019.12.28
Mikael Jansson
Mikael Jansson
2019.04.30
Axel Darvik
Axel Darvik
2018.01.20
Advertisement
Fredrik Wetter
Fredrik Wetter
2017.06.25
Johan Carlberg
Johan Carlberg
2017.04.11
Mikaela Jonsson
Mikaela Jonsson
2016.10.26
Jag är nöjd med utförandet av arbetet, men bemötande var otroligt otrevligt vilket gör att jag inte kommer att gå dit igen.