Vasco Images - fotograf ślubny

Vasco Images - fotograf ślubny Reviews

Excellent rating
5.0
163 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (163)
Dawid Sitnik
Dawid Sitnik
2024.02.23
Najlepszy możliwy wybór fotografa! Zdecydowanie polecamy. Wszystko w 100% profesjonalne - komunikacja, podejście fotografa, udostępnienie materiałów i oczywiście same materiały! Szukaliśmy bardzo długo i myślę, że nie dało się trafić lepiej!!!
Wiktoria Wojtanek
Wiktoria Wojtanek
2024.02.15
Z całego serca polecamy! Współpraca była przyjemnością, bardzo miło wspominamy sesję po ślubie, a zdjęcia są naprawdę świetne. Bardzo się cieszymy, że trafiliśmy na Michała :) Jeszcze raz dziękujemy.
Monika Jarczyńska
Monika Jarczyńska
2024.02.10
Zdjęcia są przegenialne! Nie wiem, czy kiedykolwiek widziałam tak piękna relację ze ślubu jak moja własna - dzięki Tobie! Zrobiłeś nam najpiękniejszą pamiątkę, jeszcze raz baaardzo Ci dziękujemy i mamy nadzieję do zobaczenia :) Z całego serca polecam Michała ❤️
Anna Bytniewska
Anna Bytniewska
2024.02.08
Michał robił naszą fotorelację ślubną. Doskonałe oko i wyczucie w każdej sytuacji. Praca była wykonywana dla nas niewidocznie, zdjęcia są bardzo naturalne, niepozowane, oddają chwile. W trakcie wesela, pomimo mżawki, wykonaliśmy szybką sesje ślubną. Mimo bardzo dużej ilości gości, każdy jest chociaż na jednym zdjęciu. Bardzo dobry kontrakt, bezproblemowe ustalenie tego na czym nam zależało. Termin oddania zdjęć zgodny z umową. Fotoksiążka również wykonana bardzo estetycznie. Polecam każdemu, kto chce mieć przepiękną pamiątkę oraz zero stresu. Mistrzowska praca.
Martyna
Martyna
2024.02.05
Bardzo dziękujemy za zdjęcia, są przepiękne! Linki też już powysyłaliśmy znajomym i rodzinie, wszyscy są zachwyceni. Dziękujemy jeszcze raz za współpracę
Joanna Mysłowska
Joanna Mysłowska
2024.01.28
Michał, bardzo Ci dziękujemy za profesjonalizm i że towarzyszyłeś nam w tak ważnych dla nas momentach. Dzięki Tobie czuliśmy się zaopiekowani i mieliśmy pewność, że zdjęcia wyjdą przepiękne. Już na pierwszym spotkaniu przy kawie koło Kina Iluzjon poczuliśmy "to coś" - że chcemy z Tobą współpracować. Dziękujemy Ci również za przepiękną sesję narzeczeńską i ślubną! :) Polecamy baaaardzo! A&M
Patrycja Parszewska
Patrycja Parszewska
2024.01.19
Michał wykonywał nasz ślubny reportaż w sierpniu ubiegłego roku. Zdjęcia są przewspaniałe, obejrzeliśmy je już dziesiątki razy i za każdym razem robi nam się cieplej na serduchu. Wszyscy, z którymi się podzieliliśmy zdjęciami lub z którymi wspólnie je oglądaliśmy, byli zachwyceni. Są dokładnie takie, jak chcieliśmy, naturalne, ukazujące emocje i to, jak nasze wesele dokładnie wyglądało. Jesteśmy pod wielkim wrażeniem pracy Michała. Michał jest przy tym niezwykle miłą i ciepłą osobą. Sprawia, że pozowanie przestaje być takie przerażające 😊 bardzo polecam!
Magdalena Zając
Magdalena Zając
2024.01.10
Michale, ogromnie dziękujemy za zdjęcia. Fantastycznie było się znów przenieść do września! Dziękujemy, że byłeś z nami w tym dniu i tak wspaniale oddałeś atmosferę radości na zdjęciach. Będą wspaniałą pamiątką na lata. Mam nadzieję, do zobaczenia!
Kamila Karaszewska
Kamila Karaszewska
2024.01.08
Świetna współpraca! Oglądając zdjęcia śmieję się i płaczę jednocześnie. Zdjęcia są piękne. Petarda!!! Dziękujemy!
Tomasz W
Tomasz W
2024.01.07
Piękne zdjęcia i świetna współpraca :)
Magdalena Więsek
Magdalena Więsek
2023.12.27
Jeśli chcesz zachować piękne chwile na fotografiach ślubnych i okolicznościowych serdecznie polecamy współpracę z Panem Michałem , który swoim profesjonalnym podejściem z cennymi wskazówkami , sympatyczną atmosferą współpracy z entuzjazmem i energią uchwyca niezwykłe momenty na fotografiach, pozostawiając cudowne wspomnienia na lata ! 📷💍👰💒 Dziękujemy za przepiękna ślubną sesje 😊 Polecamy !!! Magda i Adam ;)
Agnieszka Nowak
Agnieszka Nowak
2023.12.10
Oglądając zdjęcia Michała widzieliśmy, że chcielibyśmy mieć właśnie taką pamiątkę w postaci zdjęć. Po pierwszej rozmowie byliśmy już przekonani, że się świetnie dogadamy i mamy wymarzonego fotografa :) Końcowa fotorelacja potwierdziła nasze przekonania - wspaniałe zdjęcia - wszyscy uśmiechnięci i super się bawią. Znakomicie uchwyciłeś ten piękny dzień! Dziękujemy bardzo za świetną i profesjonalną oprawę fotograficzną. Będziemy polecać :)
Iwona Maul
Iwona Maul
2023.11.29
Dziękujemy ślicznie za wszystkie zdjęcia. Naprawdę dobra robota!!! Bardzo dobrze nam się współpracowało z Michałem i jesteśmy zadowoleni z efektu, a zdjęcia z sesji ślubnej w plenerze przerosły nasze oczekiwania. Coś pięknego :)
Agnieszka W
Agnieszka W
2023.10.24
Bardzo udana współpraca. Michał jest nie tylko prawdziwym profesjonalistą ale też bardzo sympatycznym i wesołym człowiekiem który wprowadza taką atmosferę, że w ogóle się nie stresowałam ani nie krępowałam podczas sesji mimo że widok obiektywu zwykle mnie przeraża. Dzięki Michałowi mamy wspaniałą pamiątkę ze ślubu i sesji bo fotorelacja którą dla nas wykonał naprawdę odtwarza emocje które nam towarzyszyły. Dziękujemy!
Klaudia Fabisiak
Klaudia Fabisiak
2023.10.06
Bardzo polecamy Michała! Jeśli ktoś się waha to niepotrzebnie - zdjęcia są przepiękne, a współpraca z Michałem szybka i bezproblemowa. Zdjęcia w 100% oddają emocje, które nam towarzyszyły w tym dniu, a fantastycznie wyselekcjonowane kadry utwardzają nas w przekonaniu, że mieliśmy Najlepszego fotografa na świecie!
Michał Rejmer
Michał Rejmer
2023.09.11
Bez cienia wątpliwości - polecam tego Fotografa z całego serca. Genialny reportaż ze ślubu i wesela. Naturalne i niewymuszone ujęcia są bardzo mocną stroną profesjonalniej fotografii, którą otrzymacie korzystając z usług Vasco Images. Wszystko w sympatycznej atmosferze. Michał jest niezwykle cierpliwy do ludzi opornych na zdjęcia i nieobytych w aparetem - dużo proponuje od siebie, co powoduje, że i nawet pozowane ujęcia nie są oczywiste i banalne. Polecam również z żoną album ze zdjęciami - wysokiej jakości pamiątka na lata!
Dominika Bolchajmer
Dominika Bolchajmer
2023.09.07
Z Michałem mieliśmy okazję spotkać się już dwukrotnie, w tym raz podczas naszego wesela. To, w jaki sposób. na zdjęciach oddany został klimat naszego ślubu i wesela świadczy nie tylko o wielkim profesjonalizmie Michała, ale przede wszystkim o niesamowitej wręcz zdolności dotarcia do duszy człowieka i uwiecznienia jej na zdjęciach. Będziemy polecać Michała wszystkim, bo mamy nadzieję, że choć raz jeszcze uda nam się zobaczyć ;) Dzięki Michał!!!
Małgorzata Sałańska
Małgorzata Sałańska
2023.09.07
Serdecznie polecamy Pana Michała jako fotografa. Zdjęcia wykonane w jego wykonaniu są po prostu idealne. Byliśmy mile zaskoczeni w jaki sposób ujął naszą sesję ślubną. Lepszej pamiątki nikt Wam nie zrobi.
Inga Gonta
Inga Gonta
2023.08.01
Fantastyczny fotograf, od pierwszej chwili nie miałam wątpliwości, że nasze ślubne wspomnienia są w dobrych rękach :) Michał jest przesympatyczny, profesjonalny i konkretny w każdym calu, a na ceremonii pomyka niezauważenie niczym ninja! Byliśmy zaskoczeni ujęciami, gdzie nie wiedzieliśmy nawet, że był gdzieś w pobliżu! Not just another but THE BEST wedding photographer! Dzięki Michał za wszystko, dzięki Tobie ten dzień zostanie z nami na zawsze <3
Marek Długi
Marek Długi
2023.07.10
Przemiła współpraca i super efekt!