Vark barbecue Reviews

Vark barbecue Reviews

4.9

Excellent - based on 31 reviews

vark.be
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (31)
Erika Janssens
Erika Janssens
2023-01-15
'De ribbekes van VARK !' Daarmee scoorde ik recent op een familiefeest. De grootste carnivoren en fijnproevers waren helemaal onder de indruk van de hoeveel vlees er aan 1 rib te peuzelen viel, de perfecte garing en de fijne kruiding waarmee de smaak van het vlees optimaal tot zijn recht komt. Daar bovenop het grote voordeel dat ik er zo gemakkelijk vanaf was gekomen om zo hard te scoren. Opwarmen, en klaar is kees ! Smakelijk :-)
Advertisement
Wijnadvies Sam Govaert
Wijnadvies Sam Govaert
2022-11-23
Al verscheidene keren lekkere dingen komen halen bij vark. Wat enorm opvalt is de passie van de kok en zijn liefde voor het product. Als je een carnivoor of flexi-tariër bent is deze 'alternatieve' bbq een must om te proberen. Neem zeker de spare-ribs en de pastrami. En heel eenvoudig te bestellen via hun webshop.
LM
LM
2022-11-21
Heb reeds verschillende keren bij Vark besteld en werd telkens goed geholpen. Frank staat steeds klaar voor vragen. De smaken zijn uitgesproken én kwalitatief.
Michiel “Mitchken” Cuvelier
Michiel “Mitchken” Cuvelier
2022-10-14
Bert Dobbelaere
Bert Dobbelaere
2022-09-18
Advertisement
Nas De Spiegeleer
Nas De Spiegeleer
2022-09-04
Alles wat je kan en mag verwachten van een kwaliteitsbarbecue, de waarheid zit hem dan ook reeds in de slogan: overdreven lekker. Nu al twee keer mogen genieten van VARK. De eerste keer was op een gezellig optreden in het Zottegemse, waar VARK de catering deed. Toen zat de schoonheid hem in het proces, van de traag gegaarde ribbetjes tot kruidige pastrami, die zo het terras van geur en kleur voorzag. De tweede maal VARK was via de afhaal. Prijs-kwaliteit en qua hoeveelheid was het quasi perfect. De barbecue-box kwam met instructies over hoe je het beste uit het vlees kreeg, voor zowel oven als op de grill. Conclusie: grote aanrader!
Fredien De Smet
Fredien De Smet
2022-09-02
Wow! Mega lekker, echt een aanrader
Jenna Garrett
Jenna Garrett
2022-09-01
portie meer dan voldoende voor een persoon, vlees blijft lekker mals en de kruiding is zeer goed!
Dirk Cuvelier
Dirk Cuvelier
2022-07-16
Advertisement
Michiel Ginneberge
Michiel Ginneberge
2022-07-15
Frank experimenteert graag en dat proef je. Ondertussen weet hij perfect hoe je de beste ribben van Gent en omstreken maakt!
Reply from Vark barbecue 2022-07-15
♥️♥️♥️♥️
Pieter Willaert
Pieter Willaert
2022-07-04
Claudine
2022-05-29
Verified
The best pulled pork in town Héél lekkere pulled pork klaargemaakt door vark barbecue. Een echte aanrader Vriendelijke en vlotte service
Brecht Monsaert
Brecht Monsaert
2022-05-02
Heel lekker. Echt een aanrader.
Advertisement
Becky Vanhee
Becky Vanhee
2022-04-25
recommends
Superlekker! Van het malse vlees tot de heerlijke sauzekes tot de delicieuze groentjes. Voor herhaling vatbaar!
Becky Vanhee
Becky Vanhee
2022-04-25
Superlekker! Van het malse vlees tot de heerlijke sauzekes tot de delicieuze groentjes. Voor herhaling vatbaar!
Tom Van Assche
Tom Van Assche
2022-04-09
Heel lekker, betaalbaar en vriendelijk! Het traag gegaarde buikspek met bijhorend sausje was overheerlijk.
Margaux Wyckaert
Margaux Wyckaert
2022-02-28
Heerlijk genoten van de pulled pork. Super kwalitatieve producten voor een eerlijke prijs en boordevol smaak. Een aanrader!
Advertisement
Maarten Vansintjan
Maarten Vansintjan
2022-02-25
Heerlijk mals vleesje! En een prachtige ode aan de ondergewaardeerde erwt. Top gedaan!
Jan Van der Straeten
Jan Van der Straeten
2022-02-21
Lisa Cantaert
Lisa Cantaert
2022-02-10