Van Thiel Auto's B.V Reviews

Van Thiel Auto's B.V Reviews

4.3

Good - based on 81 reviews

vanthielautos.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (81)
Frank van Ewijk
Frank van Ewijk
2024-01-02
Advertisement
Radja Gajadien
Radja Gajadien
2023-11-27
Alexander van Zandvliet
Alexander van Zandvliet
2023-09-05
Leuke mensen, die heel vakkundig zijn. Maar ook gezellig :)
Venemaaai venema
Venemaaai venema
2023-08-18
Erwin
2023-06-21
Nare ervaring en niet eerlijk Gisteren zijn wij na het hebben van een afspraak via mail wezen kijken bij een auto bij Van Thiel in Wijchen. Eenmaal aangekomen sprak een norse oude man ons aan. We vertelde dat we een afspraak hadden om voor de Renault Wind te komen kijken. Die afspraak bleken we met z’n zoon te hebben gemaakt. Maar goed wij mochten bij de auto kijken. Eenmaal de deur van de auto open te hebben gedaan zagen we een heel groot gat (ca. 3cm) in de leren zitting zitten. “Ja het is ook geen nieuwe auto hè” zij de de beste man. Nee oké, maar ik kon me niet herinneren dit te hebben gezien op de foto’s. Verder hadden we nog wat vragen over de auto, history enzo… “Dat moet je zelf maar uitzoeken” zij hij. Dus wij de papieren wat doorgespit. Op geen enkele kritische vraag kregen we net antwoord. Toen vroegen we mogen we er even een testrit in maken. (Je gaat toch bijna €8000,- uitgeven). Nee dat mocht alleen alles we zouden zeggen dat we hem nemen. (We hebben juist contact gehad via de mail en expliciet gevraagd of we een testrit mochten maken.(We hadden namelijk nog nooit in dit type auto gereden) Wij hebben overlegd wat we doen met die zitting, de prijs was er naar om dat te laten repareren. Dus zijden als hij goed rijd willen de de auto wel(ook al had m’n man er al helemaal geen fijn gevoel meer bij door de vervelende communicatie). “1 iemand mag met mij mee” zij hij. Toen zij ik, sorry… kunnen we niet samen even een rondje rijden en de auto ervaren? “Nee ik vertrouw niemand” zij hij. We vertelde de beste man helemaal klaar hier mee te zijn en zijn vertrokken. Helaas 400km voor niks gereden. Als zij al zo hun foto’s “photoshoppen” (want achter af de foto’s bekeken en op de foto zit helemaal geen gat) en doen als of ze bepaalde dingen niet weten zeg ik: koop niet bij deze verkoper!! Hij bied bovendien geen enkele garantie!
Advertisement
Astrid Winters
Astrid Winters
2023-02-14
fred
fred
2023-01-14
Super bedrijf
Bert van Haaften
Bert van Haaften
2022-11-29
4 x nieuwe banden, snel en adequaat geholpen.
Reply from Van Thiel Auto's B.V 2022-11-30
bert dank u wel voor een mooie review tot de volgende keer wij helpen u graag
Leon De Waal
Leon De Waal
2022-11-17
Snel geholpen. Kom er zeker terug, maar liever niet want dat betekent dat mijn auto kapot is en gemaakt moet worden door Van Thiel en anders maar voor een bakkie koffie. Aardige mensen bij Van Thiel
Advertisement
Fred Ende vd
Fred Ende vd
2022-11-12
Adri - Ilona Kanselaar
Adri - Ilona Kanselaar
2022-07-28
Aardige mensen
cvs cvs
cvs cvs
2022-05-14
Perfect geholpen Zeker een aanrader voor onderhoud Mijn golf een carbon cleaning laten geven en loopt weer goed 👍👍👍
Alfred Karreman
Alfred Karreman
2022-02-06
Advertisement
Timo van den Berg
Timo van den Berg
2022-01-23
Een auto gekocht. Die bevalt uitstekend. Duidelijke uitleg gehad. Je moet inderdaad zelf de overschrijving regelen en betalen en de tank is bij afleveren niet vol. Maar zoals over alles zijn ze hier vooraf heel duidelijk over. Een lage basisprijs en je krijgt wat er staat. Niets meer en niets minder.
Hans Koppenol
Hans Koppenol
2022-01-06
Prima auto gezien en uiteindelijk gekocht. Starte slecht kreeg nieuwe accu en temp probe gaan als een zonnetje nu aan te bevelen !
Sjaak de Rover
2022-01-05
Top Service! Auto had een lekkage van thiel gebeld kon gelijk langs komen ondanks de corona op gepaste afstand snel weer op weg geholpen! nogmaals bedankt
Hanna Van Den Braber
Hanna Van Den Braber
2021-11-23
Hele vreemde en onvriendelijke communicatie. Belde om met oprechte interesse een proefrit te maken, geeft hij ja dat gaan we niet zomaar doen eerst weten dat je hem wilt anders ga je misschien nog naar 10 mensen toe en maken wij de auto voor niets Corona proef/ontsmetten. Je koopt geen snoepje!!! Geen aanrader... onvriendelijke man!!!
Advertisement
John Tamo
John Tamo
2021-11-08
Mellie's Trading company
Mellie's Trading company
2021-09-23
Fijne garage.. Erg kundig personeel
Steije Ruiters
Steije Ruiters
2021-09-21
Geen fijne verkoper. Als de verkoper begint met "Kijk maar of er schade op zit" is het niet goed. Haalt altijd zijn auto's uit Duitsland. De motor zag er niet uit en kwam niet overeen met de kilometerstand. In duitsland is het niet strafbaar om de km-stand terug te draaien. De olie zag er ook zwart uit terwijl deze 13000 km geleden vervangen zou moeten zijn.