Van Noort Administratiekantoor

Van Noort Administratiekantoor Reviews

Excellent rating
4.9
23 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (23)
patrick visser
patrick visser
2024.02.26
Al jaren het vaste adres voor mijn boekhouding. Janine denkt met je mee of voor je in sommige gevallen ( positief ) Ik kan elke bedrijf deze boekhouder aanraden, dit kantoor maakt tenminste zoals vele andere geen puinzooi van je boekhouding :) Mvg P Motorsport
Advertisement
Ricardo Marchetti
Ricardo Marchetti
2023.07.14
Janine denkt mee, denkt vooruit en zorgt altijd voor de juiste oplossing. Vragen worden snel beantwoord en in de communicatie is altijd ruimte voor een lach. Administratie met humor. Het kan dus wel!
Anne Marie Mooij
Anne Marie Mooij
2023.06.15
Heel fijn is de samenwerking met Van Noort Administratiekantoor! I Het is ook heel fijn dat Janine met je meedenkt. Ik kan niks anders schrijven dan dat ik Van Noort Administratiekantoor van harte aan kan bevelen.
Jaimy van Berkel
Jaimy van Berkel
2023.05.31
Janine is behulpzaam, kundig en snel. Ik ben erg blij met de dienstverlening!
POKS Schoonmaak
POKS Schoonmaak
2023.05.31
Wij ervaren al ruim 2 jaar deskundig en fijn advies bij van Noort Administratiekantoor. Voor alle relaties zeker een aanbeveling. Dit mede door de goede bereikbaarheid, het meedenken en alle kennis binnen dit kantoor.
Advertisement
A A
A A
2023.05.27
Sinds 2 jaar doet Janine mijn boekhouding en ben zeer tevreden. Altijd bereikbaar voor advies en vragen!
Jillian Charlotte van Bergen
Jillian Charlotte van Bergen
2023.05.27
Ik ben blij de overstap in 2021 gemaakt te hebben naar Van Noort Administratiekantoor. Janine maakt de boekhouding makkelijk te begrijpen, laagdrempelig en betaalbaar.
Gert van der Heide
Gert van der Heide
2023.05.25
Janine is altijd behulpzaam, flexibel, snel en oplettend. De omgang is heel prettig, de communicatie is goed en alles klopt altijd. Het is fijn om het vertrouwen te hebben dat de administratie geregeld is en je er geen omkijken naar hebt. Janine je bent een topper!
Nigel Badloe
Nigel Badloe
2023.05.25
Top bedrijf! Kwaliteit en service hoe het hoort. 😁💪🏻
Advertisement
Claudia Giralt
Claudia Giralt
2023.05.25
I have been working with Janine for a bit more than a year and I am very happy with her services. She is very helpful every time I need her and I love her advice. I totally recommend her!
J Bianchi
J Bianchi
2022.02.19
Aanrader!
Arnold Noort
Arnold Noort
2021.07.01
Positive
Professionalism
Erg tevreden over de diensten van Van Noort Administratie.
Willem Van Zeijl
Willem Van Zeijl
2021.05.26
Positive
Professionalism
Quality
Zeer tevreden, een fijne samenwerking met snel en duidelijk contact.
Advertisement
VMT Service
VMT Service
2021.05.24
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Vanaf het eerste moment fijn contact gehad. Zeer behulpzaam, klantvriendelijk en professioneel.
Antonino Bianca
Antonino Bianca
2021.05.23
Positive
Professionalism
Mevrouw Van Noort is erg professioneel , bereikbaar en snel. Ik ben Italiaan en als het moeilijk is iets van het systeem te begrijpen, word ik letterlijk bij de hand genomen totdat het helemaal duidelijk is, in drie jaar heb ik nooit problemen gehad met instellingen. Wat de prijs betreft, ik heb geen vergelijkingsvoorwaarden met andere kantoren, maar wat ik uitgeef, wordt echt goed besteed.
Roos Badloe / Commodis Juridische Opleidingen
Roos Badloe / Commodis Juridische Opleidingen
2021.05.22
Positive
Professionalism
Zeer tevreden! Janine is altijd bereikbaar, geeft goed en duidelijk uitleg. Ik ben er heel blij mee, ik kan er altijd van op uit gaan dat alles goed en op tijd verwerkt is met de juiste terugkoppeling! Haar goede en positieve humeur mag zeker niet vergeten worden! Echt een aanrader!!
Dirk van der Zanden
Dirk van der Zanden
2019.10.07
De service van Van Noort Administratie is buiten gewoon goed. Door drukte vergeet ik nog wel eens wat en word dan altijd herinnert door Janine. Top! Duidelijke overzichten en snel handelen, ik raad iedereen aan om naar Van Noord Administratie te gaan!
Advertisement
Dennis Kok
Dennis Kok
2019.10.07
Geweldige service! Altijd bereikbaar voor vragen en ik krijg iedere keer netjes een overzicht met uitleg erbij wat betreft de kosten en de winst e.d. echt een aanrader!
Arnold Arkesteijn
Arnold Arkesteijn
2016.11.06
Voor mijn klus&onderhoudsbedrijf Nol Arkesteijn maak ik gebruik van de administratieve kanten van Van Noort Administratie. Janine werkt snel en zorgvuldig en waar nodig zit ze je gelijk achter je vodden voor de nodigde gegevens. Over de administratie hoef ik niet wakker te liggen ,dat is bij Van Noort Administratie in goede handen.
Pauli Kassninck
Pauli Kassninck
2016.10.28
“Aanrader” Van Noort Administratiekantoor. Als zelfstandige ondernemer heb ik het eerste jaar deskundige maar ook persoonlijke hulp gehad met het starten van mijn onderneming. Inmiddels ben ik zeer tevreden over de goede adviezen en resultaten, een aanrader voor iedere startende ondernemer! PauliKass Diensten