Van Manen Schoorsteenvegers

vanmanenschoorsteenvegers.nl

Van Manen Schoorsteenvegers Recensies

Uitstekend beoordeling
5.0
30 recensies Geverifieerd
Van Manen Schoorsteenvegers
%title%

%offer%

Recensies ( 30 ) 5.0

Piet Maljaars
Piet Maljaars
2024.04.27
Kundige vakman die goed communiceert en goede adviezen geeft
Antwoord van Van Manen Schoorsteenvegers 2024.05.07
Het word zeer gewaardeerd dat u de tijd genomen heeft om een review achter te laten. Tot volgend jaar!
Thomas Wijnen
Thomas Wijnen
2024.04.26
Inmiddels vegen ze een aantal jaar de schoorsteen. Altijd volgens afspraak en hij werkt super schoon/netjes.
Antwoord van Van Manen Schoorsteenvegers 2024.04.26
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze review te delen. Uw mening als trouwe klant is enorm belangrijk voor ons!
Remko Suurling
Remko Suurling
2024.04.17
Antwoord van Van Manen Schoorsteenvegers 2024.04.17
Bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling! :)
GG Heijmen
GG Heijmen
2024.04.04
Positief
Professionaliteit
Punctuality
Kwaliteit
Ontvankelijkheid
Waarde
Proffesionele schoorsteenveger, super attent en vriendelijk, zorgt voor perfect resultaat! Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Komt keurig op tijd en contact verliep uiterst plezierig. De professionele schoorsteen veger in Veenendaal en omstreken is voor mij Van Manen!
Antwoord van Van Manen Schoorsteenvegers 2023.03.13
Wat een review, daar worden wij blij van, een tevreden klant! Dank dat u de tijd genomen heeft om deze review voor ons te willen plaatsen! Tot D.V. volgend jaar. Met vriendelijke groet, Wendelien van Manen
Ilona Breitsma
Ilona Breitsma
2024.04.03
komt afspraken na en levert vakwerk
Antwoord van Van Manen Schoorsteenvegers 2024.04.05
Dank voor het achterlaten van een review! :)
Connie Visser
Connie Visser
2024.02.09
Aanrader. Telefonisch contact verloopt prettig, word met je meegedacht . Het vegen van de schoorsteen word keurig gedaan, vloer word afgedekt, kan geen minpunt noemen. Prijs is vooraf bekend, en is gewoon een eerlijke prijs. Tenslotte, je kan met de " veger " ook nog een goed gesprek voeren. Conclusie, zoek niet verder als je een schoorsteenveger zoekt.
Antwoord van Van Manen Schoorsteenvegers 2024.02.10
De review word enorm gewaardeerd, hartelijk dank hiervoor! Wij ervaren het contact ook als prettig en hopen dit nog lang voort te kunnen zetten. Een fijn weekend!
Wilko Overeem
Wilko Overeem
2024.01.24
De schoorsteenveger kwam netjes volgens afspraak en heeft de schoorsteeen geveegd volgens afspraak. Ook alles netjes achtergelaten en ook qua contact prima.
Antwoord van Van Manen Schoorsteenvegers 2024.01.24
Dank voor uw review! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen.
Evert Gijsbertse
Evert Gijsbertse
2024.01.19
Positief
Professionaliteit
Punctuality
Kwaliteit
Nico is een professionele schoorsteenveger, die netjes en veilig werkt.
Antwoord van Van Manen Schoorsteenvegers 2023.01.12
Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor deze review!
jolanda brouwer
jolanda brouwer
2024.01.13
Goede afspraken en netjes werk afgeleverd.
Antwoord van Van Manen Schoorsteenvegers 2024.01.19
Dank dat u de tijd heeft genomen om deze review te maken, dit waarderen wij enorm!
Jan Roelofsen (Persoonlijk kanaal)
Jan Roelofsen (Persoonlijk kanaal)
2024.01.12
We hebben al jaren een vast contract hier. gaat prima, vriendelijk en kundig.
Antwoord van Van Manen Schoorsteenvegers 2024.01.19
Bedankt voor de review en positieve beoordeling, dit word gewaardeerd! :)
Andre Ebbers
Andre Ebbers
2024.01.11
Fijne service, werkt netjes en beleefd. Goede materialen en verstand van zaken.
Antwoord van Van Manen Schoorsteenvegers 2024.01.12
Goedemiddag, Dank voor het invullen van de review, dit waarderen wij enorm! Fijn weekend toegewenst!
Marjan Busser
Marjan Busser
2023.12.14
Professioneel, goede communicatie en duidelijke afspraken. Onze schoorsteen is heel netjes (vanaf binnen) gereinigd, geen rommel of roet! We zijn heel tevreden over de netheid, tijdigheid en dienstverlening.
Antwoord van Van Manen Schoorsteenvegers 2023.12.14
Wat goed om te horen dat onze dienstverlening bevallen is. Dank dat u de tijd genomen heeft om deze review in te vullen! Veel stookplezier toegewenst. :)
Paul de Waal
Paul de Waal
2023.11.09
Positief
Professionaliteit
Punctuality
Kwaliteit
Antwoord van Van Manen Schoorsteenvegers 2023.11.10
Dank voor uw beoordeling, het is mooi om te zien dat de passie en de energie die we elke dag in ons werk stoppen op deze manier word beloond :)
Riet Meijers
Riet Meijers
2023.10.10
Positief
Professionaliteit
Punctuality
Kwaliteit
Antwoord van Van Manen Schoorsteenvegers 2023.10.11
Dank voor het geven van uw beoordeling, dit word zeer gewaardeerd!
Jan Doorn
Jan Doorn
2023.10.09
Positief
Professionaliteit
Punctuality
Kwaliteit
Ontvankelijkheid
Waarde
Strak op tijd, meedenkend, zorgvuldig. Ondanks zijn volle agenda geen gestress.
Antwoord van Van Manen Schoorsteenvegers 2023.10.09
Wat tof dat u een review achter laat, hartelijk dank hiervoor, dit word zeer gewaardeerd! Fijne avond :)
hessel deboer
hessel deboer
2023.10.05
Positief
Professionaliteit
Punctuality
Kwaliteit
Antwoord van Van Manen Schoorsteenvegers 2023.10.05
Dank voor het plaatsen van een review, dit word erg gewaardeerd. Tot volgend jaar!
Mats A.
Mats A.
2023.10.05
Positief
Professionaliteit
Kwaliteit
Ontvankelijkheid
Hele fijn ervaring met gehad dit bedrijf! We waren nog geen klant en vrij laat met het maken van een afspraak om de schoorsteen te vegen. Ondanks de volle agenda kon er nog een plekje in de agenda worden gevonden.
Antwoord van Van Manen Schoorsteenvegers 2023.10.05
Wij zijn blij dat wij u op deze manier hebben kunnen helpen! Dank voor uw review. Tot een volgende keer!
Andries van Bentum
Andries van Bentum
2023.10.01
Positief
Professionaliteit
Punctuality
Kwaliteit
Waarde
Perfecte dienstverlening: netjes, snel en altijd vriendelijk. Ik ben zeer tevreden: aanrader!
Antwoord van Van Manen Schoorsteenvegers 2023.10.02
Goedemorgen, hartelijk dank voor uw review! :)
Wendy Bunt
Wendy Bunt
2023.09.27
Gaan professioneel te werk, komen hun afspraken na. Leveren betrouwbaar en vakkundig werk! Gaan netjes te werk. Absolute aanrader.
Antwoord van Van Manen Schoorsteenvegers 2023.09.27
U heeft de tijd genomen om een review achter te laten, dit word heel erg gewaardeerd, dank hiervoor! Wij zijn blij dat tot nu toe onze diensten als prettig ervaren worden. Tot volgend jaar!
Rogier van Os
Rogier van Os
2023.09.26
Antwoord van Van Manen Schoorsteenvegers 2023.09.27
Geweldig, u heeft de tijd genomen om een review achter te laten (en wat voor 1 :)), hartelijk dank hiervoor! Tot in 2024!