GIMAX

GIMAX Reviews

Excellent rating
4.8
19 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (19)
Veerle Luypaert
Veerle Luypaert
2024.02.02
Super snelle, vriendelijke en vlotte service! Absolute aanrader!
Advertisement
Fast Cheetah
Fast Cheetah
2024.01.31
Goede loodgieter! Doet zijn werk goed en merkt ook andere mankementen op en herstelt ze. Aanrader 👍
joachim diepvens
joachim diepvens
2024.01.25
Correcte en vlotte service en opvolging. Zowel plaatsing als onderhoud van mijn verwarmingsinstallatie toevertrouwd en zeer tevreden van.
Stijn Herbosch
Stijn Herbosch
2024.01.25
Wij zijn enorm tevreden van de diensten van Mitch en werken ook reeds lange tijd samen met Gimax. Van het onderhoud van een ketel tot het tussenkomen in een totaalrenovatie, wij raden de diensten van Gimax zeker aan!
Jens Van hoeydonck
Jens Van hoeydonck
2024.01.24
Goed werk geleverd door mitch aan men ketel, daarna onderhoud en keuring laten doen, Ook zeer tevreden van. Ouders gaan ook bij hem. Correct en komt zijn afspraken na. Zeldzaam!l
Reply from GIMAX 2024.01.25
Bedankt voor het delen van je positieve feedback Jens! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent van onze diensten dat je ons hebt doorverwezen naar je familie.
Advertisement
Kevin Van den berghe
Kevin Van den berghe
2024.01.23
Super goede firma ! Was op zoek naar een loodgieter voor onze nieuwbouw , Via vrienden aan de nummer gekomen van gimax . Na een eerste verkennend telefonsich gesprek kwam de bedrijfsleider die zelfde week nog ter plaatse voor een gedetailleerde offerte op te stellen en de situatie te bekijken . We hebben de werken enkele weken later kunnen inplannen en alles is vlekkeloos verlopen . Wat me zozeer aanspreekt aan gimax is vooral de perfect naleving van het vooropgestelde plan , betrouwbaarheid , En ook de graad van afwerking die ik toch wel perfect durf te noemen Kortom wij zijn tevreden klanten !
Reply from GIMAX 2024.01.25
Dag Kevin, bedankt voor het delen van de positieve en gedetailleerde feedback en enthousiasme! We werken hard om alle stappen in het proces zo vlekkeloos en naadloos te laten verlopen en zijn dan ook heel blij om dit horen. Nogmaals proficiat met de aankoop van jullie nieuwe woning!
Katrien De Graef
Katrien De Graef
2024.01.19
Deze man heeft ons uit de nood geholpen nadat de plaatsers van kvik keukens ons in de steek lieten bij het aansluiten van een boiler waarvoor kvik al eerder bij een werfbezoek had bevestigd dat alles klaar was voor de plaatsing. Dezelfde dag dat we belden is hij 's avonds de boiler nog komen installeren! Nadien werkte de boiler perfect. Ook de putjesgeur die afkomstig was van de afvoer was direct erna opgelost! We waren zo content na een dag vol emoties omdat de plaatsers van Kvik zo weinig oplossingsgericht dachten. Super aanrader! Heel correct in zijn afspraken.
Reply from GIMAX 2024.01.25
Dag Katrien, hartelijk bedankt voor je review! Leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn van onze diensten en dat we wat van jullie stress hebben kunnen wegnemen. Geniet van jullie nieuwe keuken!
Bianca Olislagers
Bianca Olislagers
2024.01.08
Is op een feestdag last-minute langsgekomen om ons verder te helpen. Ondanks de vele problemen en defecte wisselstukken heeft hij op een relatief korte tijd de problemen kunnen verhelpen. Bovendien was de service en het contact zeer vlot. Echte aanrader
Jens
Jens
2023.11.06
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Topservice! Gisterenavond zonder warm water gevallen, vanochtend gebeld en een uur later was hij al ter plaatse en heeft het probleem snel kunnen oplossen! Bedankt Mitch!
Advertisement
Xavier Op den akker
Xavier Op den akker
2023.06.30
Eva Clinckers
Eva Clinckers
2023.03.02
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Heel vlotte, snelle service. Duidelijke en betrouwbare informatie en adviezen. Houdt zich aan de afspraken, is correct en werkt nauwkeurig en proper. Wij zijn supertevreden!
Maxime Mangelschots
Maxime Mangelschots
2022.11.08
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Wij zijn heel tevreden, onze afvoer liep niet meer door en Mitch kwam 's avonds nog om de herstelling uit te voeren.
Rudy Bruyneel
Rudy Bruyneel
2022.09.22
Advertisement
jolien claessens
jolien claessens
2022.03.23
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Op vrijdag ochtend gebeld omdat de verwarming het niet meer deed. 2 uurtjes later was hij al bij ons en konden we gelukkig warm het weekend in! Goede en snelle service!
Frieda schippers
Frieda schippers
2022.01.12
Positive
Professionalism
Punctuality
Value
bij mij was het onderhoud van mijn ketel + vele radiatoren ontluchten. Snelle, vlotte en eerlijke service. Toffe kerel ook. Frieda Schippers
ronny pirens
ronny pirens
2021.02.02
Ik ben zeer tevreden van de loodgieter mitch werkt correct en eerlijk
Nelly Illegems
Nelly Illegems
2021.02.01
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Heel vlug geholpen prima reparatie vriendelijk
Reply from GIMAX 2021.02.02
Bedankt voor de leuke reactie en om de tijd te nemen om een review te schrijven!
Advertisement
Robin Hufton
Robin Hufton
2019.06.13
mikael noels
mikael noels
2019.03.12
Top service!!
Reply from GIMAX 2019.03.13
Bedankt voor de leuke reactie en om de tijd te nemen om een review te schrijven!