Van Campen & Dijkstra Reviews

Van Campen & Dijkstra Reviews

4.5

Excellent - based on 28 reviews

vancampendijkstra.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (28)
Elma
Elma
2023-10-25
Zeer slecht, onprofessioneel en niet klantvriendelijk. Een probleem bij hun in het systeem bij anderen neerleggen en niks aan willen doen. Gewoon te beroerd om te willen helpen. Gillend terug naar de Rabobank. Wat een vreselijk kantoor dit!!!
Jeanet Noord
Jeanet Noord
2022-04-04
Vorige week een schade gemeld van een reiskoffer die was beschadigd!Vandaag bericht gekregen dat de schade wordt vergoed.Een snelle reactie binnen 1 week tijd.Complimenten voor kantoor Steenwijk(Tom)
Reply from Van Campen & Dijkstra 2022-04-04
Beste Jeanet, bedankt voor dit mooie compliment en deze review. Wat fijn om te lezen dat jullie blij zijn met de afhandeling.
F De Jong
F De Jong
2021-07-18
Andre Reinders
Andre Reinders
2021-07-15
Jolanda Wassenaar
Jolanda Wassenaar
2021-05-07
Reply from Van Campen & Dijkstra 2021-05-10
Bedankt Jolanda voor jouw beoordeling!
Douwe Oosterveen
Douwe Oosterveen
2021-04-26
Voor ons bedrijf waren we op zoek naar een aantal verzekeringen. Dankzij de deskundige en vriendelijke ondersteuning van Van Campen 7 Dijkstra hebben wij een goede keuze kunnen maken.
Reply from Van Campen & Dijkstra 2021-05-10
Fijn dat we je hebben kunnen helpen Douwe. Bedankt voor deze mooie beoordeling!
Pier Zuidema
Pier Zuidema
2021-04-22
Fijn medewerkers en goede service tegen scherpe tarieven👍
Reply from Van Campen & Dijkstra 2021-05-10
Wat een mooie review, bedankt hiervoor Pier!
Ineke B
Ineke B
2021-04-19
De schade was keurig geregeld en netjes afgehandeld
Reply from Van Campen & Dijkstra 2021-05-10
Bedankt voor deze goede beoordeling Ineke. We helpen je graag!
Bart van der Graaf
Bart van der Graaf
2021-04-16
Super fijn contact, korte lijntjes. Bij vragen altijd snel antwoord. Hypotheek was snel geregeld. Bedankt Pauline! Erg tevreden.
Reply from Van Campen & Dijkstra 2021-05-10
Beste Bart, we krijgen een glimlach van deze mooie beoordeling. Bedankt!
Louis
Louis
2021-04-07
Reply from Van Campen & Dijkstra 2021-05-10
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om ons hier te beoordelen. En natuurlijk bedankt voor de goede score!
Freddy Haak
Freddy Haak
2021-04-07
Goede communicatie, scherpe tarieven, goede service
Reply from Van Campen & Dijkstra 2021-05-10
Freddy, bedankt voor deze mooie beoordeling!
Kees Broersma
Kees Broersma
2021-03-30
Goede zakelijke verzekering partner. Tevreden!
Reply from Van Campen & Dijkstra 2021-05-10
Beste Kees, bedankt voor deze mooie review. Wij zijn erg blij met jou als klant!
Mindert De Vries
Mindert De Vries
2021-03-26
Top service, klantvriendelijk, meedenkend en altijd nuttig advies. Wij hebben de laatste jaren regelmatig een beroep op hun moeten doen en ze staan direct klaar. Alle zaken zijn keurig afgehandeld. Wij zijn dik tevreden!!
Reply from Van Campen & Dijkstra 2021-05-10
Wauw, hier gaan we toch wel van blozen. Wat een mooie beoordeling. Bedankt voor het delen Mindert!
Arina Bult
Arina Bult
2021-03-22
Reply from Van Campen & Dijkstra 2021-05-10
Bedankt voor deze mooie beoordeling Arina!
Gilbert Hageman
Gilbert Hageman
2020-12-30
Reply from Van Campen & Dijkstra 2021-05-10
Bedankt voor deze mooie beoordeling Gilbert!
Paulie The man
Paulie The man
2020-11-21
Zeer netjes en goed geholpen door Mervin
Reply from Van Campen & Dijkstra 2021-05-10
Goed om horen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor deze mooie review!
Tjalle
Tjalle
2020-11-17
Reply from Van Campen & Dijkstra 2021-05-10
Bedankt voor deze mooie score!
Bernard Postma
Bernard Postma
2020-11-11
Reply from Van Campen & Dijkstra 2021-05-10
Bedankt voor deze mooie score!
conny poelman
conny poelman
2020-11-11
Fijn en deskundig geholpen!
Reply from Van Campen & Dijkstra 2021-05-10
Conny, bedankt voor deze mooie review!
Harry Roelfsema
Harry Roelfsema
2020-11-11
Prima ervaringen .Behulpzaam,Vriendelijk.
Reply from Van Campen & Dijkstra 2021-05-10
Beste Harry, wat mooi om te lezen dit. Bedankt!