Utrecht Hypotheken in Utrecht | De Meern | Leidsche Rijn | Vleuten | Nieuwegein | Ijsselstein

utrechthypotheken.nl

Utrecht Hypotheken in Utrecht | De Meern | Leidsche Rijn | Vleuten | Nieuwegein | Ijsselstein Reviews

Excellent rating
5.0
58 reviews Verified
Utrecht Hypotheken in Utrecht | De Meern | Leidsche Rijn | Vleuten | Nieuwegein | Ijsselstein
%title%

%offer%

Reviews ( 58 ) 5.0

Noortje Vlutters
Noortje Vlutters
2024.03.11
Snelle reacties, Rob luistert naar persoonlijke wensen en kijkt niet alleen wat er nu mogelijk is, maar kijkt ook naar de toekomst in zijn advies.
Advertisement
Jordan Van Dijk
Jordan Van Dijk
2023.12.24
Rob heeft ons erg goed geholpen als hypotheekadviseur. Het ging om ons eerste huis en wij hadden dus nog geen ervaring met de aankoop van een nieuwe woning. Rob heeft alles zorgvuldig en in begrijpelijke taal uitgelegd. Op onze vragen buiten onze afspraken kwam altijd snel een uitgebreide reactie. Hij heeft alles hartstikke goed en netjes voor ons geregeld. Wij zouden hem zeker aanraden!
Sander Bakkes
Sander Bakkes
2023.12.08
Rob is uitermate professioneel en competent, communiceert uitstekend, denkt goed mee, en is prettig om mee samen te werken. Ik zou hem van harte kunnen aanraden als financieel adviseur!
Sander Jansen
Sander Jansen
2023.11.14
Rob is een professional die helder communiceert en zich aan afspraken houdt. Hij is altijd bereid om extra toelichting te geven waar nodig en geeft daarbij alle informatie die noodzakelijk is om tot een weloverwogen keuze te komen.
Francisca Duiser
Francisca Duiser
2023.11.09
Fijn geholpen door Rob van Utrecht Hypotheken. Deskundig en denkt verder dan alleen de zaken rondom de hypotheek.
Advertisement
Zahra Ghavamipirouz
Zahra Ghavamipirouz
2023.10.31
I received a very appropriate service .They are on time , polite , and expert
Reply from Utrecht Hypotheken in Utrecht | De Meern | Leidsche Rijn | Vleuten | Nieuwegein | Ijsselstein 2023.11.01
Hi Zahra, Thank you for the lovely review. Having expert information on time is a must within the current housing market. Everything can suddenly go very very fast so we are pleased to hear that we were able to meet your expectations in this regard. We really enjoyed working with you. We wish you the best of luck in your new house and please contact us if there are any questions.
Pim Beekwilder
Pim Beekwilder
2023.10.27
Wij hadden een erg goede ervaring met deze hypotheekadviseur. Het contact verliep erg soepel en alle vragen die wij hadden zijn uitvoerig behandeld. Uiteindelijk hebben wij binnen 3 maanden een huis kunnen kopen met behulp van de adviseur. Ontzettend tevreden.
Reply from Utrecht Hypotheken in Utrecht | De Meern | Leidsche Rijn | Vleuten | Nieuwegein | Ijsselstein 2023.10.30
Hi Pim, hartelijk dank voor de mooie review. Goed om te horen dat je tevreden bent, daar doen we het toch allemaal voor. Jij kan voorlopig aan de bak. Veel klusplezier en maak er een mooi paleisje van!! Als je nog vragen hebt weet je mij te vinden.
Lotte Zuijdweg
Lotte Zuijdweg
2023.10.25
Bij het kopen van ons eerste huis enorm goed advies gekregen van Rob. Heb je een vraag, hij helpt je graag en reageert snel.
Reply from Utrecht Hypotheken in Utrecht | De Meern | Leidsche Rijn | Vleuten | Nieuwegein | Ijsselstein 2023.10.25
Hi Lotte, hartelijk dank voor je mooie review, superfijn dat jullie het advies als zo waardevol hebt ervaren. Heel veel geluk gewenst in de nieuwe woning, eerst even flink verbouwen en daarna lekker wonen. We houden contact.
Wiegert de Vries
Wiegert de Vries
2023.07.30
Super goeie ervaring mee, heldere uitleg over hypotheken, alles is inzichtelijk voor me gemaakt en ben heel tevreden over het proces tot het definitieve hypotheek aanbod!
Reply from Utrecht Hypotheken in Utrecht | De Meern | Leidsche Rijn | Vleuten | Nieuwegein | Ijsselstein 2023.07.31
Hi Wiegert, hartelijk dank voor de mooie review. Fijn om te lezen dat je alles als zo prettig hebt ervaren. Ik wens jullie heel veel geluk in de nieuwe woning. We houden contact.
Advertisement
Agostina Lomoro
Agostina Lomoro
2023.05.03
Great advisor for expats!
Reply from Utrecht Hypotheken in Utrecht | De Meern | Leidsche Rijn | Vleuten | Nieuwegein | Ijsselstein 2023.05.05
Hi Agostina, Thank you very much for the nice compliment. Enjoy your new house. If there are any questions you know where to find me.
Catalina von Hildebrand
Catalina von Hildebrand
2023.03.25
Rob Riegen guided all the way to buy our house with the least amount of stress possible. He made sure we understood every step, was patient and always available for all our questions. The bonus is that all our meetings were in English, which as an international in Utrecht gave me peace of mind, I could understand all the details. All in all, we highly recommend Rob's services and we will go back to him without hesitation.
Reply from Utrecht Hypotheken in Utrecht | De Meern | Leidsche Rijn | Vleuten | Nieuwegein | Ijsselstein 2023.03.27
Hi Catalina, Thank you very much for the lovely review and nice to hear that you appreciated our service so much. You're absolutely right, it's important to understand everything. Making such a commitment as a mortgage has a big impact on your financial household. It is therefore up to us to explain the concequences of all the different options as simply as possible. I wish you the best of luck in your new house and please let me know if there is anything else I can do for you.
Srikanth Srinivasan
Srikanth Srinivasan
2023.03.02
We wanted to enhance our mortgage limit to make our home energy efficient. We were quickly reminded of Rob who helped us acquire our first mortgage a few years back. Without second thought, we reached out to Rob requesting assistance on this initiative. Rob has been extremely kind and helpful with the entire process starting with establishing facts by laying out a concrete plan considering all potential variables that we otherwise would have not thought of, to talking us through the need for insurance changes as a result of the increased mortgage sum. This approach helped us make informed decisions and plan our finances more effectively. Rob is a go-getter whose attitude helped us make the most of our mortgage enhancement application seamlessly. Concerns raised by the bank on the application were sorted out by Rob positively advocating for results in our favor by weighing in facts that were initially unnoticed by the lender. Rob's willingness to go out of way was evident during several of our interactions as the advise wasn't just confined to increasing our mortgage value but we also received valuable suggestions on our goal which was to make our home more energy efficient. All in all, I thoroughly enjoyed working with Rob and his team and wouldn't think twice to take his service again.
Reply from Utrecht Hypotheken in Utrecht | De Meern | Leidsche Rijn | Vleuten | Nieuwegein | Ijsselstein 2023.03.03
Thank you very much Srii for this wonderful review. Always nice to see that existing customers come back, that means that our service adds value. Thanks again for the trust and we'll keep in touch.
Rogier Bos
Rogier Bos
2023.03.01
Professioneel Financieel Advies. Bovendien is Rob een erg prettig persoon om mee samen te werken. Rob, nogmaals dank!
Reply from Utrecht Hypotheken in Utrecht | De Meern | Leidsche Rijn | Vleuten | Nieuwegein | Ijsselstein 2023.03.02
Hi Rogier, hartelijk dank voor de mooie waardering. Van te voren wisten we dat het een hobbelige weg zou worden maar uiteindelijk wel met een mooi resultaat. Hartelijk dank voor de fijne samenwerking. Gr. Rob, Utrecht Hypotheken.
Advertisement
Arjan Buijserd
Arjan Buijserd
2022.04.25
Zeer tevreden over de dienstverlening van Rob! Direct bij het kennismakingsgesprek al een zeer prettig gevoel, daarna ook niet veranderd want enkele weken later is alles naar zeer grote tevredenheid geregeld. Rob schakelt snel, weet waar hij het over heeft, is integer over de kosten en is gewoon een fijn persoon om mee samen te werken. Absolute aanrader om samen met Rob je hypotheek te regelen!
Thomas Vaessens
Thomas Vaessens
2022.03.23
Rob heeft me heel plezierig geholpen: heldere uitleg van de verschillende opties, uitgebreid waar nodig, en korter waar dat kan. No nonsense; denkt goed mee. Rob handelt en reageert snel. Top!
MC
MC
2022.01.14
Onlangs samen met mijn vriendin een hypotheek afgesloten voor een aangekochte woning met behulp van Rob. Dit is zeer goed bevallen. Ik kan hem inmiddels aan iedereen aanraden. De nogal taaie financiële materie weet hij in zowel Engels als Nederlands goed uit te leggen aan leken en reageert snel en adequaat op vragen. Ook complimenten aan zijn team die zeer assertief te werk gaan. Wij hebben dit traject als zeer prettig ervaren en hebben er los van de goede dienstverlening ook ontzettend veel van geleerd. ENGLISH: If you are looking for a professional who can guide you through the complicated world of mortgage applications in perfect English; Go for Rob. My English speaking partner and I were very pleased with all of his advice. Rob has recently succesfully applied for a mortgage for us.
Lisa Brouwer
Lisa Brouwer
2022.01.06
Rob heeft ons onwijs goed geadviseerd tijdens onze zoektocht naar een huis op de overspannen Utrechtse huizenmarkt. Hij is zeer flexibel, kundig, goed bereikbaar en adviseert op een overzichtelijke manier. Kortom: precies wat je nodig hebt in een adviseur. Wij raden het zeker aan om Rob in te schakelen!
Advertisement
Lodi La
Lodi La
2021.12.29
Bij het kopen van ons eerste huis heeft Rob ons zeer goed bijgestaan. Hij neemt elke afspraak de tijd om alles uit te leggen en te bespreken. Ook denkt hij mee en geeft duidelijk advies. Wij zijn heel tevreden en raden Utrecht hypotheken aan!
Duco Veen
Duco Veen
2021.11.29
English: Rob gives very good explanations of everything that goes on around taking out the mortgage and any insurance that can be taken out. He is strong in his communication, honors agreements and takes you through all considerations. In the past I also had another mortgage advisor. Rob was much better and more pleasant to work with. I highly recommend him. His English is also very good should any of the parties involved not be fluent in Dutch. Dutch: Rob geeft hele goede uitleg over alles wat speelt rondom het afsluiten van de hypotheek en eventuele verzekeringen die afgesloten kunnen worden. Hij is sterk in zijn communicatie, komt afspraken na en neemt je mee in alle overwegingen. In het verleden heb ik ook een andere hypotheek adviseur gehad. Rob was vele malen beter en prettiger om mee samen te werken. Ik beveel hem hartelijk aan.
Kira Fianna Kool
Kira Fianna Kool
2021.11.01
Rob heeft ons heel prettig geholpen met onze eerste hypotheek. Fijn advies, zeker als zzper kwam dit goed van pas!