Doradztwo Social Media

Doradztwo Social Media Reviews

Excellent rating
5.0
11 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (11)
Diana Dyba
Diana Dyba
2024.03.15
recommends
Współpraca z Bogusława Goławska to sama przyjemność! Profesjonalizm i wiedza pozwalają tworzyć wspólnie niezwykłe projekty i rozwijać nasze social media. Mam okazję współpracować z Bogusią od prawie samego początku tworzenia marki Loft Kulinarny i jest najlepszym ekspertem jakiego poznałam i którego nie zmienię :) Polecam gorąco!
Advertisement
Amelia's Angels FCI Bichon Frise
Amelia's Angels FCI Bichon Frise
2024.03.06
recommends
Trafiłam na Bogusie 2 miesiące temu, gdy doszło do włamania na moje konto na fb, kiedy złodziej płacił moją kartą, usunął fanpejdż firmowy a fb zablokował mi profil. Gdyby nie Ona, byłabym w czarnej ...dziurze! Jako jedyna firma szczerze powiedziała, co można, nie obiecywała cudów, trzymała za rękę i walczyła z fb! Dziś już tylko czekamy w kolejce, na przywrócenie strony. Dla niej nie ma, że się nie da. Niemożliwe od ręki, a cuda w kilka tygodni.Nie znam drugiej tak szczerej, dobrej i profesjonalnej osoby! Dusza człowiek i fachowiec na najwyższym poziomie. To cud, że na Ciebie trafiłam w tym świecie pseudo media specjalistów. Magdalena Piprek
Rafał Rutkowski
Rafał Rutkowski
2024.03.03
recommends
profesjonalna i rzeczowa obsługa, serdecznie polecam
Leszek Waśniewski
Leszek Waśniewski
2024.02.29
recommends
Bardzo profesjonalnie i rzetelne wykonane usługi. Z pomocą tej firmy prowadzenie social mediów będzie przyjemnością. Pani Bogusia potrafi zdziałać cuda.
Farbiarnia MxColor
Farbiarnia MxColor
2024.02.29
recommends
Dziękujemy za pomoc, założyliśmy fanpage i będziemy teraz działać w internetowych przestrzeniach :) polecamy!
Advertisement
Beauty Lab
Beauty Lab
2024.02.28
recommends
Zanim trafiłyśmy do Doradztwa długo szukałyśmy pomocy. Ogromna wiedza, doskonały kontakt i bardzo profesjonalna obsługa.
Olga Witkowska
Olga Witkowska
2024.02.27
recommends
Polecam! Warto skorzystać z usług! Cieszę się, ze gdy szukałam pomocy, to właśnie u Pani Boguslawy ją znalazłam. :)
Przychodnia weterynaryjna VETIS
Przychodnia weterynaryjna VETIS
2024.02.23
recommends
Przemiła, profesjonalna obsługa. Świetny kontakt non stop i przede wszystkim efekty pracy pani Bogusławy przekładają się realnie na kondycję firmy. Z całego serca polecam!!!
Maciej Brożyński
Maciej Brożyński
2024.02.06
recommends
Bardzo polecam 👍Świetna komunikacja, bardzo szybkie działanie, ludzkie podejście. Ja się nie znam na socjalach (i chyba nie chcę się znać 😃) dlatego bardzo mi odpowiadało to, że nie muszę się niczym przejmować/zajmować. To zdjęło mi z głowy mnóstwo stresu i czasu. Mogę skupić się na tym w czym jestem dobry 😁Dziękuję!
Advertisement
All Day Tea
All Day Tea
2024.02.05
recommends
Polecamy i zapraszamy do All Day Tea!
Marzena Filipowska
Marzena Filipowska
2024.02.03
recommends
Bardzo polecam gdyż miałam problem z odzyskaniem konta FB trwało to bardzo szybko i profesjonalnie