Unique Hair v / Maja Karstensen

Unique Hair v / Maja Karstensen Reviews

Excellent rating
4.8
153 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (133)
Raluca Petras
Raluca Petras
2024.04.02
Det var min datter, som blev klippet hos verdens sødeste og mest tålmodige og dygtige Lærke ❤️❤️ Vi kommer helt klart igen.
Advertisement
Mia Juhl Guldager
Mia Juhl Guldager
2024.02.27
recommends
Unique hair får mine varmeste anbefalinger. Jeg har været kunde her i godt og vel 20 år - hos unique hair bliver man altid taget godt imod, man får altid den bedste service og de flotteste resultater ❤️🎀
Reply from Unique Hair v / Maja Karstensen 2024.02.27
Tusind tak for din flotte anmeldelse , det betyder utrolig meget for os ❤️ Altid en fornøjelse at have besøg af dig søde Mia ❤️🤗
Signe Bjerre Sørensen
Signe Bjerre Sørensen
2024.02.15
recommends
Har brugt denne salon i mange år og er meget tilfreds. Bliver klippet og får farvet (afbleget) reflekser i håret. Får også farver bryn og vipper. De bruger “klemmer” til reflekserne i stedet for sølvpapir og jeg synes det giver et meget bedre resultat da de farver længere ned mod hovedbunden. Ved andre frisører har jeg aldrig været tilfreds med klipningerne da jeg har nogle trælse hvirvler, men her er jeg altid tilfreds. De er gode til og farve bryn og vipper og ved mig holder det i virkelig lang tid. Jeg bor en times kørsel væk fra Esbjerg, men køre gerne for at blive klippet og farver ved Unique Hair i Esbjerg.
Reply from Unique Hair v / Maja Karstensen 2024.02.15
Tusind tak for din flotte anmeldelse , det betyder utrolig meget for os ❤️ Altid en fornøjelse når du besøger os hele vejen fra Skjern ❤️🤗
Sophia Maria Nielsen
Sophia Maria Nielsen
2024.02.07
recommends
Jeg har idag været inde ved Unique Hair og er gået derfra med det bedste resultat, jeg kunne ønske mig. De er virkelig søde og imødekommende derinde, og hjælper dig med at finde frem til, hvilket resultat der passer dig bedst. Kæmpe anbefaling herfra!🫶🏽 Kommer helt sikkert igen!
Reply from Unique Hair v / Maja Karstensen 2024.02.07
Tusind tak for din søde anbefaling 😍🤗 Vi glæder os allerede til at se dig næste gang i salonen 🥰
Trine Lærke Pedersen
Trine Lærke Pedersen
2024.01.17
recommends
Jeg har kommet ved unique hair igennem mange år, man får altid det fineste resultat og den bedste kunne oplevelse som kunde. Jeg vil klart anbefale stedet til andre. Man mærker hurtig at de fornyer sig med tiden. Og hele tiden udvikler sig med alle de nye metoder som findes ,inde for deres fag. Det gør man føler sig super tryk når man sider i stolen og skal have lavet lækkert hår.
Reply from Unique Hair v / Maja Karstensen 2024.01.17
Tusind tak for den søde anmeldelse , det betyder utrolig meget for os at høre at du altid har været tilfreds med vores arbejde 🥰🤗
Advertisement
Lærke Verver Ujjal
Lærke Verver Ujjal
2024.01.17
recommends
Jeg har haft Maja som frisør i 20 år nu, hvilket taler for sig selv. I den tid har jeg bl.a. boet i København, London, Melbourne, Arusha og Riyadh, men vender altid hjem til Esbjerg og Maja, når mit hår skal have en kærlig hånd. Maja og Pernille er altid dybt professionelle, fagligt dygtige, imødekommende og følger fuldstændig med i modeverdenen, men tager altid udgangspunkt i mine ønsker og hvad der er flot til netop mit hår. Reflekserne bliver lagt HELT ind til hovedbunden og mit hår vokser altid ud med den smukkeste, naturligste udgroning. Et besøg hos dem føles som at komme ind til en god ven, nyde en kop kaffe, få en snak og komme ud med et SMUKT hår :) Jeg kan ikke anbefale Unique Hair i Esbjerg nok. Men pas på, hvis du først kommer her, er du her højst sandsynligt også om 20 år!! ;)
Reply from Unique Hair v / Maja Karstensen 2024.01.17
Tusind tak for den flotte anmeldelse , det er altid rigtig hyggeligt at have besøg af dig i frisørstolen , dejligt at høre du i 20 år altid er gået tilfreds ud af døren , det er vi utrolig glade for og håber på og at se dig hernede de næste 20 år ✂️🥰🤗
Trine Vestergaard Nielsen
Trine Vestergaard Nielsen
2023.12.11
not recommends
Jeg har været en del gange i salonen og egentligt haft et fint resultat så tænkte de var stedet til min bryllupsopsætning. Jeg ringer til dem og får at vide at de vil ringe tilbage når de har et endeligt svar på om det er noget en af deres frisører vil og kan. Her 3 måneder EFTER mit bryllup og i hvert fald et halvt år siden jeg kontaktede dem har jeg intet hørt. Godt der er andre frisører i byen med langt bedre service end det de tilbyder her.
Anne Petersen
Anne Petersen
2023.12.08
Dejlig, personlig service
Signe Bjerre Sørensen
Signe Bjerre Sørensen
2023.12.06
Bedste service og den eneste frisør der nogensinde har formået at klippe mit hår så jeg er tilfreds 😊😃🥳
Advertisement
Britta Grøndahl
Britta Grøndahl
2023.11.21
Rigtig hyggelig salon, god service
Sanne Søgaard
Sanne Søgaard
2023.09.13
Conni Yde Pedersen
Conni Yde Pedersen
2023.09.10
Jeg er meget tilfreds , . Fik land hår til lækkert kort frisure .
Jannick Meier
Jannick Meier
2023.08.31
Advertisement
Ronni Kaj Andersen
Ronni Kaj Andersen
2023.08.24
Er vild med dette sted glæder mig allerede til næste gang😊
Fie Lykke S. Kristensen
Fie Lykke S. Kristensen
2023.06.15
recommends
Den bedste frisør! KÆMPE anbefaling! Vil aldrig bruge andre frisører. De har min tillid 100%. 🔥
Marius H. Jørgensen
Marius H. Jørgensen
2023.04.28
Ikke få lavet fade, kvinden kan ikke finde ud af det
svendErik lodberg jakobsen
svendErik lodberg jakobsen
2023.03.15
Advertisement
Nikola Kiełbasa
Nikola Kiełbasa
2023.03.12
not recommends
I do not recommend this salon hair is cut crooked and badly dyed. I have spots on my hair and 3 other colors. I paid 2300 crowns for my hair and it looks terrible😓
Kathrine Jessen
Kathrine Jessen
2023.02.12
Reply from Unique Hair v / Maja Karstensen 2023.02.25
Tusind tak fordi du gav dig tid til at give os en anmeldelse , den er vi rigtig glade for :)
Benedikte Louise Skov Bjerrum
Benedikte Louise Skov Bjerrum
2023.01.19
recommends
Første besøg i dag og jeg er meget imponeret over resultatet. God vejledning og spot on med mine ønsker blev indfriet Stor ros og anbefaling fra mig