Apartament i Domki  "u Jawora"

ujawora.eu

Apartament i Domki "u Jawora" Reviews

Excellent rating
5.0
23 reviews Verified
Apartament i Domki  "u Jawora"
%title%

%offer%

Reviews ( 19 ) 5.0

Ewa Karbowska
Ewa Karbowska
2024.01.31
recommends
Fantastyczne miejsce i cudowni właściciele. Domek czyściutki i zadbany. Położony w cichej i spokojnej okolicy. Na terenie domków znajduje się sauna, balia z jacuzzi, miejsce na grilla, plac zabaw, boisko oraz wyjątkowa atrakcja jaką jest stado danieli. Właściciele bardzo mili i pomocni. Na pewno tam wrócimy. Polecam z całego serca
Advertisement
Iwona Bałda
Iwona Bałda
2023.07.22
recommends
Piękne miejsce, Wspaniali gospodarze.
Reply from Apartament i Domki "u Jawora" 2024.03.21
❤️❤️❤️❤️Cześć, jak się masz? 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 Muszę przyznać, że Twój uśmiech zrobił na mnie wrażenie. Czy masz coś przeciwko przyjaźni, jesteś taką piękną kobietą z pięknym uśmiechem, bardzo chciałbym się zaprzyjaźnić, jeśli nie masz nic przeciwko, powiedz mi. Czy możesz mnie dodać, bo próbowałam wysłać zaproszenie do znajomych, ale nie wyszło. Niech Cię Bóg błogosławi 🌹🌹🌹🌹❣❣❣❣
Kasia Marcinkowska
Kasia Marcinkowska
2023.04.14
recommends
Właśnie wracamy i jak najbardziej polecamy,byliśmy w apartamencie gdzie daniele były tuż pod tarasem ,) .Czyściutko i cieplutko super urządzone. Właściciele super ludzie o wielkim serduchu ,mega pomocni pomogli nam podczas awari naszego aura ( przyjechali po nas ,polecili serwis itd) dziękujemy za cudowny pobyt pozdrawiamy i do zobaczenia
Katarzyna Grzęda
Katarzyna Grzęda
2023.01.06
recommends
Byliśmy tutaj po raz drugi, przyciągnięci wspaniałą atmosferą, przytulnością tego miejsca i wspaniałym krajobrazem. Polecamy to miejsce dla par, grupy przyjaciół, rodzin z dziećmi. Wrócimy wkrótce!
Kajoo La
Kajoo La
2022.09.13
recommends
super domki, super apartament , super widok ! polecam w 100 procentach !
Advertisement
Aleksandra Tataruch
Aleksandra Tataruch
2021.01.04
recommends
Piękne widoki, przemili Gospodarze. Jeżeli chce się odpocząć to tylko u Jawora ! Polecam z całego ❤ !
Anna Krzysztof Pasiak
Anna Krzysztof Pasiak
2020.06.03
recommends
Serdecznie polecamy, bardzo ciche spokojne miejsce z pięknymi widokami⛰ Gospodarze bardzo mili i pomocni🤩 Zarówno my jak i dzieci będziemy bardzo dobrze wspominać ten wyjazd🎯 Na pamiątkę zostawiliśmy sobie mapę 🚩"na skróty" na Lubań 😁 z pewnością chcielibyśmy tam wrócić wkrótce 😉😉😉
Jadwiga Przemysław Michalik
Jadwiga Przemysław Michalik
2020.01.22
recommends
Polecam bardzo przyjemne miejsce z pięknym widokiem. gospodarze bardzo mili i kochani ;* polecam z całego serduszka ♡♡
Basia Kopieć
Basia Kopieć
2019.09.15
recommends
polecam!świetne miejsce!!!
Advertisement
Anan Ole
Anan Ole
2019.07.10
recommends
Magiczne miejsce ;) polecam (Y)
A.J. Pogoda Grdeń
A.J. Pogoda Grdeń
2018.08.10
recommends
Niesamowite widoki ! Fajni właściciele i bardzo ładny apartament ! polecam serdecznie !
Lidia Mendrela
Lidia Mendrela
2018.05.03
recommends
Ludzie cudni, gorąco polecam. Czysto, ładnie i spokojnie
Krzysiek Jaworski
Krzysiek Jaworski
2018.03.14
recommends
Polecam w 100 % idealne miejsce dla ludzi ceniących sobie ciszę spokój i piękno natury.
Advertisement
Marek Knutelski
Marek Knutelski
2018.02.25
recommends
Wspaniały odpoczynek...
Natalia Jaśko
Natalia Jaśko
2018.02.19
recommends
Anan Ole
Anan Ole
2018.02.17
recommends
Polecam!!!!! ;)
Beata Muszyńska
Beata Muszyńska
2018.02.12
recommends
Co tu dużo pisać było SUPER!!!!
Advertisement
Ania Staniszewska
Ania Staniszewska
2018.01.31
recommends
Bardzo mili i gościnni gospodarze, cudowne widoki, polecam każdemu ;)
Barbara Sliwa
Barbara Sliwa
2017.08.23
recommends