UBREAK WEFIX

UBREAK WEFIX Reviews

Excellent rating
4.8
66 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (66)
Windfeld08
Windfeld08
2022.12.11
God service, løste mit problem til er fair pris og sidder nu med hvad der føles som en sprit ny computer. Kommer helt sikkert igen.
Advertisement
moutez aldasouki
moutez aldasouki
2022.11.17
Great and fast service
Birgitte Platz
Birgitte Platz
2022.11.08
Meget venlig, hjælpsom, hurtig og effektiv betjening. Kan kun anbefales.😊
Leetheskill
Leetheskill
2022.11.01
Very kind owner with a very nice shop. He is very reasonable and understanding. Helped me clean my MacBook after I spilled beer onto the keyboard. Just wanted to add that this store did what other stores said was not possible without swapping the entire computer components out for new which would have cost a fortune. As a university student, this store saved my life by fixing my computer at a very reasonable price. Thank you so much
Zinat Ansari
Zinat Ansari
2022.10.31
Rigtig god og hurtig service 👌🏻 Meget gavmild og venlig betjening, så mange tak for det 🤗
Advertisement
Jette Dyhrberg
Jette Dyhrberg
2022.09.06
Har ikke forstand på mobil reparation. Ville have 700 kr for noget jeg selv fandt ud af. Den skulle bare optimere.
Søren Andersen
Søren Andersen
2022.08.18
God og hurtig hjælp til reparation af min Samsung S20. Det er en firmamobil og den er svær undvære. Jeg fik den repareret medens jeg ventede med en god kop kaffe. Well done.
Anette Lykke nielson
Anette Lykke nielson
2022.08.18
Super service 💪 God pris og fik min IPAD hurtigt retur efter reparationen. Ubreak på Skibhusvej er meget fleksibel og hurtig til at reparerer produkter. Jeg kan på det varmeste anbefale forretningen. 👌
Gheorghe Alin-Aurelian
Gheorghe Alin-Aurelian
2022.08.04
Advertisement
aya alatar
aya alatar
2022.08.04
Very fast and efficient work.
Zain Alatar
Zain Alatar
2022.08.03
The workers are very kind and caring I broke my phone and thought it would never get better once I turned it in it was fixed and I bought a screen protector it was amazingly strong and my screen never broke again overall I would give this store a 5 star 10/10 I definitely recommend
Zain Alatar
Zain Alatar
2022.08.02
Very good service , and fixes Fast I recommend it
Taim Orfali
Taim Orfali
2022.08.02
God service.Anbefaler firmaet
Advertisement
Tine Skov Hansen
Tine Skov Hansen
2022.07.26
God service, hurtig ekspedition, kan klart anbefales.
jan skouenborg
jan skouenborg
2022.07.22
jeg bestilte tid online, og fik en bekræftelse på tid og sted, samt en reminder dagen efter . Husk din aftale....!Da jeg mødte frem var butikken lukket, forsøgte at kontakte "ejeren" på mobiltlf, men gik direkte på mobilsvar. ventede en kvarter, men stadig ingen personer i butikken. Dybt , dybt uprofessionelt
Erling K. Madsen
Erling K. Madsen
2022.07.21
Min Sony XZ3 kunne ikke ringe eller modtage opkald. En svær fejl at finde på bundboardet da fejlen var perodisk. Fejlen blev fundet men fingertryk var ikke ok bagefter. Et nyt blev bestilt hjem og monteret medens jeg ventede. Alt er ok nu og blev håndteret meget professionelt.
Torben Vad
Torben Vad
2022.04.28
Søde mennesker
Advertisement
Stefano
Stefano
2022.04.21
sppar te95
sppar te95
2022.02.21
han er god til at lave ipad så jeg giver ham en 5 😎
ram lian
ram lian
2022.02.21
Tak fordi du laver min iPad