Ubberup Højskole

ubberup.dk

Ubberup Højskole Anmeldelser

Fremragende bedømmelse
4.8
85 anmeldelser Verificeret
Ubberup Højskole
%title%

%offer%

Anmeldelser ( 85 ) 4.8

N. Tresac
N. Tresac
2024.01.14
Magnus Lykke Jørgensen
Magnus Lykke Jørgensen
2023.09.05
Et fantastisk sted og en god højskole! De har et recovery hold hver sommer hvor jeg var en del af det. Super gode rammer, gode faciliteter med senge, idræts hal, udendørs områder, hængekøjer, og en fed kantine, med mad 6 gange om dagen. Kan klart anbefales! Vask på hvert værelse og hyggeligt sted :-)
Torkil Kristoffersen
Torkil Kristoffersen
2022.06.06
Grundlovstale god dag
Aage Christensen
Aage Christensen
2022.05.29
Per Olsen
Per Olsen
2022.05.02
Vibeke V. Jørgensen
Vibeke V. Jørgensen
2022.03.25
Fantastisk, inspirerende, opmuntrende ❤❤❤❤❤ Det bedste sted at lave livstilsændring, koble af fra et stresset sind eller bare blive ajour på sunde kostråd
Alex Karma Dagø
Alex Karma Dagø
2021.09.27
Michael Christensen
Michael Christensen
2021.09.09
Andreas poulsen
Andreas poulsen
2021.04.20
Lars Jørgensen
Lars Jørgensen
2021.01.16
Kurt Rene Jensen
Kurt Rene Jensen
2020.10.23
susanne nielsen
susanne nielsen
2020.08.30
Filip Kristensen
Filip Kristensen
2019.07.04
Fedt sted. Hyggeligt og godt hvis man vil lave livsstilsændring.
Elsa Terp
Elsa Terp
2019.07.03
stefanie svoldgaard
stefanie svoldgaard
2019.03.29
sundhed er ikke bare mad. Et sted det lever op til hvad de lover, et kanon fælleskab og evner at give en livstil i bagagen som man kan leve videre med. uanset hvor skeptisk man er på forhånd ryger der altså et par kilo undervejs. det er mega anbefales værdigt og her giver du dig selv en gave for livet
Mathilde Dujardin
Mathilde Dujardin
2019.03.28
rebecca
rebecca
2019.01.14
Pia Rosenbæk
Pia Rosenbæk
2019.01.14
Michael Madsen
Michael Madsen
2018.09.06
Jeg er meget meget tilfreds med mit ophold på Ubberup højskole og jeg er utrolig glad for at jeg tog en stor beslutning om at ændre livsstil og efter hjemkomsten er det blevet til masser af motion og sund mad
Jesper Nonboe
Jesper Nonboe
2018.09.06
Jeg var usikker på hvad opholdet ville betyde for mig, men 3 måneder senere er jeg 30 kg lettere og har fået meget mere mod på motion og at spise godt. Kan varmt anbefales til ALLE!