Tynkowanie Dekoracyjne ZUBRA Reviews

Tynkowanie Dekoracyjne ZUBRA Reviews

5.0

Excellent - based on 10 reviews

tynkowanie-dekoracyjne.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (8)
J M
J M
2021-10-20
Wlasnie szukalem dokladnie ta realizacje. Dziekuje i polecam Alexa :) #tynkowanie
Advertisement
Dariusz D
Dariusz D
2021-10-20
Niesamowita realizacja! Najlepsze tynkowanie dekoracyjne we Wrocławiu!!! Polecam
Slama Techkow
Slama Techkow
2021-10-16
Dziękujemy! Nasz barbershop na Hallera 144 wyglada teraz bardzo profesjonalnie :) Polecamy Alexa, najlepsze stiuki i tynkowanie dekoracyjne we Wrocławiu 😊
Seweryn Jakubowski
Seweryn Jakubowski
2021-10-15
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Aleksander to bardzo rzetelny i słowny fachowiec, który zna się na rzeczy i wykonuje perfekcyjnie od podstaw całą pracę związaną z tynkowaniem. Efekt jest bardzo zadowalający, wszystko jest położone równo i gładko, wygląda bardzo efektownie i porządnie. Cała praca została wykonana zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, z czystym sumieniem gorąco polecamy tą firmę 👌
Reply from Tynkowanie Dekoracyjne ZUBRA 2021-10-15
Dziękujęmy Seweryn ciebie i twojej rodzine za zaufanie! :)
Lika Yeltsova
Lika Yeltsova
2021-10-14
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
jak widać główny architekt zadowolony z pracy, a ja tylko potwierdzam jakoś i perfekcyjność. szybko, profesjonalnie, czego można jeszcze prosić? polecam serdecznie :)
Advertisement
Matviychuk 3
Matviychuk 3
2021-10-01
wszystko bardzo Perfekcyjny było zrobione ! bardzo polecam !
Wesley Wakeling
Wesley Wakeling
2021-09-18
Thank you Alex. It was really hard to find someone in Wroclaw who can help me with design plaster and now everyone is so jealous for what u have :) totally gonna recommend you everyone. 12/10
Reply from Tynkowanie Dekoracyjne ZUBRA 2021-09-25
Thank you for such a nice comment, Wesley! It was a pleasure to work in your apartment and create a stunning design plastery :)
Elizabeth Rogers
Elizabeth Rogers
2021-09-18
Wspaniała robota! Dziękujemy Alex za tynkowanie dekoracyjne. Polecam współpracę, jakość jest niesamowita a najważniejsze jest to ze przygotował sam najpierw ściana - tego nikt nie chciał robić. Wszystkie materiały i narzędzia byli zakupione przez nich wiec w ogóle nie było straty czasu:) Jeszcze raz dziękuję i polecam współpracę. 😊😊😊
Reply from Tynkowanie Dekoracyjne ZUBRA 2021-09-25
Dziękuję Elizabeth za zaufanie i możliwość wykonać jeden z moich ulubionych efektów - tynkowanie dekoracyjne Jeger Beton :)