Tykarpsgrottan Reviews

Tykarpsgrottan Reviews

4.2

Good - based on 917 reviews

tykarpsgrottan.se
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (917)
Knuth Mewes
Knuth Mewes
2024-01-26
Christel Nilsson
Christel Nilsson
2023-12-10
Trevlig och mysig julmarknad. Fanns en hel del säljare från olika ställen i Skåne.
Trip type
Vacation
Neo K-N
Neo K-N
2023-12-10
Knappt några stånd
Location
Rooms
Service
Reply from Tykarpsgrottan 2023-12-11
Hej, Tack för din recension. På vår marknad har vi 35 utställare under jord samt ca 15 ovan. Julmarknaden under jord hålls på ett avgränsat område pga fladdermössen vintervila och vi kan därför inte ha fler utställare än de vi har. Hälsningar Anna
Urban Ledin
Urban Ledin
2023-12-09
Var denna dag den 9/12 på julmarknad i grottan ett ställe jag verkligen rekomenderar. Ett mysigt ställe att ha en marknad på. Jag rekomenderar att komma när de öppnar så att man slipper att köa överallt. Detta är ett ställe jag gärna vill återkomma till nästa år.
Location
Reply from Tykarpsgrottan 2023-12-11
Tack för din recension!
Gertrud Ingvarsson
Gertrud Ingvarsson
2023-09-27
Location
Verena Inhof
Verena Inhof
2023-09-10
Schöne Höhle die mit einem Guide besichtigt werden kann. Anbei ein Souvenirladen und ein kleines Café. Bei schönem Wetter läd ein schöner Spielplatz zum toben für die Kinder ein. Auch ein Campingplatz ist gleich nebenan auf dem selben Gelände. Es ist einen Ausflug wert.
Trip type
Vacation
Family
Location
Service
Karl Sjöholm
Karl Sjöholm
2023-09-08
Location
Service
Gerry Olsson
Gerry Olsson
2023-09-06
Location
Service
Håkan Andersson
Håkan Andersson
2023-08-30
AnnieT1992
AnnieT1992
2023-08-24
Verified
Fantastisk lekplats för äldre barn (5-7) Superfin lekplats, även om den passar lite äldre barn absolut bäst så hade våra två 3,5-åringar väldig roligt! Dock var inte toaletterna öppna nu när det inte är säsong! Vi fick jaga fatt i personal som öppnade åt oss.
Ilse Oskam
Ilse Oskam
2023-08-20
Camping is op zich netjes, met ruime plaatsen, maar wel een beetje saai. Mooie speeltuin erbij. Sanitair simpel. Gebouwen wat vervallen. Ook de grot bezocht, deze was leuk, maar voor dat uurtje best prijzig. De gids praatte ook vooral Zweeds, de Engelse vertaling was erg summier, denk dat we een hoop info gemist hebben. Prima plek als je er toevallig langs rijdt, maar ik zou er niet voor omrijden.
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
peter persson
peter persson
2023-08-20
Bra upplevelse trevlig och kunnig guide.
Location
Private Paula
Private Paula
2023-08-19
Meine Bewertung bezieht sich ausschließlich auf Campingplatz. Platz besteht aus Rasenfläche, zum Teil im Hang, genügend Keile mitnehmen 😉 Sehr nettes Personal, saubere Sanitärgebäude, Ver- und Entsorgung vorhanden. Campingplatz kann man uneingeschränkt weiterempfehlen 👍🏻
Location
Service
Gert Evertsson
Gert Evertsson
2023-08-19
Location
Lena Mårtensson
Lena Mårtensson
2023-08-17
Mikael Tärnhed
Mikael Tärnhed
2023-08-12
Helt och rent. Trevlig lekplats medans man väntar på att få komma in. Finns även fin picknick plats
Trip type
Vacation
Family
Location
Bengt Persson
Bengt Persson
2023-08-09
Pernilla Kransenstedt
Pernilla Kransenstedt
2023-08-09
Trip type
Vacation
Family
Mikael Hedlund
Mikael Hedlund
2023-08-08
Liten fin camping, stora campingtomter. Fina ytor för lek, stor lekplats.
Trip type
Vacation
Location
Service
Martin Schön
Martin Schön
2023-08-08
Trip type
Vacation
Family
Location