Twój Odbiór - Świadectwa Charakterystyki Energetycznej

twojodbior.pl

Twój Odbiór - Świadectwa Charakterystyki Energetycznej Reviews

Excellent rating
5.0
266 reviews Verified
Twój Odbiór - Świadectwa Charakterystyki Energetycznej
%title%

%offer%

Reviews ( 266 ) 5.0

Pablo Pikaso
Pablo Pikaso
2024.05.16
Szybko i sprawnie
Wioletta Paczkowska
Wioletta Paczkowska
2024.05.15
Wszystko szybko i sprawnie. Po przesłaniu informacji uzyskanych ze spółdzielni nie ma żadnych problemów z wypełnieniem formularza. Świadectwo wystawione w ciągu 2 dni a wersja papierowa niezwłocznie dostarczona.
Michal N.
Michal N.
2024.05.14
Szybko i bezproblemowo. Tak powinna wyglądać realizacja tej usługi, polecam
A W
A W
2024.05.13
SZybko, sprawnie i bezproblemowo
Wojtek
Wojtek
2024.05.13
właśnie otrzymałem świadectwo w pdf, czekam jeszcze na wersję papierową ale wszystko trwało raplem 2 dni robocze od zamówienia, prosty i czytelny formularz zgłoszeniowy, miła rozmowa z osobą sporządzającą świadectwo no i przede wszystkim konkurencyjne ceny, gorąco polecam
Paweł Cieśla
Paweł Cieśla
2024.05.11
wszystko szybko i ok
Jan Czernikowski
Jan Czernikowski
2024.05.10
Wygląda dobrze certyfikat majl Zobaczymy jak dotrze wersja papierowa
Witek
Witek
2024.05.09
Marek Jurek
Marek Jurek
2024.05.08
Bardzo sprawna obsluga, czytelny opis i płatność
Justyna B
Justyna B
2024.05.08
Szybko, sprawnie i bez kłopotu, polecam :)
Marcin Pałczyński
Marcin Pałczyński
2024.05.08
Polecam tą firmę. Potrafią załatwić sprawę w jedną dobę.
Katarzyna Goł
Katarzyna Goł
2024.05.07
Szybko, sprawnie.
Karol Kula
Karol Kula
2024.05.01
Bardzo szybka i sprawna obsługa. Polecam
Zbigniew Czech
Zbigniew Czech
2024.04.25
Bardzo szybka realizacja zlecenia, polecam
Tadeusz Jakubczyk
Tadeusz Jakubczyk
2024.04.24
Profesjonalne podejście do tematu, bardzo dobry kontakt z klientem, polecam wszystkim zainteresowanym
FHP AKMEN
FHP AKMEN
2024.04.23
Skorzystałam z usługi. Świadectwo otrzymałam po 2 dniach .Polecam Anna Kalina
Dom Dyk
Dom Dyk
2024.04.18
Bardzo miła i szybka obsługa polecam
Marta Rogalska
Marta Rogalska
2024.04.17
Profesjonalna obsługa, dokumenty otrzymałam przed czasem. Świetny kontakt z panią wykonującą charakterystykę. Polecam :-)
Katarzyna Włodarska
Katarzyna Włodarska
2024.04.17
Świadectwo wykonane szybko i bezproblemowo. Formularz znajdujący się na stronie internetowej przejrzysty i jasno sformułowany. Polecam
Maro T
Maro T
2024.04.17