Przedszkole Turkusiaki

Przedszkole Turkusiaki Reviews

Excellent rating
5.0
9 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (9)
joefindus
joefindus
2023.07.18
My 4 year old loves this nursery
Anna Zavada
Anna Zavada
2023.04.22
Przedszkole Turkusiaki jest naprawdę świetnym miejscem, gdzie z pełnym spokojem zostawiam codziennie dziecko. Kadra jest niezwykle ciepła, kompetentna, kreatywna i czujnie obserwująca dzieci.Polecam!!!
Reply from Przedszkole Turkusiaki 2023.04.22
Dziękujemy serdecznie za mie słowa
Agata Mieńko
Agata Mieńko
2023.03.08
Z całego serca polecam ! Profesjonalna i przemiła kadra. Widać, że to miejsce tworzą specjaliści z pasją i ogromną wiedzą. Jest to przedszkole w którym dziecko nie tylko po prostu spędzi czas, ale zostanie zaopiekowane pod kątem rozwoju w indywidualnie dopadowany sposób
Natalia T
Natalia T
2023.03.02
Przedskole dobrze wyposażone, utrzymane w czystości i schludne, a wszyscy wiemy jakie to trudne przy dzieciach ;-). Wykwalifikowana, wyrozumiała i życzliwa kadra, która wita maluchy codziennie z uśmiechem. Myślę, że dzieci same wystawiają opinię dla przedszkola codziennie idąc tam z entuzjazmem.
Olga Amanda
Olga Amanda
2023.03.02
Mega polecam!! Super przedszkole, świetna kadra, bardzo dobra opieka i kreatywne zajecia. :)
Anna Długosz
Anna Długosz
2023.03.02
Bardzo profesjonalna Dyrekcja, która zadba o to, by Wasza pociecha była bezpieczna i szczęśliwa :)
Malgorzata Grabarczyk
Malgorzata Grabarczyk
2023.03.02
Genialne miejce dla rozwoju dzieci. Pełen profesjonalizm. Personel z sercem na dłoni i bardzo dobrym podejściem do Maluchów. Polecam!!!
Agnieszka Zagrodniczek
Agnieszka Zagrodniczek
2023.03.02
Polecam, miejsce przyjazne dzieciom :)
Antonina S
Antonina S
2023.01.21
Synek chodzi od września, mial 2,5 roku za ten czas obserwujemy duże zmiany w rozwoju mowy oraz rozwoju społecznym i emocjonalnym. Bardzo też polubił przedszkole. Nie było problemu z adaptacją. Przesympatyczne Panie, zawsze o wszystkim dokładnie informują, a mianowicie, jak minął dzień, co było ciekawego w ciągu dnia, jakie zajęcia mieli, naprawdę bardzo obszerne informacje dostaje rodzic z całego dnia dziecka. Z czystym sercem jak najbardziej polecam to przedszkole!