TTW Montage Reviews

TTW Montage Reviews

5.0

Excellent - based on 38 reviews

ttwmontage.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (25)
Anja Harbers
Anja Harbers
2021-05-21
Super fijn dat de dakkapel en carport weer netjes bekleed zijn met mooie, nieuwe afdeklaag. In een paar uurtjes weer voor jaren plezier!
Advertisement
Inge Boekhorst
Inge Boekhorst
2021-03-30
Theo heeft ons dak bedekt met bitumen . Dat heeft hij heel vakkundig en snel gedaan. Wij zijn heel tevreden.
Marieke Zweekhorst
Marieke Zweekhorst
2021-02-22
Ons platte dak op de garage is vorige week keurig netjes en snel gerepareerd door de mannen van TTW Montage. Wij zijn zeer tevereden!
jochem eppink
jochem eppink
2020-12-06
Nadat bleek dat ons platte dak niet goed was aangelegd hebben wij Theo gevraagd om het dak te repareren. Het is dak is vakkundig gerepareerd en ziet er weer perfect uit. Bedankt Theo voor de vakkundigheid, klantvriendelijkheid en goede service! Laat de regen maar komen.
Toon Bod
Toon Bod
2020-12-05
Theo in 1 woord "VAKMAN" hij weet waar hij over praat , of je nou goot / of plat dak wilt laten repareren of vernieuwen. Theo een man van geen woorden maar daden. PRIJS en Kwaliteit uitstekend ....Een echte aanrader dus ......
Advertisement
trudy van beersum
trudy van beersum
2020-11-08
Na 14 jaar zijn, op ons platte dak van de uitbouw, de isolatie platen omhoog gekomen. Via via zijn we bij Theo uitgekomen. Hij kwam meteen kijken en heeft volgens afspraak de boel keurig gerepareerd en opnieuw het dak bedekt inclusief het dak op de garage. Ziet er weer strak uit. Keurig vakwerk! Bedankt Theo!
R.H. Koelewijn
R.H. Koelewijn
2020-10-29
Na een slechte afwerking door een andere dakdekker hebben we TTW Montage in de arm genomen. Hij heeft een inspectie en reparatie op het huis toegepast. Daarna hebben we hem verzocht om het dak van de schuur/studio te vervangen. Pluspunten, punctueel, ging meteen aan het werk, goede samenwerking, nette afwerking, goede uitleg van de werkzaamheden, prijs/kwaliteit verhouding is goed. Minpunten, hebben we niet. Top.
Jitske De Jongh
Jitske De Jongh
2020-09-30
Theo heeft vandaag ons dak gedekt op de veranda. We zijn super blij met zijn werk en kunnen eindelijk droog onder onze veranda zitten! Fijne communicatie en goed werk afgeleverd!
Jolanda Heukshorst
Jolanda Heukshorst
2020-09-26
Vandaag het dak laten leggen met epdm. Hele goede vak mensen en gezellige mensen. Het dak ligt super mooi bij. Dus zeer tevreden. Dank je wel voor het goede werk
Advertisement
Laurens Deurhof
Laurens Deurhof
2020-07-15
Super geholpen door Theo en zijn mensen. Een vakman die nog echt trots op zijn werk is, en niet eerder weggaat voordat het perfect is! Een echte aanrader...
Inès Käding
Inès Käding
2020-06-14
Toller Service.....saubere und zuverlässige Arbeit.
Astrid Tinneveld
Astrid Tinneveld
2020-06-13
Geweldig ons dak gedekt met bitumen. Goede vakman, echt iemand om je dak toe te vertrouwen. Theo bedankt ?
Mike Kappert
Mike Kappert
2020-06-06
Bedankt voor de goede en snelle service!!
Advertisement
Erwin Winkel
Erwin Winkel
2020-05-11
Vandaag heeft Theo bij ons het dak gerepareerd. Vakkundig en netjes, zeer plezierige mensen, prettig in de omgang. Zeer zeker aan te bevelen. Theo, bedankt!
Debbie
Debbie
2020-05-09
Theo heeft ons goed geadviseerd en goed werk geleverd. We zijn zeer tevreden met het resultaat.
Denise van der Vegte
Denise van der Vegte
2020-04-08
Hele vriendelijke en betrouwbare dakdekker die kwalitatief goed werk aflevert en afspraken nakomt. Als extra service heeft hij ook nog een sopje langs het hout gehaald. We zijn helemaal tevreden!
Gerard en Astrid Martens-Verbeeten
Gerard en Astrid Martens-Verbeeten
2020-04-01
Advertisement
nan vos
nan vos
2020-03-18
Prima communicatie, staan open voor vragen, denken mee, goed en netjes afgewerkt voor een nette prijs. Vernieuwen bitumen dak bedekking.
Lianne Kuyperij
Lianne Kuyperij
2020-01-11
Betrouwbare dakdekker die je niet onnodig geld uit je zak klopt en goed advies geeft. Komt afspraken goed na. Zeer zeker aan te bevelen
Ineke Schaars
Ineke Schaars
2019-12-13
Goed werk en materiaal en goede service. Ik ben erg tevreden.