TRUST DEAL

TRUST DEAL Opinie

Opinie Doskonały
5.0
34 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (34)
Aga Jach
Aga Jach
2024.03.18
W branży obuwia nie mają sobie równych! Wszystko zaczęło się od audytu mojego sklepu, który wykazał sporo nieprawidłowości, szczególnie w wersji mobilnej. Postanowiliśmy, że wykonają sklep internetowy od nowa i to była świetna decyzja. Nawet bez reklam zaczęły pojawiać się zamówienia. Aktualnie Trust Deal obsługuje nasze kampanie reklamowe i wyniki są póki co na zadowalającym poziomie. Pan Konrad w wielu kwestiach dzieli się swoją sporą wiedzą i wie co robi. Szczerze polecam współpracę!
Adam Aleksiejuk
Adam Aleksiejuk
2024.02.04
potrzebowaliśmy strony dla jednoosobowej działalności żony. Jesteśmy zadowoleni z wykonania oraz spełnienia naszych oczekiwań graficznych, wizualnych, funkcjonalnych. Cena ok , termin ok, kontakt super ! Polecam !
Arkadiusz Markowski
Arkadiusz Markowski
2024.01.15
Na początku firma Pana Konrada przejeła u nas marketing. Wyniki były z każdym miesiącem coraz lepsze. Następnie zmodernizowali cały nasz sklep od wyglądu po logistykę. Aktualnie mamy wzrost zamówień o 80%. Bardzo polecam z uwagi na ogro wiedzy, którą dzieli się Pan konrad i jego pracownicy.
Adrian Żebrowski
Adrian Żebrowski
2023.12.11
Dziękuje za projekt strony internetowej. Świetny kontakt i pełne zaufanie. Dostałem to co chciałem!
klaudia Chmielowiec
klaudia Chmielowiec
2023.12.11
zdecydowanie polecam
Kamil Brenka
Kamil Brenka
2023.11.04
Polecam i dziękuję za poświęcony czas i rzetelną odpowiedź na moje pytania.
Odpowiedz z TRUST DEAL 2023.11.23
Również dziękujemy za zaufanie ;)
Marek Mickiewicz-Nowak
Marek Mickiewicz-Nowak
2023.11.02
Polecam! Rzetelna firma
Odpowiedz z TRUST DEAL 2023.11.23
Dziękujemy za polecenie ;)
Dawid Krause
Dawid Krause
2023.10.31
Profesjonalne portfolio, które znajduje potwierdzenie w rzeczywistości. Współpraca na oczekiwanym poziomie. Będę polecał.
Odpowiedz z TRUST DEAL 2023.11.23
Warto dodać, ze w portfolio nie mamy wszystkich naszych realizacji :) Dziękujemy za zaufanie i liczymy, że współpraca nadal będzie tak owocna!
Marcel Marcel
Marcel Marcel
2023.10.31
Pan Konrad z trust deal przejął działania marketingowe po innej agencji. Rezultaty widoczne już po 2 tygodniach! Widać długoletnie doświadczenie w e-commerce, chociażby po tym, ze podczas naszej krótkiej rozmowy telefonicznej, Pan Konrad wskazał kilka istotnych kwestii w moim sklepie internetowym, które trzeba poprawić a nikt wcześniej o tym nie pomyślał.
Odpowiedz z TRUST DEAL 2023.11.23
W naszej firmie budujemy sklepy internetowe w oparciu o ponad 16 lat doświadczenia w e-commerce. Posiadamy również własne sklepy internetowe. To wszystko powoduje, że sklepy, które tworzymy, po prostu sprzedają!
Artsiom Baranouski
Artsiom Baranouski
2023.10.29
Fajny zespół, robi wspaniały strony oraz wsparcie marketingowe, polecam wszystkim
Odpowiedz z TRUST DEAL 2023.11.23
Do każdego klienta podchodzimy kompleksowo. Strona to tylko narzędzie, które ma zarabiać. Podpowiadamy jakie są jeszcze możliwości marketingowe, aby zwrot z inwestycji w stronę internetową przyszedł możliwie w jak najkrótszym czasie i przełożył się na stałe wysokie dochody.
Daria Nowakowska
Daria Nowakowska
2023.09.21
Firma wykonywała dla mnie sklep internetowy,z czystym sumieniem polecam, wszystko w jak najlepszym porządku oraz w terminie,bardzo dziękuję
Odpowiedz z TRUST DEAL 2023.10.20
Pani Dario, również dziękujemy za zaufanie! Życzymy sukcesów :)
Paweł M.
Paweł M.
2023.09.18
Świetny kontakt z Panem Konradem. Duży profesjonalizm a przede wszystkim terminowość. Obsługują moją firmę kompleksowo od zrobienia sklepu internetowego pod kampanie reklamowe i obsługa techniczna. Współpraca układa się na wysokim poziomie.
Odpowiedz z TRUST DEAL 2023.10.20
Panie Pawle, dziękuje za miłe słowa :) Nie jesteśmy dużą agencją z kilkudziesięcioma pracownikami, którzy odsyłają klienta z działu do działu. Z każdym klientem staram się utrzymywać kontakt na wysokim poziomie i pomagać w każdej sytuacji. Z niektórymi nasza współpraca trwa od 16 lat więc musi to o czymś świadczyć.
Tomasz Deput
Tomasz Deput
2023.09.18
Polewam : Szybko , sprawnie i fachowo Pozdrawiam i dziękuje
Odpowiedz z TRUST DEAL 2023.10.20
Do każdego zlecenia podchodzimy kompleksowo. Dziękujemy za zaufanie!
Artur Stankiewicz
Artur Stankiewicz
2023.09.18
Bardzo owocna współpraca. Firma daje dużo od siebie. Terminowo i fachowo. Polecam.
Odpowiedz z TRUST DEAL 2023.10.20
Staramy się jak możemy :) Dziękujemy za zaufanie!
Jan B.
Jan B.
2023.09.16
Odpowiedz z TRUST DEAL 2023.11.23
Dziękujemy za wysoką ocenę ;)
Sebastian Glin
Sebastian Glin
2023.09.15
Strona internetowa stworzona zgodnie z umową. Firma godna polecenia.
Odpowiedz z TRUST DEAL 2023.10.20
Dobrze jest sobie wszystko wypisać na umowie, aby później każda ze stron była zadowolona z osiągniętych efektów ;) Klient godny polecenia!
Piotr Cichocki
Piotr Cichocki
2023.09.15
wykonali świetny serwis z dobrze zoptymalizowanym kodem - polecam programistów z trust deal
Odpowiedz z TRUST DEAL 2023.10.20
Panie Piotrze, dziękujemy za miłe słowa! Optymalizacja strony to podstawa, którą nasi klienci otrzymują w cenie.
Aneta Wrońska
Aneta Wrońska
2023.09.15
TRUST DEAL obsługuje kampanie reklamowe w mojej firmie. W porównaniu do poprzedniej firmy, wyniki są naprawdę zadowalające. Jak reklama to tylko oni 🙂
Odpowiedz z TRUST DEAL 2023.10.20
16 lat doświadczenia robi swoje ;)
Grzesiek Krochmal
Grzesiek Krochmal
2023.09.15
Wizytówka wykonana szybko i profesjonalnie, polecam!
Odpowiedz z TRUST DEAL 2023.10.20
Panie Grzegorzu, czas realizacji uzależniony jest w dużej mierze od kontaktu obu stron i współpracy. Życzymy sobie więcej takich klientów jak Pan :)
LukaszLukasz Lukasz
LukaszLukasz Lukasz
2023.09.15
Rzetelna firma! Szybki czas realizacji i profesjonalne podejście nawet do najmniejszych szczegółów. Wykonali dla mnie sklep internetowy a teraz jeszcze obsługują kampanie Facebook ADS i Google ADS.
Odpowiedz z TRUST DEAL 2023.10.20
Panie Łukaszu, dziękujemy za miłe słowa ;) Większość naszych klientów decyduje się na kompleksową obsługę - od budowy strony/sklepu po szeroko pojęty marketing. Pan doskonale wie dlaczego :)